2015 őszén születendő babák (beszélgetés)
Egyébként minden okés, feltünően nincs semmi tünetem, hétfőn megyek dokihoz, hogy mi újság odabent. Remélem minden rendben lesz...
Hát igen a mák nem a babák kedvence, az tuti :D
Megértem. ő azért csak megszokta hogy egyke :)
Nem félsz a testvérféltékenységtől?
Sziasztok!
Csatlakoznék ide (is). A szülésem várható időpontja augusztus 29-e. Viszont a 9 éves nagylányomat is túlhordtam,tehát bejöhet még a szeptember is. :)
35 éves vagyok, és 10 hetes. Minden rendben.Megvolt az első vérvétel,és már túl vagyok néhány UH-on.A következő a 12 hetes kombiteszt!:)
Szép napot Nektek!
Igen aranyos vagy hogy gondoltál rám :) Már vasárnap megyek dolgozni :)
Tegnap én is sírtam sőt zokogtam :D
Sziasztok :)
Hát köszönöm, megvagyok ha nem eszem jó kis hányinger kerülget, de végre valami jel a kicsitől. Sőt a hormonok is bejelentkeztek, tegnap totálisan kiborított a lányom még el is bőgtem magam a dühtől :D.
Mariann ha jól emlékszem ma mentél dokihoz. Gyógyultnak nyílvánitott? :)
Én már alig várom hogy mehessek :) gondolom te is így vagy ezzel.
A Vilmos is szép név :) Én nem akartam az apukája után elnevezni mert akkor kB 5 generációra vissza menoleg lenne István :) Meg hát apósom a párom a bátyám és még 2 rokon István a családban :D
Ha fiú lesz akkor Vilmos az apja után :) a lány név még képlékeny, nekem a Hanna tetszik nagyon :)
Gratula mindenkinek :)
Igen és körübelül egyszerre megyünk dokihoz is, bár még a pontos napot nem döntöttem el de szerintem 13-an lesz, addigra mar a 8.hét végén leszek és remélem a péntek 13 szerencsét hoz ;)
Gratulálok! :))
Neveken gondolkoztatok már?
Örülök hogy látlak :)))
Emberekkel dolgozni szőrnyű :P
Szia!
Üdv közöttük! :)
mesélj magadról egy kicsit,mióta próbálkoztok?
Első /második baba? :)
Sziasztok :)
Csatlakoznék én is, ha nem gond. 6 hetes terhes vagyok, 2 hete teszteltem erős pozitivat :) ma votam azt sztk-ba de meg se vizsgált a doki, csak egy beutalót adott uh-ra jövőhét péntekre...kicsit elkeseredtem mert azt hittem ma már látok majd valamit. Ugyhogy néztem magándokit, beszéltem is vele és 2 hét múlva elmegyek hozzá, addigra már biztos látni lehet mindent :)
Én nyíregyháza és idén leszek 28. :)
Én is emberekkel foglalkozom, háttt...pffff...nagyon nagy türelem kell. És én is így vagyok, ha otthon úgy néznek rám sírok. :D