2018 decemberi babák (beszélgetés)
Köszönöm a gratulációkat! :) Először az én férjem sem akarta tudni, neki jó lett volna a legvégén. Én mondtam, hogy az kizárt! :D
Tranquility tesztet csináltattunk, és itt lehetett kérni a kisbaba nemét is. :) Alig vártam, hogy megjöjjön az eredmény, persze az volt a legfontosabb, hogy egészséges legyen. :)
Sziasztok,
én novemberre várom, de a novemberi babás klub nem valami aktív, így remélem, csatlakozhatok.
Nálunk dec. 13-án jön a gyerek.
Brigi gratulálok a kis herceghez, azt hiszem itt egyenlőre ti vagytok az 1. fiús szűlök.😀 Milyen tesztet csináltattál amivel kiderült a neme? Bár mindegy mert nekem párom nem akarja tudni, csak én. A gyerek meg már most apás és nem mutatja meg magát. Apa azt mondta ne, akkor ne!
Köszi! :) Engem is váratlanul ért, mert akaratlanul is azt kezded elhinni, amit a doki mond. Legközelebb biztos, hogy nem akarjuk majd hallani. :D
Mi december 20-ra vagyunk kiírva, jó lenne a Karácsonyt már otthon tölteni.
Gratulálok a kisfiúhoz! :P Nekünk kislányt mondtak, de pont ilyen példák miatt igyekszem nem beleélni magam. :D Már amennyire ez lehetséges. :D
Ti mire vagytok kiírva amúgy?
Látom mindeni nagyon izgatott a nemét illetően. :) Mi mivel csináltattunk egy plusz vizsgálatot, már megkaptuk az eredményeket és egészséges kisfiú. :) Bár a doki lányt mondott :DD Hozzáteszem, hogy ő is azért megjegyezte, hogy még nagyon az elején kb. ő is tippel és bármi lehet.
Kínai naptárt ismeritek? Én nem hiszek az ilyen dolgokba, de eddig kb. minden ismerősömnek bejött és nekem is :D
Hízásra visszatérve, nekem semmi rosszullétem nem volt, valószínű, hogy ezért is híztam eddig majdnem 5 kilót. Úgy, hogy folyamatosan edzek, viszont nagyon vizesedek. :( A közérzetem jó, meg nem látszik 5 kilónak szerencsére. :)
Kis titkolózós babátok van :D De annál nagyobb öröm lesz később. :)
Miénk nem szégyenlős, már a 15. héten megmutatta magát, de hát ezt mi még nem vesszük készpénznek. :D
Ma először iszonyatos késztetést érzek, hogy vegyek neki valamit. :D De próbálok erős maradni :D
Jajj én nem vettem annak! :) Semmi gond! :)
Sajnálom, hogy nektek ilyen rövid ideig tartott....:(
Cukik vagytok! Nem éheztetem magam, nem is a bomba alakról van szó, csak azt vettem észre, hogy 4-5 hetente van egy nagyobb ugrás :) azért néha még (sajnos) 1-1 sajtburger is becsúszik meg a túrórudi 😂 csak a rost és az inzulin miatt vettem vissza a szénhidrátot,de lásduk be...rómába azt kb 2 hónapra betároztam 😂
Ma ismételjük a 20. hetes genetukai uh-t. Betározok rudiból az tuti 😉😄
Ma rákérdezek a dokinál erre az emésztésre, hogy mit lehetne...
Ti hogy vagytok? Mindenkivel minden rendben? 😂
Úgy látszik makacs "kölkök" lesznek :)
Én most kis gondban vagyok és remélem talán tudtok valami tanácsot adni (habár szegény Nancsi1234-et és Babika-t olvasva, ilyen probléma náluk most nincs. Drukkolok, hogy hamar túl legyetek rajta).
Mi a túrót csináljak az anyagcserémmel? Most rohamosan elkezdett nőni a pocakom (holnap lépek a 21. hétbe). Ezzel nincs is gond, imádom. Mellé bármennyire igyekszem, a kilók is jönnek fel (most tartok 2,5-nél, kb 4 nap alatt jött fel 1 kg). Ezt is betudom annak, hogy ő növöget, gyarapszik.
DE!!!! Kb. salátákat, zöldséget, csirkemellet, joghurtot, zabot, gyümölcsöt, sajtot és esetleg basmati rizst eszem. A szénhidrát, cukor bevitelt drasztikusan csökkentettem (nekem ir gynúm is volt előtte). Ennek ellenére az emésztésem kb a nullával egyenlő. Napi 20-30 percet tornázom. Bio zöldség-gyümölcs levet iszom reggelente, napi közel 3-4 l víz.
Van hasonló tapasztalatotok? Mit tudnék ezzel kezdeni?
Huh én még ma is hánytam, pedig azért a 15. Hétre reméltem elmúlik. Én semmit nem kívánok, olyan nehezenre esik bármit is megenni. 😞 ma aranygaluskát sütöttem, ezen kívül még nem bírtam enni, sajna reggel sem.
De ha eszek, akkor nagyon rosszul vagyok. Úgy vagyok vele, hogy a szervezetem tudja mire van szüksége és mennyire. Pedig terhesség előtt egészséges életet éltem, heti 3 edzés +futás és egészséges kaják. Majd talán lassan visszalaálhatok a jó étkezésre.
Nancsi123! Ez hatalmas megnyugvás :) szuper hír! :)
Hát, az én ismerősi körömbe nem nagyon jött fiucska. Max rokoni körben 😅
A lányok állítólag erősebbek...de ettől függetlenül nagy gratula 😊
Én most kis diétát tartok. Cézársali, főtt kukorica,szőlő,zab és rubint réka terhes torna. Sokkal jobb a közérzetem és az emésztés. Jobban is esik, mint az oldalas... 😄
Nagyon örülök neked Nancsi. Akkor most már tényleg remélem, hogy nyugis terhességed lesz.
Di mi van itt csajok, mindenkinek hercegnőt hoz a gólya?👸👸👸👸👸
Voltam dokinál, azt mondta nincs komoly peobléma, napi 3*2 magne b6, esdig csak 2*1 volt és azt mondta nyugodtan szedjek no-spat.
Baba szépen növöget és a végére megmutatta magát, nem láttunk zacsikat, a doki azt mondta nagyobb a valószínűsége, hogy kislány, de még korai lenne kijelenteni. 😍😍