2018 decemberi babák (beszélgetés)
Jahj nagyon jó élmény volt. :) Végre töviről hegyire végignézték, mindene tökéletes szerencsére. :)
De szégyenlősködött, keresztbe rakta a lábát és szorította végig. :D De az orvos azt mondta, még egy szavazat arra, hogy kislány. :D
Ti mikor kezdtek el vásárolni nekik? Mert én komolyan mondom, alig bírok magammal, hogy ne rendeljek neki pár cuccot. :D
Majd meséljetek milyen élmény volt :)
Remélem látszani fog az arcocskájuk. Nekünk is van 4D képünk, de takarta magát természetesen...
A 20. heti genetikai uh-n még az elsőnél próbálkozott a doki, a következő 2-nél már nem :)
Örült, hogy hagyta magát mevizsgálni a harmadik nekifutásra :) :D
A 4Dre én nagyon kíváncsi vagyok :) alig várom :) mo djuk minden uh-t várunk, de mégis izgalmasnak tartom :) de mi sem rohanunk. A javasolt 24-27 hét között menni. Mi kivárjuk a 26 végét.
Szerintem 75g-mal is,csak értelmét nem látom az egésznek és ezen a céleményen vannak a dokijaim is.
Nem eszel meg egyszerre ennyit. Plusz utánna 2 órán keresztül nem vagy mozdulatlan. Az,h normális ember ezalatt egy kortyot sem iszik, kizárt...főleg nem várandósan...
Mindegy is. Csak fog változni a világnézet,addig is,ki lehet bírni :)
Nem aggódom, már most odavan a piciért, csak ő reménykedett még egy kicsit, hátha fiú :) Mondjuk valahol a szívem mélyén éreztem, hogy kislány lesz, nem tudtam elképzelni, hogy fiú legyen.
Nem tudom, őszintén szólva engem nem vonz sem a 4D, sem az 5D :) Biztos én vagyok fordítva bekötve, de én nem tudok rácsavarodni, mint sokan, akik 14 hetesen már elmentek. :) Az orvosom egyébként megmutatta 4D-ben pénteken, de direktbe nem hiszem, hogy elmegyünk ilyenre.
10 perc múlva végzek a terheléssel. A dokim és védőnő javaslatára a zsemle-tej kombó. Hárman mondták, így inkább ennél maradtam.
A párod miatt ne aggódj! Szerelmes lesz az ő pici lányába! :)
a férjem már azon aggódik mikor lesz anyásabb. Mondtam,h szerintem max a serdülőkornál mikor elöször megjön neki. Talán. Megnyugodott,h lesz remélhetőleg bő 10 év apaszerelem :)
4Dre mentek majd?
Szívből gratulálok :)
Azt hiszem törölgethetjük 17 év múlva a könnyeiket,ha az első nagy szerelem odébb áll, mert neki lesz miből válogatni:)
Minden rendben volt?
Sziasztok,
Én is csatlakoznék hozzátok és egyben erősíteném a fiús anyukák arányát :) December 8-ra vagyok kiírva az első babánkkal.
Mindenkinek gratulálok és jó babavárást!
Bnusinna gratulálok :)
Azt hiszem a fiúk-lányok számát tekintve akár előre elrendezett házzaságot is indítványozhatnánk a csoportba :) :) Az tuti, hogy a fiúk el lesznek kényeztetve :)lesz miből válogatni :)
Gratulálok Bnusinna 😊
A kínai naptár...hagyjuk... 😂