2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)
De pl nem muszáj tervezős vitaminból bevinned, szedheted külön, vagy máshogy. Erre céloztam.☺️
Én most nem szedek, mert pluszban mio-inozitolt, krómot és D vitamint kell szednem. Jártam már úgy, hogy sok vitamint szedtem be és nem értettem mitől émelygek 😵💫 de szedek mellé így is méhpempő kapszulát + iszom a pcos teát
Igen, pont ezért számít, hogy melyiket szedi az ember, mert nem mindegyikben van megfelelő minőségű vitamin.
Neki szerencsére bevált a többlet vitamin pláne, hogy sajnos dohányzik mindkettő 🫣 de persze lehet csak véletlen. Mindenesetre én is szedek “tervezos” vitamint a párommal együtt, ami segíthet azt mindent megpróbálok 😊
Én hónapokig szedtem, nincs baba. szerintem nem azon múlik, hogy melyiket szeded, sokkal inkább, hogy megfelelő mennyiségben és minőségben vidd be a vitaminokat.☺️
Van itt valaki aki szedi a femibion0-t?
Barátnőm közel egy év sikertelen próbálkozás után kezdte el szedni és a második hónap után terhes lett, lehet véletlen, de jó sikersztorinak hangzik.
Köszönöm, én is szorítok mindenkiért 🤞
Drukkolok, hogy sikerüljön :-)
Január 06-ra nem várom :-) Az előző terhességnél 2 nappal az elmaradt menzesz után már pozitív volt a teszt, így ha jan. 08-ig nem jön meg, akkor csinálok tesztet.
Másodjára én is eü. küret után lettem rögtön terhes, túl vastag volt a nyálkahártya és nem tudott beágyazódni, ezt mondta az orvosom.
Nekünk eddig két védekezés mentes hónapunk volt. De azok sem egymás után, mert volt az ősszel egy munkahely váltásom, így egy időre felfüggesztettük. Az előző ciklusban kezdtük újra, 22.-én megjött és ha szabályos lesz a ciklusom, akkor január 19-re nem várom. Általában 28 napos, de most 27 napra jött az utolsó.
Köszönöm. :)
Neked is kívánom!
Ha most sem sikerül,akkor megyek orvoshoz,nem nagyon van már időm mert bizony 38 éves vagyok😅
Jó akkor majd együtt tesztelünk szombaton.Kicsit bíztam benne, hogy nem csak én vagyok ilyen korán tesztelős😄
Sziasztok.
Én már csak jövőre nem várom, úgyhogy át jöttem ide 😊
Én 35 vagyok a férjem 37, első probalkozos hónap, első baba lesz. Egy hete megjött, szerintem pont le csúsztunk az ovurol, úgyhogy most jobban bele húztunk 😅
Sziasztok! Én is a 2022-es fórumból érkezem folyamatában.☺️ 29 leszek nyáron, az első babáért küzdünk, ez a 9. Hónap. Nemrég derült ki a PCOS és az IR nálam. Jelenleg dietetikussal kezdtem a közös munkát karácsony előtt. 🙂
Szia!
Ha 31-re nem várod, akkor lehet még pozitív!😊
1 év sikertelen próbálkozást szoktak mondani, de bizonyos kor felett fél évet.
Várj meg és együtt tesztelünk, elvileg nekem is szombaton lesz aktuális. Nyugi, én is 2 tesztet már előttem, persze korán, negatív😆.
Sziasztok.Ma kíváncsiságból csináltam egy tesztet (Facelle).de természetesen negatív lett.😁Vettem mèg x epilt is de azt már meghagyom akkora ha nem jön meg.Hány hónap sikertelen próbálkozás után kezdik el kivizsgálni a dolgot?
Ja, nem gond, nem azért írtam 😄
Én is szorítok Neked!😊🍀
Én voltam az a merész aki index nélkül beelözött 😁 bocsi.
Sok sikert kívánok neked is. Várjuk a híreket majd. Szorítok.
Nekem első gyerek 12 hónapig nem jött össze 20 évesen, volt egy eü kaparásom rögtön terhes maradtam. (Csak hormon zavar volt meg sok lelki stressz)
Sziasztok!
2022-es fórumból vagyok, én nyitottam volna a 2023-ast, de megelőztek. 😀
30 leszek februárban, első babára várunk, 10 sikertelen ciklusunk van. Januárban lesz az első konzultációnk egy meddőségi központban.
Sok sikert, hamar babásodj te is, sok boldogságot neked is. Szívesen segítek mint tapasztalt anyuka😊
Sziasztok!
Én is jövök. A 2022-es fórumba már írtam. 26 éves vagyok és nálunk az első baba lenne, ha jönne, így még minden új.
Szia! Mi is szorítunk neked🤞 Mikor lenne esedékes?
Sok sikert mindenkinek! Én is csatlakozom a várakozókhoz :-) Van 2 nagy fiam, egy érettségiző és egy elsős :-) Jó lenne újra babázni :-) Már tavaly is szerettünk volna, de nem jött össze, hátha a 2023 sikeres év lesz :-)
Drukkolok mindenkinek a pozitív tesztért!
Sok sikert. Nekem még sajna odéb5can hogy tesztelhessek.
Nagyon várom már hogy tesztelhessek mert én meg minden hónapban csak beképzelek magamnak mindent is😄
Fantom tüneteim vannak😆 Volt orrdugulás pár napig, aztán derék fájdalom, de az lehet a 15 kilós 1 évestől, mert háton hurcizom. Néha kis nyilalás. De nekem a lányoknál se volt más, pl rosszullét egyiknél se volt. Lányoknál a “mindjárt megjön érzés” volt, de nem jött, úgyhogy teszteltem. Mindketten első lehetőségnél megfogantak, most is bizakodom🤞.
Szia.neked vannak esetleg valamilyen tüneteid?
Sziasztok 🙂nekünk ez a hetedik próbálkozós hónap.38 éves vagyok van már egy kislányunk és szeretnénk már kistesót.31-re nem várom, remélem mostmár összejön.
Úgy legyen, szorítok neked.
Én 43 múltam
További ajánlott fórumok: