2018 decemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok.
ki hogy áll a derékfájással?
nekem tegnap óta el kezdett fájni☹
Úgy legyen, mert ez nagyon húzós..
Várom a híreket majd én is tőletek😊😊
Ez teljesen jó hír!!! :) Igazán örülök, hogy ez ilyen "pikk-pakk" megoldódott akkor! :)
Nekem is azt mondta a diabetológus, hogy ezek a cukorszintek nem rosszak, csak elővigyázatosságból inkább mérjem mindig.
Köszönjük☺
Megmondom őszintén, így hogy Eszti már kint van, és nem függ az én vércukromtól, már nem méregetek. A diabetologus, akihez minden héten jártam, mondta, hogy szülés után azonnal hagyhatom el az inzulint. Azok a cukorszintek, amik nekem voltak, nekem nem ártanak.
Eszti cukra egy-két nap alatt helyreállt, én is rengeteget paráztam ez miatt, kb minden létező embert megkérdeztem a kórházban, hogy ettől ugye nem lesz hosszútávú baja, hogy születés után alacsony volt a cukra, és mindenki azt mondta, hogy ettől minden rendben lesz vele.
Gyönyörű Kislány! :) Gratulálok! :)
Hogy alakul most, szülés után a cukrod? És Eszti cukor szintje is tökéletesen helyreállt a kórházi 5 nap alatt?
Én mérem a cukorszintemet minden étkezésnél, de diétával kordában van tartva...azért pici félsz van bennem, hogy minden rendben legyen majd...:)
Köszönjük szépen, Csajok!
Eszter lett a neve, Apa kívánságara (én is Eszter vagyok). Esztinek hívjuk itthon, vagy Rotyinella vagy krumplibogár😊
Minden szuper csak a hasfájás talált meg minket sajnos, azzal sokat szenved szegény, az valami iszonyat, amikor 6 órán keresztül ordít és latjuk mennyire fáj neki. Próbálunk rajta mindenhogy segíteni, cseppek, szélcső, ma hajnalban hogy vége az ünnepnek, Apa szerzett HA tápszert, így most abban bízunk.
Egyébként nagyon békés baba, ha nem fáj a pocak, egész nap aludna, picit nézelődni marad fenn akkor evés után.
A tejem sajnos egyre kevesebb így, hogy a hasfajasban sokszor ugy elfarad, hogy alig tud szivni. Fejessel meg bogyokkal probalom stimulalni, meglatjuk meddig sikerul meg valamennyire fenntartani. Meg persze nyomom a K betűs sört.
Ez valami hihetetlen boldogsag egyebkent, meg persze irto nehez sokszor, de megis minden nehezseg megeri.
Mindenkinek könnyű szülést, gyors felépülést és egészséges kisbabát kívánok!
Nagyon gratulálok a babához😘
olyan kérdésem lenne hozzátok hogy nekem a védőnő nekem azt mondta múltkor hogy a 3.baba előbb jöhet 1-2 héttel.tapasztalat?
Hatalmas gratula :) mi is izgatottan várjuk már és hivatalosan is betöltöttem a 36. hetet :)
Öszintén szólva kezdem nehezebben viselni. Nagy a súly, fáj itt-ott, kicsit vizesedem és alig alszom 😐
De a legszebb dolog előtt állunk ☺️
A tej a császár esetén állítólag nehezebben indul be. Ha sokat van cicin állítólag jót tesz, de gondolom ezt mind-mind tudod te is ☺️
Hogy vagytok? Első napok?
Sziasztok,
nálunk meglett a baba október 12-én, 4 héttel előbb. Aznap délelőtt derült ki, hogy este császár. Kép az adatlapomon😊
Én az előtejjel nem csináltam semmit, nem tudom érdemes-e fejni.
Császárosként is lett azért valamennyi tejem, de sajnos nem elég, így tápszerezünk is.
Még remélem azért 2 hetet kibírunk, habár kétségbeesve kezdtem el átnézni a kórházi cuccokat 😂
Iszonyat gyorsan elment ez az időszak. Hiányozni fog! 😊
Lassan mindenki célegyenesben lesz 🤗☺️
Lehet, h jobban is működik a rendszer ott. Habár engem az megnyugtat, h tudom, h jó kezekben vagyok és nem abban a kiszolgáltatott helyzetben találkozom elöször a szülésznővel, dokival. De nyilván fizetünk is ezért, mint a katonatiszt...és biztos, h kiváló, elhivatott emberek dolgoznak ott is.
Ma azt mondta a doki, h már nagyon érik a helyzet nálunk. Nagyon lent van a koponyája és rövid a méhnyak, de zárt méhszáj. A 38. heti vizsgálatot megbeszéltük, de nem nagyon valószínű, h addig kohúzzuk. 2475g kb. Azért szeretném ha hízna még 500got legalább.