2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)
10es volt😏 viszont anno a fiamnál is későn mutatta ki 29. napon még alig volt látható valami sőt én nem is láttam. Lányomnál nem tudom, mert majdnem hat hetes terhes voltam mikor teszteltem🤣
Na mindegy, ezt a hónapot elengedtem. Jobb nem reménykedni...
Csajok!
Nektek mi újság a vérkeringésetekkel? Erre a téli szezonra nagyon-nagyon fázós lettem, éjjelre alváshoz zokni kell, mert állandóan hideg a lábam. Pedig még nem is volt igazi tél.. melóban vettem észre, ülök 8 órán keresztül (irodai munka).. és kb másfél óra munka után már hideg a lábam, kezem. Korábban azért nem volt ennyire vészes a dolog..😅 egészen a térdemig hideg ilyenkor. Más nem fázik, szóval tuti jó idő van az irodában. Már arra is gondoltam, hogy ez is lehet egy akadály..🤔
Én is hiszem, hogy összejön előbb vagy utóbb. Remélem előbb 🤣
Drukkolok hogy minél hamarabb bekopogjon nálatok is a Csodátok! ❤️
Jajj, dehogy 44, csak 43 ! 😅
Óriási különbség.
Szia,
44 év letöltve, 2 éves kisfiú, nyáron vetélés, csodára várás. :)
Össze fog jönni,még jó korban vagy, kitartást, jön az a kakis pelus!🙃
Üdv itt 😊
Én 30 éves vagyok, első babára várunk 2021 november óta. Jelenleg vitaminokat szedünk és életmódot váltunk de ha később sem sikerül akkor szeretnék én is meddőségibe menni (eddig 1 pozitív tesztem sem volt, minden más dokinál voltunk már)
Lemaradt, hogy 39 éves vagyok.
:))
Szia Evita, :)
Nekem van egy 10 éves kisfiam ❤előző házassagból. A párommal szeretnénk egy közös gyerkőcöt is. :)))
Marciusban lesz egy éve, hogy abbahagytam a gyógyszert és várunk a csodánkra ❤
Sok sikert nektek. ☺
Én nyáron leszek 29 éves, az első babáért küzdünk tavaly március óta. Nemrég kezdődött a 11. ciklusom. Novemberben PCOS és IR lett kimondva, mint diagnózis, ezért mi még várunk 3 ciklust, mielőtt meddőségibe mennénk. Sajnos nálunk pozi teszt se volt még, így csak reménykedem, hogy most már az életmódváltás meghozza a hatását.
Deiss neked mennyi idősek a gyerekek? Mit jelent hogy nem jöttek könnyen, akkor mennyi idő volt? Igyekszem azért visszaolvasgatni csak az még idő.
Én most a ciklusom 22. napján vagyok viszont ovu teszt alapján 10-11nap körül volt pé-m, tehát elvileg dpo 11-12 napon vagyok. Tegnap próbáltam tesztelni de az negatív volt. Remélem pár nap múlva pozitív lesz. Meglátjuk...
Szia, üdv itt!😊
Most leszek februárban 30, első babára várunk, a mostani lesz a 11. sikertelen ciklusunk (mára nem várom, progeszteron pótlás miatt a ciklus 28. napján tesztelnem kell, negatív lett, ilyenkor abba kell hagynom), várom, hogy megjöjjön, és induljon az új ciklus. 😞 Decemberben foglaltunk időpontot egy meddőségi központba, hétfőn lesz az első konzultáció (telefonos). Amikor belevágtunk, mi is azt gondoltuk, hogy elsőre sikerülni fog, hisz tesóméknál és férjem tesójánál is rögtön jöttek a gyerekek. Egyikünk családjában sem volt ilyen gond. Úgy tűnik, mi vagyunk a kivételek.. 😕
Sajnálom ManóBubi😔😭
Kitartás! Tudom, hogy sovány vigasz, de majd amikor a karodban tartod, akkor minden fájdalmad elmúlik.
Szia! Sok sikert nektek!
Mi is úgy vágtunk bele, hogy biztosan sikerülni fog, de eddig még nem jött össze. Fél éve jött az elhatározás, hogy vágjunk bele, de közben munkahelyet váltottam stb, szóval kihagytunk pár hónapot. Nekünk első baba lenne, 26 évesek vagyunk.
Az én párom tudja, hogy itt vagyok és nem zavarja. Azt mondtam neki, hogy tudakozni jövök fel, ami részben igaz, mert sok okosságot, hasznos dolgot írtok. A lelki részéről meg nem kell tudnia. Igazából ha megtudná sem zavarna, mert ő sem olyan, akivel napi 24-ben lehetne erről beszélni, azt meg biztosan megértené, hogy nekem erre szükségem van. Talán egy kicsit túlzottan rápörögtem, de na..🤓
Amúgy én is lebuknék. A profilomon van egy kép, olyan tetkót szeretnék majd egyszer, amit már mutattam a páromnak is. A kardvirág meg a kedvenc virágom. ☺️😝