Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2018 decemberi babák fórum

2018 decemberi babák (beszélgetés)

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
380. Silvery03 (válaszként erre: 379. - Nancsi123)
2018. szept. 3. 18:04

És milyen típust választottál?

Totál zavar van nálam babakocsi ügyben...mondjuk talán nem vagyok elkésve 😀

2018. szept. 3. 10:10

Nah, hosszas vívódás után, úgy néz ki, megtaláltam a babakocsinkat. :D

Az egyetlen dolog, amiben még picit bizonytalan vagyok, hogy tömör kerekű, nem felfújható, de jó nagy kerekei vannak, talán az is elég lesz. :)

A napokba meg is rendelem, mert a páromat már kiakasztom ezzel.:D

2018. aug. 31. 22:09
Ma volt barátnőm ugyan ott tesztelésen. Ő is kapott vércukormérőt...😑
2018. aug. 31. 15:58

Érdekes ez a vizsgálat. Nekem anno a lányommal 7,4 lett a két órás. Elvileg 7-ig jó, 7,8-tól terhességi cukorbetegség áll fenn, a kettő között meg a "senki földje".

Az akkori orvosom nem küldött tovább, a mostani viszont azt mondta, nála 7 felett menni kell diabetológiára, és bizony jön a diéta.

Jövő héten megyek terhelésre, kíváncsi vagyok, milyen eredményt kapok.

2018. aug. 31. 13:49
De most mégis méreti velem a doki....mind1, ez legyen a legnagyobb gond. Csak munkába picit macera.
375. Nancsi123 (válaszként erre: 374. - Bnusinna)
2018. aug. 31. 11:36

Ha a vérvételi eredmény 120 perces értéke 7,8 mmol/l felett van, akkor terhességi cukorbetegség áll fenn. Amennyiben ezt az értéket nem haladja meg, nem áll fenn terhességi cukorbetegség (diabétesz).

Szerintem még a felső határt sem súrolod. De te eddig is odafigyeltél nem? :) Ha sikerül végig ügyesnek maradnod nem lesz gond. :)

Nekem ma lett meg az eredményem, 4,5 az éhgyomri és 3,8 a '120 percesem.

2018. aug. 31. 08:06
Most megméztem átváltva az értéket. Éhgyomorra volt 5,4 1 óra múlva 10,8 és két óra múlva 6,4. Nekem ez annyira nem cukor gyanús, de mind1. Azt eddig is tudtam, hogy nagyon féltős dokim van.😄
373. bnusinna (válaszként erre: 372. - Timy36Bp)
2018. aug. 30. 21:34
Persze, nekem is mondták, hogy ez most nem azt jelenti cukros vagyok. Csak oda kell figyelni. Mondjuk azzal eddig se volt gond.🙂 1 kilo plusznál tartok a 25. héten...
372. Timy36Bp (válaszként erre: 369. - Bnusinna)
2018. aug. 30. 12:50

Nekem más mértékegységekkel mértek:) az éhgyomri 4,6 a 120 perces pedig 8,0. A kórházban azt mondták, hogy ez a felső határ és diéta...no meg, valószínűleg javasolni fogják a dietetikust.

A 6-8 héten voltam dietetikusnál...sokkal többet most sem mondana.:)

Odafigyelek mit eszek és mozgok:)

Meg én közben nem ihattam vizet...IR gyanús voltam előtte, akkori vérvételek között ihattam vizet is.

Persze, figyelnek rá, hiszen a magas cukor nagy babát eredményezhet.

2018. aug. 30. 09:14

Édesek az ilyen kollegák!!!

Babakocsi témával még mindig semmi. Szerintem én azt majd csak születés után fogom megvenni. Téli gyerek révén úgyis majd egy hónapig bent leszünk. Azalatt lesz idő megvenni. És jó lesz legalább ilyen miatt kitenni a lábam a házból😉 meg hátha télen vannak nagy akciók😆😆😆 ez az egy lesz viszont szerintem amit tuti nem neten rendelek. Pedig imádok neken rendelni, de ezt nekem ki kell próbálnom. Összecsukás, fordulgatás, meg ilyen szempontokból. Aztán persze van az a netes kedvezmény....😉

2018. aug. 30. 09:02

Nekem is csak 2 pontos volt, pedig ír gyanús is voltam.

Most itthon maradtam, mert kedves kollégák a hányásos-hasmenéses vírussal járnak dolgozni, nem is szólnak, csak mikor mondtam, h egész duán hánytam, fájt a gyomrom... Kolleganőm: jaj, nekem is péntek óta van ez a vírus.... 😫😤

Kedd Dunára hőemelkedés és migrénes fejfájás. De már csak amúgy is 2 hét... ☺️

Babakocsi fronton mi a helyzet? Mi még a 3-4 hetes szállítási feltétellel így a 8. héten sem kaptuk meg. Ha telefonálok, fel vannak háborodva, h majd szólnak. Gondolkodunk, h máshol vesszük meg és ezt nem vesszük át ☹️ és még szóltam, h egy gumis lepedőt elfelejtettek számlázni. 2000 Ft... Nesze az emberség...

2018. aug. 30. 09:02
Éhgyomorra volt 98 mg/dl. Az első mérésre (1. óra) 189 mg/dl. A másodikra (2. óra) 113 mg/dl. De olyan furi, a doki az éhgyomrosra is húzta a száját. Az asszisztense meg mikor mérte le mondta, hogy teljesen jó. Itthon megnéztem neten 110ig jónak van írva... Tehát azt én is látom, hogy a felső tartományba van de azért még bőven határérték....Na mind1. Majd holnaptól mérem napközben is. Aztán meglátjuk.🙂
368. Timy36Bp (válaszként erre: 367. - Bnusinna)
2018. aug. 29. 16:59

Szia!

Mekkora lett az értéked? Nekem csak a 2.óra után vettek újból vért.

Köszi,

Timi

2018. aug. 29. 16:31
Ma túlestem a cukor mérésen. Egy picit magas lett az 1 óra után mért érték, de a 2. órában vissza ment. Most mérnem kell 3 napig, rendes étrend mellett. Aztán meglátjuk kell-e diéta.
366. Brigi2
2018. aug. 27. 11:39
Nekem hol a köldököm jobb illetve bal oldalán van, és teljesen kinyomja a pocakom :D
2018. aug. 27. 11:27

Én is inkább alul érzem, hogy rúg, de nagyon változó, hogy hol. :)

Igen tényleg döbbenet, hogy már itt tartunk :)

Már alig várom a decembert. :) ♥♥

2018. aug. 27. 09:46
Istenem, már annyira édesek, hogy ilyen kis életjeleket adnak!!!💙💜💙💜💙💜💙 Annyira durva belegondolni, hogy már kevesebb van előre, mint hátra. Szinte most voltunk 12 hetes genetikain, most meg már cukorterhelés, meg rugkapáló gyerekek...😍
363. szilvi é.g. (válaszként erre: 360. - Bnusinna)
2018. aug. 26. 21:00
Nekem már mindenhol van :) sokszor már a gyomromba is,de van hogy teljesen kinyomja magát az oldalamhoz :) bejárja tolnát-baranyát akár 10 másodperc alatt :D
362. pandáné (válaszként erre: 360. - Bnusinna)
2018. aug. 26. 17:46
Nekem bal, lent. ;)
361. Kitti0704 (válaszként erre: 360. - Bnusinna)
2018. aug. 26. 11:20
Nekem is inkább jobb oldalt van.😁de úgy rugdal hogy majd be pisilek😂
2018. aug. 25. 21:33
A ti babátoknak van kedvenc helyük a pocakban? Az enyém általában jobb oldalt és lent majdhogynem ágyéknál van mindig... közel a kijárathoz😆
359. Kitti0704 (válaszként erre: 358. - Brigi2)
2018. aug. 23. 16:51
Én is a 23.hétben járok és 3kg-nál tartok de hozzáteszem egésznap megyek a két gyerek után.hasam nekem is elég nagy lett most az elmúlt 2 hétben.😊
358. Brigi2
2018. aug. 23. 15:56
A súlyra csak annyit, h én odafigyelek, és sportolok heti 3*, edzés plusz kardió is. Elég alacsony vagyok és így is plusz +9-10 kilónál tartok, ami furi, mert úgy nem látszik rajtam :D Viszont a pocakom mondhatni, hogy elég nagy :D És csak a 23. hétnél járok... Viszont én is szörnyen vizesedek, este alig bírom az edzőcipőbe belepréselni a lábam :D
357. szilvi é.g. (válaszként erre: 355. - Nancsi123)
2018. aug. 18. 22:02
Úgyis meglátjátok mi az ő igénye és mi a tietek :)
2018. aug. 18. 15:00
Nancsi, ezen ne aggódj: múltkor hallottam egy kedves kifejezést az első időszakra, miszerint ez a "negyedik trimeszter". :) A picit nem fogod zavarni, és szerintem te is nyugodtabb leszel, ha a közeledben van.
2018. aug. 18. 10:04
Igen, akkor a ti esetetekben érthető, hogy kíméled, mert így is épp elég veszélyes a sok autózás. Nővéreméknél is hasonló okokból van külön a kislány. Én is szigorúan fél évig akarom magunk mellé venni. Bár kicsit aggódok, hogy ,,zavarni” fogjuk egymást. De ha nagyon nem jön be így, akkor előbb külön rakjuk.
2018. aug. 18. 09:53

A férjem van,h napi 700 km-t vezet,így semmi képp sem szeretném a kialvatlanságnak kitenni. Én napközben tudok pihenni vele,ha úgy van, nem kell koncentrálnom a munkára.

Próbálok pozitív maradni,h fogom bírni,h 2 naponta főzök (másnapra is legyen) stb. rutin be fog válni. Remélem így lesz. A mostani rutinjából úgy gondolom,h nem lesz gond vele :)

Az első 2 hétben apa is itthon lesz, anyukám az elején tuti hordani fogja a kajcsit.

2018. aug. 18. 09:30

Nálunk a mi hálónk mellett van a lányunk szobája, azt osztjuk meg, ott lesznek a babus dolgai is, de az első időkben aludni velünk fog.

Anno rengeteget éjszakáztam a csajszival, most is erre számítok, egy idő után pedig éppen elég volt a kiságyig elmenni x alkalommal. Meg azért nyugodtabb voltam, hogy a közelemben van. Ha Apa nagyon kimerül, akkor tud aludni a vendégszobában,én inkább a lányunk miatt "aggódom", ő hogy fogja viselni, de talán hamar hozzászokik.

Ő kb. 8 hónaposan kapott külön szobát, addigra elég nagy volt hozzá, és szerette is, most is hasonlóan tervezem.

2018. aug. 18. 09:01
Én is úgy gondolom, legalább megtudják min megyünk keresztül. 😅 Nyárig gondoltam, hogy velünk legyen és onnantól külön. Fél évet igen is bírjon ki az apa is. 🙂
2018. aug. 18. 06:38
Sajnos nekünk nincs lehetőség külön, pici a ház. Előre sajnálom a párom, hogy majd velem együtt kel. Bár mondjuk ő is ott volt mikor megcsináltuk😉 Ha lehetőségünk lenne külön aludna...Nem vagyok híve a gyerekkel alvásnak, főként amikor ez már a kapcsolat rovására megy. Van olyan ismerős akinek 3 éves a fia, és csak anyával hajlandó aludni. Múltkor meg is mondta:- anya!!! Majd akkor alhatsz apával ha nekem feleségem lesz! És szerintük ez vicces😐
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook