2018 decemberi babák (beszélgetés)
3 éves unokaöcsénk mikor hazavitték a húgát a kórházból: "Anya! Most már unom...állítsd fel!" :D
Ráér még bőven dönteni :) és az élet szép! :) itt a lehülés :)
Kitartást! ;)
Haliho mindenki! :)
Ki hogy bírja ezt a meleget?
Képzeljétek, anyósom nagy Hádás, van hozzá érzéke :) szerdán hozott mamas & papas fejvédőt, george takarókat és marks & spencer babaruhákat kb fillérekért :) se folt, se semmi. Vadi újnak tűnik :)
Tervezem,h én is be fogok szabadulni :)
Babakocsi kérdésben jutottatok valamire?
Igen, de én újat szeretnék. :) Amit megrendeltem is új, 1 év garit is ad rá, csak fele annyi az ára :)
Alig várom, hogy már konkrétan elkezdhessek neki vásárolgatni. :P
Képzeld, találtam a fbon egy csajt, aki új babakocsikat árul és hasonló stílusba, hasonlóan jó áron. Használt és új babakocsi néven van fent. Én márle is beszéltem vele a az egyiket szürke színben, októberben vesszük meg. 😊
Esetleg, ha érdekel valakit, lessétek meg, mert tényleg szuper kocsiknak tűnnek. 😊
Eszméletlen :) gratulálok :)
Minden rendben volt?
Én a héten töltöm a 23 hetet, én is 5 kilónál járok, a nadrágjaim csomagolva a pincébe kerültek 😀😀
Bnussina: Még mi sem vásárolgattunk, babakocsi téren tiszára elvesztem, kiságyból tudom, hogy kombit szeretnénk, de ennyi 😀
Sziasztok!
Látom folynak itt az események :) Mi most jöttünk vissza a nyaralásból, nagyon szuper volt minden. :)
Tegnap nagyon mozgolódott már a kisfiúnk, annyira jó érzés volt, ez volt az első, hogy tényleg rugdosott. És a férjem is érezte. :)
Hááát vásárlás tekintetében, én már elég sok mindent megvettem :D Utánaolvastam, lestem az akciókat :D
Mi a kerek kiságy mellett döntöttünk, ami később bővíthető.
Babakocsinál pedig az Urbo 2-őt választottuk.
Sziasztok!
Eggyel nő a kislányok száma.:) Ma reggel a 20 hetes genetikai ultrahangon megerősítették...
:)
Nekem még nincs plusz kiló, de mondjuk én azért bőven plusz kilókkal kezdtem a terhességem. Úgyhogy orvos, védőnő is nagyon megdicsért!!😊 De amúgy semmi tudatos diétát nem csinálok, csak hát meleg van és ilyenkor itt a grill kaja, saláta szezon.😉
Viszont babakocsi témában úgy nézem mindenki nagyon otthon van. Szégyenlem is magam. Neken még fogalmam sincs, hogy milyen legyen...
a héten elvileg megkapjuk. Majd beszámolok, ha gondolod, de úgyis használat közben derül ki.
Holnap töltöm a 25. hetet. 5 kg plusz. Mondjuk most nem is tornáztam és a combomon látszik is, de emiatt ne aggódj! Vizesedhetsz is bőven és nincs megírva a nagykönyvbe sem, hogy mennyit lehet. a dokik is csak azt mondhatják, hogy mennyit célszerű.
Nekem kevesli a házidokim, pedig megeszek mindent amit szeretnék, annyi, h próbálok fitt maradni és a cukorra figyelni. kicsit alacsony is lett a vérvételen. jövő héten a dokim megmondja (remélem).
Huh, megnéztem, mind2 nagyon tetszik, a sola 2 stílusa az álom számomra, viszont az ára borsos, nem tudom, hogy megér-e annyit. 😊
Viszont a berry babys is nagyon szép és praktikusnak tűnik és jó ára van. Még a Chippolino kocsik tetszenek, de kicsit tartok tőlük.
Kilókkal, hogy álltok csajok? Én 21. Hétben tartok 5 kilónál. Nem sok szerintetek? 😞 félek, hogy elszalad a ló a második felében. 😞
Szerencsére mi megkapjuk a sógornőm egyéves Urbo 2 babkocsiját, piros, belül a kupolája gyönyörű színes. Bár, van hozzá sportrész is, de azt szeretnék én venni majd a nyárra.... már ki is néztem egy gyönyörű türkizkéket :D :D
A másik sógornőmnek Baby Design Lupoja van, a második gyerek gyűri, semmi baja.
A barátnőmnek van Kunertje, nekem nem tetszik. Nagy, ormótlan, el nem tudom képzelni, hogy tud vele BKV-zni két gyerekkel.....
Én az elején nagyon akartam egy új babakocsit, egy Espiro Nextet, vagy Manhattant. Esetleg ABC Design-t, de így egyelőre marad a Mamas and Papas.
Én kész pontrendszert alakítottam ki a babakocsi kérdésre.
váz súlya, mozeskosár mérete, kupola szellőzés, összecsukott állapot mérete, ár stb.
A kunert-et, baby merceket, mama & kiddies-t és baby berry modelleket néztem.
A baby berry sojan cayanne mellett döntöttünk.
Nagy mózes, könnyű váz, összecsukva minimálisan nagyobb,mint a baby merc. Videót is találtam róla,így egyszerűbb is volt.
Gondolkoztunk a használtba,de kb 30-40 ezret lehet spórolni esetenként, és a garancia nélkül nem biztos,h megéri. Főleg több gyerek tervezése esetén.
Most csendben kellene lapulnom, de mi már 3 helyről is megkaptuk a gyerekruhákat. Mindet kimostam,kiválogattam és vákumzsákba betettem a szekrényébe,ami 80% készültségű...
a férjemmel nem bírtuk tovább, de mentségünkre szóljon,h a 20 hetes genetikai uh-t megvártuk, 2 évet vártunk majdnem erre a kis életre.
Augusztusban nem lenne rá idő, szeptember-októberre nem akartuk hagyni.
Hihetetlen,h alig 3 hónap :) <3