2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)
Én se szoktam, de kicsit fáj a torkom is. Szerintem csak valami megfázás lesz. 🥺 még nagyon messze a nemvárt
Lehet korai. Ilyenkor a legnehezebb várni tudom.😘
Még nem, de a ma reggeli teszt is negatív🥺
Aludtam ma is 8 órát de már most majd bealszok. Ezt a szilvesztert tuti át alszom ma 😊
Igen, az is lehetséges. De remélem a baba "kavar" be inkább neked 😊 várjuk az infót.
Legyen igazad. Köszönöm a szurkolást😘
Dettó😅 Főleg hogy menstruáció előtt sosem érzek ilyet, én is mindjárt arra gondoltam🙈
Én is úgy tudom hogy az Inofolicot nem jó étkezés közben meginni, mert a koffein és a szénhidrát miatt nem tud rendesen felszívódni. Érdekes hogy a másikat meg pont úgy kellett🧐
Köszönöm, neked is sok sikert🥰
Nekem már pár napja késik, de eddig 2 negatív tesztem lett. Hétfőn tesztelek újra, de lehet hogy még a gyógyszer kavart be és ezért késik😕
Én közben megvettem az Inofolicot és azon azt írja, hogy étkezésektől elkülönítve kell fogyasztani. A korábbi amit szedtem (netaminos) az meg étkezés közben javasolt. 🤔 Pedig csak a folsav a különbség a kettő között.
Ha termékeny időszakban vagy akkor lehet ovulációs vérzés volt, az társulhat görcsökkel is. Drukkolok 😊🤞
Mizu? Ugye nem jött meg? Mára nem várod. Szorítok
Honnan tudod, hogy kicsit rápörögtek a gondolataid a babára: érzem a derekam ès elgondolkoztam vajon attól lehet-e..🙈
Szia.
Én is yasninelle -t szedtem 6 évig, múltját pénteken hagytam abba. Rajta vagyunk a baba projekten remélem hamar össze is jön.
Nekem a 4.gyerek lenne 43 múltam.
Sok sikert neked is.😘
Mikorra nem várod?
Elmúlt a barnázásom képzeljétek és az alhasi fájdalom is. Akkor lehet csak a gyógyszer miatt volt a hormonok? Tegnap nyilat a bal petefészkem. Pont a termékeny időszakomban vagyok.
Remélem ezek jó jelek, hátha Jan 20 környékén lesz 2 csík.😊 De jó lenne
Persze volt csináltatva hormonpanel T3 T4 TSH minden és teljesen rendben volt a doki mondta is
Igen előtte is olyan baj lehetett előző terhességnél viszont ott a terhességi teszt már előtte pozitív volt meg az LH teszt is
Lehet felerősödik. A progi hiány okozhat barnázást, ha jól tudom.
Csajok én most úgy jártam hogy nem szoktam mensi előtt barnázni és ma elkezdtem pici barnázás picit véres de minimális mennyiség épp hogy látszik a tamponon, viszont holnap holnap után kellene megjönnie, az LH tesztek negatívak mind. Nemértem mi a helyzet nincs hasfájás se semmi
Annak kicsi az esélye hogy később fogant. Az első gyerkőc óta beállt 28 naposra a ciklus. 2 ciklus volt, a másodiknál is szépen jött meg óramű pontossággal 28 napra. Úgyhogy elvileg szombaton kéne újraindulnia. Meglátjuk mi lesz. Tegnap reggel teszteltem, full negatív volt, most vasárnap fogok tesztelni, ha esetleg nem jön meg addig.
Predivel is előfordulhat, hogy később fogant és nem mutatja ki.☺️
Predictor Earlyt… azért az elvileg elég érzékeny.
Sziasztok!
Csatlakoznék én is hozzátok😊 29 éves vagyok, november közepén hagytam abba a fogamzásgátló szedését, első baba lesz😊 Egyelőre csak Folio Fortét szedek, de szemezgetek a Virág Natura teákkal is mert még nem rendszeres a ciklusom a 10 év Yasminelle után.
Igen, a második terhesség előtt Femibiont szedtem az orvosom javaslatára és én is a második hónap után maradtam terhes. Méhpempőt is szedtem a ciklus első felében.
Most ugyanezt csinálom és remélem nem hiába ;-)
több appot is használok, de ezek csak saccolják az ovut.
Kb fél évig mértem a hőm és ott látszott, hogy ovu már a naptári termékeny időszakok után volt. (Bár hozzáteszem, hogy azok az appok, amikben vezeted a hődet elég jól betanulják és azok tényleg pontosak tudnak lenni :) )
Van egy jó App ami mutatja mikor van a termékeny időszakod.
Doki azt mondta akár azonnal is lehetek terhes ha jó időben vagyunk együtt a párommal. Mert ennél ha egy kimarad is nagy a "veszélye" a teherbeesésnek.
De nem görcsölök rá, majd lesz ha lesz.
Én elkezdtem érezni a cicim, mint mensi előtt, szóval valóban lemaradtam az ovuról. Tapasztalatból úgy tippelem 25-én volt.🤔
Viszont elgondolkoztam, hogy amúgy van-e összefüggés az ovu és a tünetei között. Ha szokott lenni, de most nincs lehet ovu se volt?
Milyen korai tesztet használtál?
Nem mindegyik mutatja ki a nemvárt előtt! 😊 még lehetsz pozitív!🥰
További ajánlott fórumok: