2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)
Csináltam tesztet tegnap... teljesen negatív volt.
Xepil tesztet csináltam dec. 23-án. Az két csikos lett.. éreztem is a ciciket, fájtak, duzzadtak voltak..
Azt hiszem a családi tragédiát, stresszt.. nem bírta.. nem maradt.
Tegnap reggel már éreztem, hogy összeestek a cicik.. már nem is fájnak. Xepilt csináltam tegnap is.
Idővel biztosan nekünk is sikerülni fog ❤
😮
Teszt azóta?
Próbálj meg lenyugodni.
Ha őszintén szeret, úgy sem hagyna ott… gondolom valahogy eljutottatok a baba témáig. Csak picit elbizonytalanodott. Vagy gondolod, hogy ilyen felelőtlen lenne, hogy mikor már nem védekeztetek, meggondolja magát, és még ott is hagyna? Nem ismerlek titeket, de én nem hiszem, hogy ez lenne..
Mondta, hogy hova megy?
Hasonlót mondtam én is neki, de azt mondta akkor is bizonytalan. Még mindig nem ért haza és a telefont sem veszi fel, azt mondja az automata próbálja meg később a hívást nem elérhető 😢
Nagyon kivagyok. Most imátkozhatok tényleg ne legyek terhes
Sajnálom. 😕 ezen én is elgondolkoztam már… de sose lesz tökéletes az időpont egy gyerekhez.
Nézd az elmúlt éveket: járvány, háború, válság…
A nagymamám is felnőtt a vh alatt, és még nagyon sokan. Fele ennyire kényelmes életük nem volt, úgyhogy mi ezt mérlegelve mondtuk, hogy szeretnénk.
Szerintem nem hagy ott, ha terhes leszel, nyugi. 🙂 ❤️
Amúgy én a túlnépesedés miatt is elgondolkoztam, de ebben meg önző vagyok. 🙄
Plusz ne felejtsetek el, hogy vannak olyan vitaminok, amiket nem szabad este szedni. Máshogy működik a szervezeted éjjel mint nappal, így nagy gond is lehet, ha nem jókor szeded.
Gravidánál nekem is evés után vált be, plusz én hülye szedtem mellé C vitamint, amiben, ha jól emlékszem volt plusz valami, amit kifejezetten írnak, hogy ne szedj pluszba a gravidához. Na attól volt iszonyú hányingerem.🙄
Annyit mondott aggódik az árak miatt hogy mi lesz...
Most elment itthonról én meg elkezdtem sírni.
Mi lesz ha terhes leszek és nem kell neki?😭 Nagyon kiborultam, nem tudom mit csináljak 😢
A párom tegnap közölte lehet mégsem kellene baba....én meg pont abban az időszakban vagyok ami a legtermékenyebb 😢 és voltunk együtt tegbap is előtte is.
Nagyon sírok reggel óta 😭
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok. :)
Érdemes a vitaminokat reggel vagy napközben bevenni étkezés után akkor talán nem lesz annyira émelyítő. Este annyira ajánlatos, pont azért mert megzavarhatja az alvásod.
Illetve én is szedtem babatervező vitamint, de nekem a jód tartalma elolta az addig jó pajzsmirigy értékem. Úgyhogy én külön szedek már vitamint, amit az endokrinológus ajánlott meg amit magamtól is válogattam. :)
Ja persze, de nekem macera lenne össze válogatni 😅 Így csak annak kellett utána néznem hogy melyikben vannak jó összetevők.
Nekem is volt, hogy hányingerem volt a vitaminoktol, vagy pl ha este vettem be olyan felszínesen aludtam, hogy semmit nem pihentem kb.
Szorítok neked, hogy minél előbb rendben legyél és jöjjön a baba! 🤞😊