2018 decemberi babák (beszélgetés)
Én is dec. 24-re vagyok kiírva :) Az étvágyam most kezd el jobb lenni. :)
Az edzést nekem is újra kéne kezdenem, csak én munka után olyan fáradt vagyok, hogy nincs energiám. :(
Sziasztok!
Én ugyan novemberre várom a babát, de nem baj, ha csatlakozom? Most vagyok a 15. héten. Eddig mindenn a legnagyobb rendben, az összes eredményem jó. Dörmi (dokim becézi így, 8. heti uh felvétel alapján) szégyenlős, így még mindig nem mutatta magát :) Júni 4-én megyünk újra, hátha.... :D
Gratulálok mindenkinek a kis jövevényhez :)
Huhuuu..a puffadás...az itt is megvan :)
Én is rendszeresen sportoltam előtte, és a munka is pörgős volt, aztán egyik pillanatról a másikra minden megállt körülöttem. Azóta lelkes szurkoló lettem a csapatnál :)
Én is "fogytam " 2 kilót, pedig tényleg egyszer sem hánytam szerencsére. Evéssel meg úgy vagyok, hogy rengeteg gyümölcsöt még zöldséget kívánok, lehet ezért a mínusz kettő.
Én is femibiont szedek, meg még pluszba magnéziumot heti 3x, és heti 1 d vitamin.
Biztos minden rendben lesz.😊
Nekem 4-én kell visszamennem. Már nagyon várom,hogy újra lássam a kis szarost...😁
Nevekből nekem csak lány van eddig, Hanga, fiúnak nekem az Áron vagy a Botond tetszene de a párom nem nagyon rajong értük...😑
Én még a nevekkel hadilábon állok, bár még van idöm megrágni a témát :)
A hízás...létezik hogy kb semmit sem híztam...talán még lentebb is ment a súlyom, holott az étvágyam és az evési szokásaim nem változtak...Amióta megtudtam a Femibiont szedem, bár a dokim azt mondta, hogy ö csak az elsö trimeszter végéig ajánlaná, mert addig megkap minden vitamint a baba, utána már fölösleges, ha normális táplálkozás van.
Kedden megyek hozzá, most vagyok 12 hétben, aztán remélem (mert miért is lenne másképp :) ) minden rendben lesz ;)
Sziasztok
Itt a második baba érkezik. Van egy 19 hós kisfiam aki lombik baba és most a fagyi tesó érkezik (fagyasztott embrió). Dec. 21.re vagyok kiirva. Tegnap voltunk uh. Idáig minden okés de a kombinált tesztre majd csak 13.hetesen megyünk addig izgul ás 😊
Ez a terhesség nagyon más mint az előző... Hányinger a köbön volt most kezd lecsengeni vagyis remélem... 😊
Mindenkinek könnyű babavárást kívánok.
Még itt sincs baba, így valóban egyszerűbb a pihenés :D
Most így a 11. héten egyre ritkább a rosszullét, bár tegnap délután és este pont elég rossz volt a helyzet :D
Sziasztok!
Én is csatlakozom.:) Harmadik babánk lesz és 20-ra vagyok kiírva. Nagyon rosszul voltam pár napig. Inni sem tudtam, aztán felkelés előtt egy keksz lett tesztelve és bejött.:) Így már sokkal jobban vagyok. A fáradtság nehezen viselhető, 3 és 1 évesek a gyermekeim. Még itthon vannak velem.:) Pont ma gondoltam, hogy milyen jó lesz már 3 gyermekkel karácsonyozni. ( remélem)
Hello :)
Én csatlakozom a decemberi érkezéshez, ha minden jól megy december 8-án érkezik a manó :)
Most már elfogadhatóan érzem magam...5-6 héttöl atom émelygés...és álomkór. Most már egy fokkal jobb és elviselhetőbb, de eddig nehéz élvezni :D
Nehogy a decemberi babáknak ne legyen fórum nyitva...megérdemlik!
Ki hogy érzi magát? Ki mikorra várja pontosan a babát?