2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)
Nem, ilyen korán még nem gond.
Az más, hogy pozitív teszt után a kismama ne igyon alkoholt (én is azt mondom, hogy egy picit sem) de egy még be sem ágyazódott petesejtnek nem fog gondot okozni..
Erről azért az orvosok véleményei is megoszlanak. A vérszegény unokatestvéremnek is az orvosa mondta, hogy nyugodtan fogyaszthatja MÉRTÉKKEL.
Nem, alkoholt inni kifejezetten tilos! Magzat károsító hatású, még egy kevés is okozhat idegrendszeri károsodást, kora szülést és még sorolhatnám tovább. Rengeteget lehet olvasni a témában, ilyet én sehol nem olvastam, hogy AJÁNLJA bárki is terhes nőnek. Ott indul, hogy bármilyen terhes könyvet elő veszel azzal kezdi, hogy a pia a legkárosabb, a kevés is. Az a minimális “pozitív” hatása eltörpül a mellett, hogy maga az alkohol méreg.
Igen pont ez jutott eszembe, max most állnak a kis g*ik lesben 😁
Nem vedelni, mértékkel. Néha, egy fél decitől nem lesz baj. Vérképző hatású és segít ellazítani a méhet.
Jó, de nem a nemvárt környékén vagy. Még be sem ágyazódott 😅
Köszönöm lányok.🥰
Persze egy pohár vörösbor mégsem egy fél üveg tojáslikör. De szerintem sem lesz gond.
Ki ajánl terhes nőknek alkoholt? A legkárosabb a magzatra a pia. 🤯
Ha peteérés közelében vagy, akkor simán lehet ovulációs vérzés.
Egyszeri alkalomtól biztos nem, nyugii!
Néha még ajánlják is az alkoholt, pl a vörösbort mértékkel terhesség alatt.
Dehogy! Ilyenkor az még nem számít.
Sajnálom! 😞
Lehet, hogy a tragédia miatt csúszik. 😢💔
Szerintetek semmi baj sem lesz, hogy tegnap megittam egy 15%os tojáslikört? Gondolok arra ha mégis sikerül a baba.😞
Még sosem volt eddig, de gondoltam erre én is. Legyen igazad.
Már elmúlt szerencsére, volt egy faxa hasmenésem is de az lehet a tegnapi fél üveg tojáslikörtől.
Nem lehet ovulációs vérzésed?
Vagy arra is gondoltam lekileg megviselt nagyon a tegnapi nap azért fáj a hasam és ezért van kevés vérzés 😞
Végre ma hajnalban sikerült beszélnünk. Megijedt de szeretné a babát.
Viszont nem tudom most mi van. Együtt voltunk ma is , meg tegnap és előtte is.
Pont a peteérési időszakban vagyok és most halvány vérzést vettem észre. Tegnap óta fájt a hasam éreztem akció közben is fájdogált. 😞 Lehet sok volt a 3 nap egymás után és azért fáj kicsit és azért van halvány vér mert valamit megsértett?
Kicsit meg vagyok ijedve
Igen. De nem beszéltünk. Nagyon kimerültem alszok.
Hogy vagy? Párod hazament?
Ma van a 18., viszont ez annyira halvány, hogy kétlem, hogy megerősödik. Annyiban nem gáz, hogy nem nagyon számítok terhességre, amíg nem állt be az életmódom.
Az utolsó 2 ciklusom nem feltétlen mérvadó a hosszra se sajnos, a pcos miatt..🙄 (sokáig 32-33 nap volt, aztan volt egy 47 es egy 30. 🤷♀️)
viszont szeretnék januárban hormonpanelt csináltatni, és jó lenne kb tudni, hogy mikor jön meg majd.
Ebben a hónapban nem volt szokott ovus tünet, ma egy kis feszülés van csak.
Vizsgálatokat csináltak már? Azért ez egy éven belül 4 alkalom, már okot adna rá.
Hányadik napokon voltál? Holnap csinálj még egyet, ha halványodik akkor esélyes.
Tegnap nem sikerült LH tesztet csinálni vendégségben voltunk, de ma igen. És halványabb, mint a 2 nappal ezelőtti. Akkor jól sejtem, hogy lecsúsztam róla?
Nekem áprilisban volt egy nem kémiai... utána 2 kémiai.. és most ő.
Sajnos már 39 múltam.... nehezebben mennek a dolgok. 28 évesen szültem a kisfiam, rá is 3 évet vártunk ❤
Lehet kémiai terhesség volt🥺. Sokaknak kémiai terhesség után kopogtat a gólya, reméljük nálad is így lesz. Én se bírtam ki, hogy ne teszteljek, nekem full negatív volt🥲.
Megcsináltam a tesztet. Hómező...
Remélem napokon belül megjön.
Nekem egyik várandósságnál se volt mellfájdalom, nem feltétlen kell legyen.
1 db teszt még van itthon.
Megcsinálom... de nem latom értelmét sajnos :(
De megszűnt a mell fájdalom.. már nem is duzzadt... semmi...
További ajánlott fórumok: