2015 őszén születendő babák (beszélgetés)
Biztos van ott pocaklakó. Tudom mondtam már nem egyszer,de ha pozitív lett a teszt ott van ő, csak kicsike még :)
Én a helyzethez képest jól vagyok. Bár a nátha rosszabb mint a terhesség. Várom már hogy 11.e legyen! Amúgy mit gondoltok a vedonot mikor kell fel keresni? Korai lenne jovoheten?
Keddig akarok varni akkor lesz vervetel.amugy ha abbahagynam az utrot tuti megjonne.
Hiába mellfajdalom nem erzem magam terhesnek.
Szabina ha volt már mégenkivűli tuti, hogy nem mész dokihoz? Oké hogy kicsi még a terhesség, de az ultrahang megmutatná mi újság odabent. Lehet hogy nincs még szívhang, de a petezsákot már látnátok. Nem érdemes makacskodni, ha rossz helyen van, és ott nől a te életedre is veszélyes lehet. Bár szerintem jó helyen lesz, de azért mégis...
Jajjj Csajok. Komolyan utalom az internetet es magam hogy mindenfele hülyeségeket összeolvasok. Nekem szeptemberben volt mehenkivulim. Es kicsit most felek. Olvasok olyanokat hogy azert mert nem erősödött a csik....blablabla....
Remelem nem artok magamnaknaz utroval.
Lehetne mar kedd hogy tudjak valamit. Szerintetek?
Hopp kimaradt néhány szó:$
*Kapni a kicsitől
*Indult a nap.
Sorry :D
Megy a drukk természetesen Szabina :)
Hívjatok Noéminek, a Cygnust hagyjuk.
Ki hogy van ma? Nekem megint mérsékelt émelygéssel
indult. Jó lenne már egészen konkrét jelet a kicsitől.
Tényleg ti hogy fogjátok bírni hogy a 12. hétig nem lesz ultrahang?
Nem idegeskedem már szóltam a laborba hogy kedden megyek:) Szorítsatok :)
Szabina ne idegeskedj! Minden rendben van és lesz is! :) Cygnus nekem is görcsölget a hasam meg a mellem fáj ha hozzá érek, de azt olvastam hogy ez normális. Próbálok minden rosszat kizarni. :)
Ó, hát talán jobb is. Nem érdemes játszani ilyennel.A lázzal vigyázz,ne szökjön 39 felé, mert az árt a picinek!
El jött amit nem akartam orvoshoz kellett mennem. Tappenz... Fekvés fekvés fekvés lázas vagyok és fáj mindenem. Remélem odabenn minden rendben! :)
Erős kis manó, kapaszkodik rendesen ne izgulj:) eleve nagyon korán kimutatta a teszt, ebből is lárszik hogy nagyon erős lesz:))
Bevallom igen. Ma reggel. A 25son irto halvany 2. Csik. De ott volt. Nagyon kivancsi vagyok.bizom benne hogy eros es kapaszkodik. :)
Szabina csináltál tesztet azóta?
Ezek az undok túlórak :(
Nekem is érzékeny a bimbóm, főleg amikor a lányom szopizik. Nekem ma reggel volt az első émelygős reggelem.
Nektek jelentkezett már?
Csajok. Masnak faj a melle??? Komolyan mondom eg a mellbimbom.
Remelem a baba csinalja es nem az utro.
Ezzel csak egy baj van. Ma is megyek és holnap is... Majd vasárnap kicsit pihenek! Remélem ti jól vagytok! :)
Jobbulást Mariann! Nagyon vigyázz magatokra. Hétvégén pihenj amennyit tudsz.
uhh Mariann!Kitartást neked. És mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!
Oh csajok azt hittem ez a nap soha nem telik el. Kemény munkával telt. Dolgos hétköznapok. Szerencsére meg fáztam nagyon szarul vagyok de eszem a mézet citrommal mást nem tudok tenni. :(
Néha meggörcsölök én is. A mellem az fáj. Meg tegnap szúrásokat a petefészkemnél.
Mindenképpen megy a drukk, remélem szép hcg eredmény lesz a papíron :) Van azóta tüneted? Nekem nagyon feszít a hasam illetve görcsölgetek. (Bár az nem vészes,de idegességíző)
Nálam helyzet valtozatlan.
Ugy beszeltuk meg parommal hogy hetfon vagy kedden elmegyek a laborba es kerek vervetelt es okosabbak leszunk.
Nagyon szépen köszönöm!
Ti hogy vagytok?
Ooooo. Szívből gratulálok. Ugy örülök. Vigyazz nagyon magatokra. :))))
Szia
Most jöttem a dokitól a kismanó jól van, 7 hetes. Láttam a szívét is pulzálni :) A doki szerint nem kell aggódni a vér miatt, sokaknál előfordul.
Sziasztok!! Ki hogy van ma?
Jaj de jó gratulálok :)
Legközelebb már ott lesz a pici is, és olyan jó látni ahogy
dobog a kis szive :)
Na meg jártam a dokit. 4hetes vagyok 5mm-es petezsak baboka még nem látszik majd csak 1-2 hét múlva. 3 hét múlva kell vissza mennem :)
További ajánlott fórumok: