2015 őszén születendő babák (beszélgetés)
Jó érzés lesz, sőt 8 hetesen már mocorognak is egy kicsit. (Bár ezekmég csak rángások, mert az idegek akkoriban épülnek ki.) De a legjobb a 12es ultrahang, ott már ficánkol, forog :)
Neked vannak új tüneteid?
Engem eléggé aggaszt hogy nem igazán vannak, maxi egy kis émelygés. Lánykámmal ilyenkorra már állandóan hánytam (bocsi) Remélem nincs baj, mert tényleg alig-alig van valami.
Téged nem zavar, hogy nem tudod mi újság odabent?
Nekem mikor eszembe jut, mindig agybajt kapok. Annyi minden történhet a 12. Hétig mire újra láthatom... hétfőn újra elnézek a dokihoz, addigra betölti a 9. Hetet... hátha láthatom ismét :$ :D
Én most szombaton leszek 23 :)
Jah hát igen Noémi neked már van egy picurkád :)
Sajnos ha most eljövök táppénzre akkor meg alig kapok majd valami kis pénzt.. Pedig nem fogom hagyni hogy a kis szerelmünk (mert mi itthon így hívjuk a pocakom :D ) kárára menjen!
Te hol dolgozol Noémi? Tudja már a főnököd?
Sajnos emberekkel dolgozni lehetetlenség ebben a mai világban... Iszonyatosan bunkók, és lekezelőek.
Azt hiszik hogy mivel ők "vásárlók" mindenhez joguk van, aki pedig ott dolgozik az csak egy rabszolga azért hogy ki legyen nyalva a fenekük... -.-
Én Szolnokon élek. Hát sajnos ez van egész nap állok mosolygok és az idegesítő vásárlókat próbálom higgadtan kezelni ami meg lehetosen nehéz . Napi 20 perc szünet és kész. Pisilni sem lehet bármikor menni.. Nehéz :(
A Lili és a Hanna nagyon tetszik, de maradok a Miránál :)
Budapest :)
Hát Ti?
Fiú Dorián, Lány Alexa. :) Bár én rajongok a Liliért is. :)
Honnan írtok?
Ha lány Hanna, ha fiu akkor meg nem tudom. Levente lett volna, de rajottem h megsem tetszik annyira :)
Szabinati milyen nevekkel keszultok?
Mariann vevőszolgálaton vagy és le se ülhetsz?? Jajjj...mondjuk én is álló munkát végzek, de azért ha éppen nincs senki, letehetjük a fenekünket. :D
A Mira nekem nagyon tetszik. Olyan kis különleges.
Noémi nektek nevek?
Sziasztok Lányok! :)
Szabina jó hallani rólad! Örülök hogy lelkiekben rendben vagy, az a legfontosabb.
Mariann sajnos ez a január általában ilyen szerencsétlen hónap a legtöbb baj ilyenkor történik... Legalábbis én úgy vettem észre.
Én most nem dolgozom,lévén hogy van egy 14hónapos lányom, de vele a 38.hétig dolgoztam. A végén úgy "dobtak ki" a munkahelyemről hogy menjek már pihenni. Nagyon szeretek ott dolgozni. (Ami a mai világban nagy szerencse)
Ohhh Csajok. Köszönöm jol vagyok csak sok volt ma a melo. Azert nem irtam. Jol vagyok csak eros a vérzés nagyon meg fajok. De a lelkem jol van bizom a dokiban es meg tud engem nyugtatni.
Mariann pihenj amennyit csak tudsz.
Ki meddig fog dolgozni?
Neveken gondolkodtu?
Ezekszerint jobban vagy már? :) Örülök neki!
itt húsleves készül, meg tepsis csirkehús ananásszal+rizibizi :) megvagyok köszönöm, szédülök mint a fene, de csak állva :/
Szabina hogy vagy?
Sziasztok
Ki hogy van ma?