Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2018 decemberi babák fórum

2018 decemberi babák (beszélgetés)

❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
2018. okt. 29. 14:43

Sziasztok.

ki hogy áll a derékfájással?

nekem tegnap óta el kezdett fájni☹

499. babika_ (válaszként erre: 496. - Havanesekutyus)
2018. okt. 29. 08:13
Bukás ellen próbáld meg, hogy etetés közben is megbüfizteted...
498. havanesekutyus (válaszként erre: 497. - Szilvi é.g.)
2018. okt. 26. 20:35

Úgy legyen, mert ez nagyon húzós..

Várom a híreket majd én is tőletek😊😊

497. szilvi é.g. (válaszként erre: 496. - Havanesekutyus)
2018. okt. 26. 19:56
Szoritok, hogy hamar átlendüljetek ezen az időszakon! :)
496. havanesekutyus (válaszként erre: 495. - Szilvi é.g.)
2018. okt. 26. 13:44
Nem vált be a HA tápszer, nem akarta enni, sokat bukott. Most egy gyógytápszert eszik, tegnap óta. Attól úgy néz ki, nem fáj a pocó.
495. szilvi é.g. (válaszként erre: 493. - Havanesekutyus)
2018. okt. 26. 07:58
Szia! A tápszer bevált? Javult a hasfájás?
494. Timy36Bp (válaszként erre: 493. - Havanesekutyus)
2018. okt. 24. 15:25

Ez teljesen jó hír!!! :) Igazán örülök, hogy ez ilyen "pikk-pakk" megoldódott akkor! :)

Nekem is azt mondta a diabetológus, hogy ezek a cukorszintek nem rosszak, csak elővigyázatosságból inkább mérjem mindig.

493. havanesekutyus (válaszként erre: 492. - Timy36Bp)
2018. okt. 24. 14:51

Köszönjük☺

Megmondom őszintén, így hogy Eszti már kint van, és nem függ az én vércukromtól, már nem méregetek. A diabetologus, akihez minden héten jártam, mondta, hogy szülés után azonnal hagyhatom el az inzulint. Azok a cukorszintek, amik nekem voltak, nekem nem ártanak.

Eszti cukra egy-két nap alatt helyreállt, én is rengeteget paráztam ez miatt, kb minden létező embert megkérdeztem a kórházban, hogy ettől ugye nem lesz hosszútávú baja, hogy születés után alacsony volt a cukra, és mindenki azt mondta, hogy ettől minden rendben lesz vele.

492. Timy36Bp (válaszként erre: 491. - Havanesekutyus)
2018. okt. 24. 13:31

Gyönyörű Kislány! :) Gratulálok! :)

Hogy alakul most, szülés után a cukrod? És Eszti cukor szintje is tökéletesen helyreállt a kórházi 5 nap alatt?

Én mérem a cukorszintemet minden étkezésnél, de diétával kordában van tartva...azért pici félsz van bennem, hogy minden rendben legyen majd...:)

2018. okt. 24. 13:01
Mi császaroskent az 5. napon jöhettünk haza a kórházból. Eszti péntek este született, és kedden engedtek haza. Én inzulinos voltam terhesség alatt, neki le is esett a cukra, szóval ezért meg mert a 36. héten vettek ki, egyből ment infuziora. 2 napig inkubatorban volt, jartam hozzá szoptatni, aztán kiadtak az osztályra. A kórházban töltött napok szörnyűek voltak nekünk. Nálam beütött az EDÁs migren. Az valami iszonyú. Minden szopi előtt és után megmérettem a csecsemősökkel es ha nem ette meg az előírt mennyiséget, kértem neki a pótlást (ha tudtam előtte eleg tejet fejni, akkor az volt a pótlás, ha nem, akkor tápszer) mert neki a vércukrat szinten kellett tartani, nem engedhettem, hogy egyszer is kevesebbet egyen. Sokszor nem voltak a csecsemősök helyükön, volt h valami erősebb tászert kapott pótlásnak, amitől megfajdult a pocakja. Mindegy, túl vagyunk a korhazon. Csak annyi maradt meg h ejjel-nappal szoptatok és fejek, és a rengeteg aggódas. Amúgy nem számítottam rá, hogy le fog esni a cukra, mert a diétával és az inzulinnal az én cukromat sikerült kordában tatani. A császár napján kapott tüdőerlelő viszont az egekbe vitte, amit mondtak is, hogy így lesz, talán ezért esett le neki születése utan.
2018. okt. 24. 12:48

Köszönjük szépen, Csajok!

Eszter lett a neve, Apa kívánságara (én is Eszter vagyok). Esztinek hívjuk itthon, vagy Rotyinella vagy krumplibogár😊

Minden szuper csak a hasfájás talált meg minket sajnos, azzal sokat szenved szegény, az valami iszonyat, amikor 6 órán keresztül ordít és latjuk mennyire fáj neki. Próbálunk rajta mindenhogy segíteni, cseppek, szélcső, ma hajnalban hogy vége az ünnepnek, Apa szerzett HA tápszert, így most abban bízunk.

Egyébként nagyon békés baba, ha nem fáj a pocak, egész nap aludna, picit nézelődni marad fenn akkor evés után.

A tejem sajnos egyre kevesebb így, hogy a hasfajasban sokszor ugy elfarad, hogy alig tud szivni. Fejessel meg bogyokkal probalom stimulalni, meglatjuk meddig sikerul meg valamennyire fenntartani. Meg persze nyomom a K betűs sört.

Ez valami hihetetlen boldogsag egyebkent, meg persze irto nehez sokszor, de megis minden nehezseg megeri.

Mindenkinek könnyű szülést, gyors felépülést és egészséges kisbabát kívánok!

489. babika_ (válaszként erre: 483. - Havanesekutyus)
2018. okt. 24. 11:57
Gratulálok! Gyönyörű kisbaba! :)
2018. okt. 24. 09:49

Nagyon gratulálok a babához😘

olyan kérdésem lenne hozzátok hogy nekem a védőnő nekem azt mondta múltkor hogy a 3.baba előbb jöhet 1-2 héttel.tapasztalat?

487. pandáné (válaszként erre: 483. - Havanesekutyus)
2018. okt. 24. 09:10
Ó, mennyire gyönyörű baba! <3 :) Gratulálok!
2018. okt. 24. 08:29
Gratulálok!! Nagyon gyönyörű kisbabád van! 😍 Hihetetlen, hogy van akinek már meg is van a kisbabája közülünk. 🙂 Már nagyon várom, de én még messze vagyok tőle, 32. Héten🙂
485. bnusinna (válaszként erre: 483. - Havanesekutyus)
2018. okt. 23. 21:30
Nagyon szép!!!! Gratulálok!!! Gondolom, ha így bejelentkeztél akkor minden rendben.😊 akkor már otthon vagytok? Mi lett a neve? Hogy megy az összeszokás? 🙂
484. szilvi é.g. (válaszként erre: 483. - Havanesekutyus)
2018. okt. 23. 18:45

Hatalmas gratula :) mi is izgatottan várjuk már és hivatalosan is betöltöttem a 36. hetet :)

Öszintén szólva kezdem nehezebben viselni. Nagy a súly, fáj itt-ott, kicsit vizesedem és alig alszom 😐

De a legszebb dolog előtt állunk ☺️

A tej a császár esetén állítólag nehezebben indul be. Ha sokat van cicin állítólag jót tesz, de gondolom ezt mind-mind tudod te is ☺️

Hogy vagytok? Első napok?

2018. okt. 23. 16:24

Sziasztok,

nálunk meglett a baba október 12-én, 4 héttel előbb. Aznap délelőtt derült ki, hogy este császár. Kép az adatlapomon😊

Én az előtejjel nem csináltam semmit, nem tudom érdemes-e fejni.

Császárosként is lett azért valamennyi tejem, de sajnos nem elég, így tápszerezünk is.

2018. okt. 23. 16:16
Szerintem azt még ne fejd le, hagyjad csak...de nem tudom, a kérdés jó!
2018. okt. 21. 11:30
Akinek van előteje azoknak mennyi? Nekem most az elmúlt pár napban eléggé beindult. Hagyjam 'folyni'?
480. pandáné (válaszként erre: 478. - Kitti0704)
2018. okt. 18. 20:58
Az enyém 6, de még mindig az én kisbabám. :)
479. babika_ (válaszként erre: 476. - Szilvi é.g.)
2018. okt. 18. 14:57
Igen, én is valamelyik nap gondolkoztam rajta, hogy most volt március, amikor pozitív lett a terhességi teszt... Akkor olyan messzinek tűnt még a december. Most meg?! :D Szinte észre sem vettem, és elszaladt az idő....
2018. okt. 18. 14:22
Hát igen.nekem a nagylányom már 8 éves lesz,de most is az én pici babám😊
2018. okt. 18. 12:34
Szerintem észre se vesszük és arról írunk, hogy ki, hogy viseli a kamaszkort...😀
2018. okt. 18. 12:22

Még remélem azért 2 hetet kibírunk, habár kétségbeesve kezdtem el átnézni a kórházi cuccokat 😂

Iszonyat gyorsan elment ez az időszak. Hiányozni fog! 😊

Lassan mindenki célegyenesben lesz 🤗☺️

475. babika_ (válaszként erre: 473. - Szilvi é.g.)
2018. okt. 18. 12:11
Jujj de jó!!! Úgy irigyellek! Bár, lassan mindenkinél beérik a dolog :)
474. bnusinna (válaszként erre: 473. - Szilvi é.g.)
2018. okt. 18. 11:17
Jajjj, nagyon szorítok nektek!!!! Nagyon durva, hogy eltelt az idő🙂
473. szilvi é.g. (válaszként erre: 472. - Bnusinna)
2018. okt. 18. 10:37

Lehet, h jobban is működik a rendszer ott. Habár engem az megnyugtat, h tudom, h jó kezekben vagyok és nem abban a kiszolgáltatott helyzetben találkozom elöször a szülésznővel, dokival. De nyilván fizetünk is ezért, mint a katonatiszt...és biztos, h kiváló, elhivatott emberek dolgoznak ott is.

Ma azt mondta a doki, h már nagyon érik a helyzet nálunk. Nagyon lent van a koponyája és rövid a méhnyak, de zárt méhszáj. A 38. heti vizsgálatot megbeszéltük, de nem nagyon valószínű, h addig kohúzzuk. 2475g kb. Azért szeretném ha hízna még 500got legalább.

2018. okt. 18. 08:56
Akkor végül is majdnem ugyanúgy van. Itt annyi, hogy itt nincs választott orvos, se szülésznő bent. A kórházat választod, és szülsz az éppen ügyeletesnél...orvos nincs is bent, csak ha probléma támad..
471. szilvi é.g. (válaszként erre: 468. - Bnusinna)
2018. okt. 17. 22:12
Az én dokim megmondta kivel dolgozik együtt. A laborokat a szülésznő írta ki. A 36. héttől heti egyszer kell menni nst-re. 20 percig monitorozzák a szívhangot és a magzatmozgást. A kiírt időpont után naponta kell menni. Plusz még ilyenkor van egy szűrés (sztreptococcus) és vérkép.
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook