2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)
Ettől a baba vitamintól alig tudok tojni. Már bocsi a kifejezésért. Gondolom a vas fogja meg. 😞
Ha jó a naptár szerint a termékeny időszak hát akkor nekem elvileg össze kellene jönnie a babónak ebben a hónapban. De hát ugye ki tudja.
Csak addigra már előző nap is raktam fel progit, meg aznap reggel is, mielőtt teszteltem volna. Szóval nekem nem számított, megjött rendesen. Utána már nem tettem fel.
Nem volt nálam teszt, aznap teszteltem, amikor már megjött rendesen (vagyis előtte fél órával). Neg volt.
De te nem teszteltél előtte?
Nekem ugyanúgy megjött most.. elkezdtem barnázni, gyors elkezdtem a progit, hátha terhes vagyok alapon, nem voltam az, és másnap már meg is jött rendesen. Szóval meg tud jönni, ha meg akar
Szerintem is kezdd el! Sose lehet tudni 🙏
Szerintem a progi nem akadályozza meg hogy megjöjjön, de nem értek annyira hozzá. A progi pótlás az esetleges hiány miatt fellépő vetélést akadályozza meg. Ha elmenne a baba, akkor meg fog jönni. Lehet heamatoma is a méhben, de attól se feltétlenül megy el a baba. Szedd be és tesztelj 2 naponta, ha erősödik a csík, akkor nő a hcg. Ha van mód vérvételre, azt is érdemes nézetni.
És ha nem akkor így hogy fog megjönni? Ha most elkezdem mert a progi megakadályozza hogy megjöjjön szerintem
BÚÉK mindenkinek.
Nekem az újév úgy indult ma reggel hogy nagyon halvány pozitív HCG tesztem lett de már mégjobban barnázok és már sajnos vér is társul hozzá...van progeszteronom de szerintem már nem érdemes elkezdeni
Köszi, ezt nem tudtam. Legközelebb kipróbálom délután csak most kifogytam a tesztekből. 😅
[link]
Aki még nem látta a klubbot.
Ugyanezt a célt szolgálja az ovulációs mikroszkóp (pl. PG/53) annyi különbséggel, hogy csupán egyszer kell megvenni és korlátlan ideig használható.
Nyálból vagy cervix váladékból (várni kell, amíg megszárad) mutatja meg, hogy fogékony napod van vagy nem.
Ha páfrányos, akkor fogékony, ha nagyobb kerek krumplira emlékeztető formák jelennek meg amikor fény felé tartva átnézel a mini mikroszkópon, akkor negatív.
Olvassatok utána, érdemes beruházni annak, aki sokat tetszel és nem érzi vagy nem biztos benne, hogy mikor van peteérése.
A reggeli LH teszt amugy nem ajánlott ovuláció követésére inkább a délutáni.
Én mindig reggel csináltam, hogy az ivás tutira ne zavarjon be, így is szépen mutatta mikor van peteérésem.
Én mindig olyan este 6-7 körül teszteltem, munka miatt én sem tudtam hamarabb. De szerintem az a lényeg hogy ha egyik nap egy időpontban tesztelsz akkor a másik nap is hasonló időpontban legyen😊
Akkor megpróbálom kitolni késő estére, mert délutános leszek a jövő héten és nem akarok a munkahelyen szerencsétlenkedni ezzel. Mennyire este jó még hozzá?
Igen, és délután/este. Előtte 2 órával nem ajánlott inni és mosdóba menni😊
Amúgy most ezt az lh tesztet minden nap ugyanakkor kell megcsinálni?
Ja értem és köszi.
Én ezt nem szoktam nézni, sosem néztem. De lehet kipróbálom ha most nem jön esetleg össze a baba
Az LH teszt az ovulációs teszt azzal nyomon tudod követni mikor van a peteérésed viszont nekem előző terhességemnél az LH teszt már a HCG teszt előtt egy nappal erős pozitív volt.
Lányok inkább menjünk zárt klubba.
Engem kicsit zavar hogy bárki olvashatja.
[link]
Mi az az LH? Bocsi de sosem mélyültem ennyire bele.
Én mindig csak a havi vérzés elmaradása után teszteltem, nem néztem más értékeket.
Csajszik nekem delelott nem volt megint semmi barnázás majd most nem rég újrakezdte de minimális csináltam reggeli LH tesztet mert a HCGt nem akartam még ellőni az erősebb volt mint a tegnap reggeli LH de mostugye megint kezdődött a barnázás. :(
Gondolkoztam esetleg inkább egy klubbit kellene csinálni, így bárki olvashatja amiket írunk.
Vélemény?😊
Én is el tudnék aludni már most, pedig hol van még az éjfél😅
További ajánlott fórumok: