2013 januári babák (beszélgetés)
joreggelt:) mar bent vagyunk a korhazban, az a viz szeru cucc a magzatviz volt.
aggaszto, hogy 7 ora alatt csak 2 ujjnyit tagultam, igy ha fel 9ig nem nyilik ki, akkor johet az oxi.
egyebkent magzatviz teljesen tiszta, Zoe baba fejjel a kijarat fele :)
majd meg jovok !:)
az X-Faktor végén puszta vakmerőségből felugrottam a kanapéról, mert nem Timi nyert.
Viszont azóta valami víz szerű cucc szivárog belőlem, picit rózsaszín. Ez a magzatvíz??
Nekem most a lábaim kezdtek el fájni...mint akinek izomláza van...
Nem emlékszem hogy az előző két terhességet ilyen nehezen viseltem volna,és nem volt ennyi sírás sem... :(
Engem az ez NST kikészít!!! szerdán voltam, nem volt jó, csütörtökön mennem kellett újra megint nem lett jó... Pedig mozog, szerintem óriásiakat rúg! A gép szerint meg nem megfelelő... Akkor most mi van? Egy asszisztens van ott ő sem mond semmi értelmeset, csak hogy nem jó, elviszi a papírt valahova megmutatja egy orvosnak (?). Nem jó, de ráérek jövő héten szerdán menni újra. akkor most mi van? Számoljam a mozgásokat, de ha egyébként a gép szerint nem jók ezek a mozgások, akkor mire megyek vele, ha számolom, nem kellene esetleg ilyenkor egy orvosnak megvizsgálni, UH vagy valami?
Elmentem pénteken a védőnőhöz, ő meg semmit sem ért az NST-hez, az kiderült... Hétvégére odaadta a szívhang ellenőrző készüléket, na az is para, mert van amikor nem találom a szívhangját, mert ki tudja hol fekszik... Úgyhogy holnap elmegyek a saját dokimhoz a magánrendelésre, mert az persze csak hétfőn van, mondjon már valami értelmeset, hogy mi van. Eddig semmi bajom nem volt, teljesen panaszmentes terhesség, de ez kikészít.. rögtön magas lett a vérnyomásom (mindig alacsony volt) hát csodálkoznak?
juuuj :D
én újabban mindig leggingsben nyomom, mást nem bírok elviselni...
megértelek!
én ilyenkor ki nem állhatom magam:/
MAjd eljön az ideje...tudja a baba mikor kell kijönnie....
Nekem jó éjszakám volt...aludtam végig...reggel arra ébredtem hogy mocorog a Babi!!!NA meg a fiúk is bebújtak közénk az ágyba... :) Imádom az ilyen reggeleket amikor senki sehova nem rohan....
Az éjjel én is azt hittem, hogy dolog van, de aztán elmúltak a görcsök:/
Nem örültem neki egyáltalán, így a 40. héten már csak jó lenne megszülni:D
Sziasztok!
Nekem mára eltűnt a bokám, 2x akkora lett a vádlim, mint alapesetben, és a kis girnyó(értsd:hosszú, vékony, és görbe) lábujjaim szinte összenőttek! Az ujjamról meg levettem a gyűrűt, mert félő, hogy holnap már csak úgy jött volna le, ha levágják. :S Ja, most meg fel van polcolva a lábam, és bizsereg térdtől lefelé!
Hát van itt még valaki, aki decemberre várja, és van már megszült anyuka is, aki januárra várta.:)))
Nekem már az elejétől felmerült, hogy idősebb a baba, ha igen, akkor nagy eséllyel idén meglesz még, de nem tudom..anno a fiammal végig koraszülés gyanús voltam, és túlhordtam 10 nappal..szóval...én már nem tudok semmit.:)
nekem is mondta anyukám és bátyám is, hogy mennyire el van változva az arcom, már 2. hete... :)
lehet, hogy lesz köztetek is decemberi:)))