Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2013 januári babák fórum

2013 januári babák (beszélgetés)

❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯
1655. bowie (válaszként erre: 1653. - Wanda8)
2012. dec. 18. 20:56
Még nincsen, nem szeretem úgy, hogy én nem vagyok benne ezer százalékig biztos, hogy szuper a cucc. De holnap átküldhetem neked, ha gondolod.:)
1654. wanda8
2012. dec. 18. 20:39
A csonkra 70%.os alkohol,sebhintőpor és gézlap kell...
1653. wanda8 (válaszként erre: 1651. - Bowie)
2012. dec. 18. 20:38
A popsikrém "recepted" benn van a naplódban??
1652. bowie (válaszként erre: 1650. - Wanda8)
2012. dec. 18. 20:15
Nekem a doki azt mondta már ne szedjek semmit sem. De gondolom ezt is orvosa válogatja.
1651. bowie (válaszként erre: 1649. - Weberkitti)
2012. dec. 18. 20:14
Igen, a patikai is kőolajos, én sem fürdetem azzal. Ami kell a patikából az a sebhintőpor vagy mi a csonkra, és gézlap, én popsikrémet is kevertem itthon végül, elviekben nagyon jó, mások szerint is, aztán majd kiderül, ha teszteltem rajta.:))
1650. wanda8
2012. dec. 18. 19:39
ÁS arról mit hallottatok,hogy az utolsó hetekben érdemes a kismamának D vitamint pluszba szedni???
2012. dec. 18. 19:37

Én 28-ig szedem a magnéziumot, ezt közöltem a dokival is, mert én itt (ahol lakunk) nem szülök, és akkor költözök fel. Azt mondta persze, nyugodtan. :D 31-én leszek 38 hetes. (vagy 39, mert eddig mindig egy héttel nagyobb volt. Pénteken uh és ctg lesz, kíváncsi vagyok mit mondanak most!

Ma voltam gyógyszertárban és vettem 70%os alkoholt. Popsikrém van itthon bepanthen, meg sudokrém is Úgyhogy az nem létfontosságú. Fürdetésre én a dm-es alverde bio fürdetőolaját vettem, majd meglátjuk jó lesz-e. Állítólag a gyógyszertári paraffin olaj az kőolaj származék, így azt nem szeretném. Ja, mi a csajommal márc.15én jöttünk haza anno a kh-ból, és 3-4. napon már nem emlékszem jött ki a dokinő... Nem örültem!!! Nekem pl a védőnő azt mondta, hogy nyugodtan hívjam bármikor, ahogy hazajöttünk jön. Mindegy neki, hogy jan. 1 vagy sem. :D De nekünk addig nem lesz meg a pici, csak 2-3-ra vagyok ráállva! :D

1648. bowie (válaszként erre: 1645. - Szabinka03)
2012. dec. 18. 19:26

Az a magnézium hiány miatt van..viszont a 36. hét után már nem érdemes magnéziumot szedni, mert megszünteti a méhtevékenységet.

Én babóm is csendes ma, viszont hajnal óta nincsenek jóslók, úgyhogy én ma örülök.:))) Bár lehet csak vihar előtti csend.:D

1647. bowie
2012. dec. 18. 19:23

Nálunk lesz doki a két ünnep között is, és az anya taj számára felírják a dolgokat, ha úgy alakulna... Nálam is ma volt a védőnő.:))

Egyébként itt Hajdú-Biharban is az van, hogy majd ők kiküldik a papírokat, de lehet mindent személyesen is intézni..tehát ha bemegy a párod nem küldik el, hanem elveszik tőle, átnézik a dolgokat, és nálunk pl a taj kártyát akkor ki is nyomtatják és odaadják.

Nálunk is külön lakcím van, mondjuk ráadásul az állandó lakcím az meg még egy harmadik...:D Úgyhogy ezzel nálunk is lesz kavarás még..

1646. wanda8 (válaszként erre: 1645. - Szabinka03)
2012. dec. 18. 19:22
nekem meg tisztára olyan érzésem van mintha...
1645. Szabinka03 (válaszként erre: 1644. - Wanda8)
2012. dec. 18. 19:15

Nekem olyan csendes ma, nem tudom mi van vele, biztos fáradt.

A lábaim gorcsoltek be egesz éjszaka, nem gyoztem kipattanni az ágyból...és még most is olyan rossz. :(

1644. wanda8
2012. dec. 18. 19:05

Ma nagyon gyanús oda benn a mocorgás...néha olyan nyílalás jön a hasamba,hogy az már ijesztő....

Ti hogy vagytok ma???

1643. wanda8 (válaszként erre: 1642. - Ubilina)
2012. dec. 18. 13:59
Oh ez prima,már mint hogy az ünnepken alatt szülnénk akkor nem tudnak felírni semmit...de én úgy emlékszem főleg mikor a kisebbik fiammal jöttem haza,hogy adtak egy csomó receptet a babának...de lehet hogy holnap beszélek a gyerekorvossal,hogy nem e írná fel esetleg előre amit ilyenkpr szoktak....hátha...bár nem szeretnék az ünnepek alatt szülni,de sosem lehet tudni... :)
1642. Ubilina (válaszként erre: 1641. - Wanda8)
2012. dec. 18. 13:47

Nálunk szerencsére nem esik. Most járt itt a védőnő, mondott egy csomó hasznos infót, és meglepőt is... a karácsony és az újév is 5 napos lesz (mondjuk az újévet nem értem, de legyen). Ez azt jelenti, hogy ha mondjuk most hétvégén szülnénk, legközelebb 27-én lesznek, vagyis a doki nem tud felírni a gyereknek semmit, hasonló elven az újév. Szerinte a kórházban nem írnak fel semmit, de nem kell aggódni, mert mindent meg lehet venni a patikában recept nélkül is, igaz teljes áron + ügyeleti díjjal... Nálunk még az is probléma, hogy én a saját lakásomban vagyok állandón, a férjem, meg az ővében (ami közös az exével), ahol lakunk. A kislányunkat az én állandómra jelentik be hivatalból, ami tök jó, mert semmit sem fogunk megkapni, mert mindent postán küldenek (taj kártya stb.),személyesen nem kérhetjük ki az oep-nél, tehát még most ezt is el kell intézni, hogy mi is legyen, vagy hogyan. Szóval ilyen napunk van...

Drukkolok, hogy jó helyen legyen:-) Az én dokimnak volt olyan baba, aki a 37. héten fordult be, szóval ne aggódj :-)

1641. wanda8 (válaszként erre: 1639. - Bowie)
2012. dec. 18. 13:19

Jó pofák! Nektek milyen napotok van???Nálunk szakad az eső egész nap!!!

Holnap megyek a 36.hetes UH-ra,és kiderül befordult e a Babó vagy császár lesz!!! Szép délutánt mindenkinek!!!

1640. Ubilina (válaszként erre: 1639. - Bowie)
2012. dec. 18. 10:24
Kedvesek :-)
1639. bowie
2012. dec. 18. 10:14

Megszülettem smsek:

Szüleim nagy örömére (mikor) megszülettem, és ha már itt vagyok, elárulok néhány apróságot magamról.

Szóval a csuklómra kötözött furcsa ízű szalagra azt írták én lennék ....(név).

Talán ...... tincseimnek és ......színű szemeimnek köszönhetően, a nővér nénik mind oda vannak értem.

Bár most még picinek érzem magam, mindössze....kg és ....cm vagyok, de háromóránként édesanyám karjaiban bőséges ennivalót és szeretetet kapok.

Igyekszem hamar megerősödni, hogy személyesen is megismerhessek mindenkit.

Elcsórtam apa/anya mobilját azért, hogy szóljak: 2013. január.......perckor megszülettem. Súlyom.......gramm, ........centiméter vagyok és a séróm óriási.

A mai nap úgy döntöttem, hogy véget vetek az egyre fokozódó izgalmaknak és............. gr. súlyommal .......cm-es termetemmel megérkeztem a nagyvilágba. Anyukámmal együtt jól vagyunk.

A mielőbbi találkozás reményében: /a baba neve/

Üdvözöllek életem első sms-ével. Ekkor meg ekkor, ennyivel és ennyivel születtem, stb. Míg saját számom nem lesz, anyukám/apukám mobilján tudtok elérni. Pussz: baba neve

Nagyon friss az élmény, alig, hogy születtem. Anyukám, apukám írjatok helyettem. Ne sokat, csak annyit, eggyel több a létszám. Ha szeretni kell, számítsanak én rám.

Az égen egy csillaggal több ragyog

Megszülettem ...(baba neve) vagyok

....gramm

Anyukámtól ennyit kaptam

Plusz ...ceniméter

Ezzel csak egy csoda ér fel!

Örömmel értesítelek, hogy szüleim legnagyobb örömére dátum..idő-kor megszülettem. Igaz hogy még picike vagyok ... gramm és ....cm, de igyekszem minél hamarabb megerősödni hogy személyesen is üdvözölhesselek. Anyukámmal együtt jól vagyunk. Anya és Baba neve

A mai napon úgy döntöttem, hogy feladom luxusalbérletem anyánál és .....óra ....perckor kiköltöztem.

Jó volt nála, de mivel .....gr .....cm-ig nőttem szűkös volt a hely.

Üdv: ..... ..... (a baba neve)

1638. nyecsus (válaszként erre: 1637. - Wanda8)
2012. dec. 18. 08:21
nálunk is :) Meg akkor is, ha mennek az oviba. ( Apa szokta őket vinni :)))
1637. wanda8 (válaszként erre: 1632. - Nyecsus)
2012. dec. 18. 07:11
Persze hogy egészséges lesz!!!Biztosan!!!Nálunk is nagyon váráka fiúk,minden este puszit adnak a hasamra és jó éjt kívánnak neki!!! :)
1636. bowie
2012. dec. 18. 06:02
4 órakor megint görcsre ébredtem.:/
1635. nyecsus (válaszként erre: 1634. - Bowie)
2012. dec. 17. 20:54
de cukker :)))
1634. bowie (válaszként erre: 1632. - Nyecsus)
2012. dec. 17. 20:27

Persze, hogy minden rendben lesz, másképp nem is lehet..:) Remélem.:))

Én fiam is édes, énekel neki.:))) Nagyon várja ő is. Azt mondta, ha fáradt leszek, én majd pihenjek nyugodtan, és majd ő gondoskodik a kistesóról addig.:))

1633. bowie (válaszként erre: 1628. - Elisa82)
2012. dec. 17. 20:23
Hát, én már hetek óta ezt játszom..állítólag van, akinek már a 20-24. hét tájékán vannak jóslói, úgyhogy ezek lehet nem jelentenek semmit, csak annyit, hogy készülődik a szervezet.
1632. nyecsus (válaszként erre: 1631. - Wanda8)
2012. dec. 17. 20:09
Nálunk már nagyon várják a fiúk...remélem minden rendben lesz...annyira aggódok, hogy oké legyen, és egészséges legyen...
1631. wanda8 (válaszként erre: 1630. - Elisa82)
2012. dec. 17. 19:45
AZ biztos hogy más lesz hogy már a második...nekem van két fiam és most jön egy kicsi lány vagy fiú...hu nem is tudom milyen lesz majd...olyan picurka lesz a fiúk mellett...már nagyon várjuk...
1630. Elisa82 (válaszként erre: 1629. - Bc64e2bfd1)
2012. dec. 17. 19:30
:) furcsa igaz,látni végre ,hosszú idő után.Nekem a második lesz nekem valahogy még furcsább lesz,mindig az emlékek jönnek elő,de lesznek majd újak ha megszülök és furcsa nekem hogy 2gyerek és minden más már most.:D
2012. dec. 17. 18:24
hu, lányok ... :) csak nézem Zoét, és olyan furcsa, hogy idekint van :)) és olyan pici <3
1628. Elisa82 (válaszként erre: 1625. - Bowie)
2012. dec. 17. 17:58
Nekem is vannak ilyen görcseim nem tudom mire vélni őket,de hamar el is múlnak.Akkor lehet én is 38.hetes vagyok.Tényleg összezavarják az embert,na mindegy így a vége fele,a lényeg az hogy ne legyen semmi gond.Mondjuk a karácsonyt én sem szeretném bent tölteni a kórházban.
1627. Ubilina (válaszként erre: 1621. - Esther78)
2012. dec. 17. 16:24
Nálunk ctg van, az lényegében ugyanaz, mint az nst (ugyanazzal a géppel csinálják), csak itt két vizsgálóegység van, és a méhtevékenységet is figyelik, nem csak a bébit. Már rutinosként, nálunk, ha a baba nem akar mozogni (én előtte csokizok, meg kólázok), akkor van egy kis készülék, amivel a babát mozgásra bírják, valamilyen hangot ad ki, teljesen ártalmatlan ránk és babóra is, és akkor beindul, itt nem hagyják, hogy fél órát "üresjáratban" ücsörögjünk, mert azt kell látni, hogy amikor mozog, milyen a kis szívének az aktivitása. Ja, amikor mozog egy gombot meg kell nyomni, így a papíron (olyan, mint egy ekg görbe), egy kis nyilacska jelzi, hogy mikor nyomkodtunk, mikor mozgott.
2012. dec. 17. 16:15
köszi mindenkinek :))
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook