2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)
Jahjj Drága ManóBubi ❤❤ Annyira átérzem... ez borzasztó nehéz.
És igazságtalan. Aki imádná, szeretné, törődne Vele... ott nehezen érkezik.
Mikor a kisfiamra vártam.. azt gondoltam.. ennyi.. nekem valamiért nem lehet. Nem küldik a kis lelket. 3 évet vártam. Itt a hoxán már mindenki babás volt a csoportban. Egyik évről a másikra csúszkáltam át. Volt aki már a második babáját várta! Borzasztó nehéz volt. Sokszor belehaltam.
Ugyhogy ilyenkor semmi vígasztaló szó nem segít.
Egy biztos, Neked is lesz kisbabád ❤❤❤ Most kezdődnek a kivizsgálások, segíteni fognak 🤗
Annyira tudom miről beszélsz. :(
Bár nekem még van 1.5 évem a 30 ig kb de ugyanezek a “határok” vannak bennem.
Nekünk is sikerülni fog ❤️
Sajnálom 😏 ❤️
De most már elindultok az úton 😎
Ahhhh, teljesen átérzem! Ugyanilyen gondolatok szoktak bennem is lenni. Tudom nem vigasztal, de valamiért így kell lennie és máshogy tervezik. Az örömből nem fog elvenni akkor amikor ott tartasz, és hidd el mikor megtörténik hálás leszel! Én szurkolok, hogy minél előbb legyen! 🤗
Ezek pedig ilyenkor nehéz napok, gyászold meg és irány tovább!
Ahh, sajnálom! ☹️
Légy erős! Nemsokára konzultáció, elindultok egy úton! 🙏🤍
Köszi!😞
Viszont szeretnélek megkérni, hogy ne írj ilyeneket. Nyilván szurkolunk a másiknak, és köszönöm, hogy te is így teszel, de ne jelents ki ilyeneket, hogy legközelebb sikerül, mert pl. az én esetemben valószínűleg nem így lesz. Ez volt a 11. ciklusom.
Sziasztok!
A tesztem negatív, abbahagyom a progeszteront, aztán várom, hogy megjöjjön.. 😞
Én nem vagyok babonás. Eszembe se jutott ez. Addig én sem írok oda amíg nem lesz pocaklakóm.
De be belehet lépni
Akikhez már bekopogtatott a gólya 🙂
Mi a férjem nagynénjétől kaptuk meg, mert 4-en vannak unokatesók, ebből 3-an friss házasok (2 éven belüli) és mindig viccelődött, hogy na ki nem iszik alkoholt?
A sógornőm múltkor felcsattant, hogy ezt a témát hagyjuk abba. Úgy tudom, hogy ők is próbálkoznak, de vele se igen beszélünk erről. Vagyis én szívesen beszélnék, de nem akarok rámenős lenni. Ha nyit felém ezzel kapcsolatban, itt leszek
Én sem mondtam el senkinek a babaprojectet, még a barátnőimnek sem. Kérdezték maguktól is, de próbáltam őket finoman leállítani és kicsit füllenteni is, azzal az indokkal hogy majd lesz baba, ha mi szeretnénk és nem külső/társadalmi elvárás lenne. Hozzá tettem, hogy majd tudni fognak róla úgyis, ha úgy alakul...
Ami az anyákat illeti, én sem vagyok vele jóban. Én szakítottam meg vele a kapcsolatot és kértem, hogy hagyjuk békén egymást, mert van az a pont amikor mérgezi az életemet. Korábban sem voltunk jó viszonyban, de ezek a hangulatváltozásokat nem tudtam és végül nem is akartam már követni. Férjem anyukája meg kicsit odébb lakik, de Ő sem 'minta mama'. Úgyhogy néha én is kicsit rosszul érzem magam, hogy nem lesz mamája? Majd az élet alakítja, még sok minden változhat..