2013 januári babák (beszélgetés)
Nekem még ennyire erős fájásaim nem voltak mint nektek...de lehet hogy amiatt hogy keresztben fekszik a kis Manóm,és nem szállt le úgy a méhem..de ha belegondolok,hogy 35 hetesek vagyunk és a kisebbik fiam 37 hétre született akkor nem is olyan sok van hátra!!! :)
Kitartás csajok!!!
Nekem tegnap este voltak olyan igazinak tűnő erős jóslóim, hogy elkezdtem csendben figyelni az órát..aztán mikor már negyedjére is úgy jött, akkor szóltam a páromnak, hogy lehet, hogy idő van, de várjunk még..hát abba is maradt.:)
Most az előbb is épp jóslók miatt szálltam a kádba, el is múlt a vízben.
Hat ugy tunik, teves riasztas volt.. :O egy ideig surusodtek, de kb. 10 perces fajasoknal abbamaradt. 1- 1,5 ujjnyira nyitva a mehszaj, mar nem mehettem haza. Lehet, hogy meg az ejszaka meglesz mano, de most meggondolta magat:) majd szolok, ha valami valtozas lesz :)
koszonom a drukkokat !!:)))
Hu...irigyellek egy kicsit!!Szurkolok nektek,hoyg gyors szülés legyen!
Mi is holnap megveszük ami kell..már csak pelenka,popsitörlő és hasonló apróságnak mondható dolgok kellenek...Nekem ma megint semmihet sincs kedvem...
Kitartás! Már csak pár nap :-)
Csajok, tényleg komolyan mondom, így ismeretlenül is, büszke vagyok mindenkire, aki itt van, azért ezt a hideg, ünnepekkel zsúfolt időszakot szüléssel megfűszerezni... :-) szerintem szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy ügyik vagyunk :-) Mi is délután megyünk apával, még az utolsó tételeket is kipipálni a listán, amit meg lehet venni, aztán lassan hátradőlünk :-)
Egyébként nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én tegnap is egész este jöttem-mentem a lakásban, tiszta izgulásban, mint mondjuk amikor utazol és már csak a taxit várod, vagy ilyesmi izgalom volt, csak hát ugye ez egy másfajta utazási élmény lesz, de már szinte topogok, hogy na mikor kell indulni...
ha a dokid nem mondott rá semmit, akkor nagy baj nem lehet szerintem...
mindenesetre előkerestem a papíromat, Zoénak 37 hetesen 74 mm volt, és abban a táblázatban is 72 mm (-/+ 5 mm) van, amit a dokim adott.
Sziasztok!
A 37. héten normális, hogy a combcsont hossza csak 64 mm??? Ezen parázok már jó ideje...a 93-as Bpd-hez képest sztem nagyon kicsi ez az érték...nem? Doki nem mondott ezzel kapcsolatban semmit, de én akkor is beparáztam, mert előző kettőnél 33. héten volt 64-es a Femur.
Örülök, hogy aránylag jól vagy.:) A lakással ne törődj, nem hiszem, hogy a párod, vagy a fiacskád orrolnának, ha most nem fog minden ünnepi díszben pompázni. Ráadásul a kisfiad tutira örömmel megcsinálja, amit tud.:))
Nálunk a fiam már most felszeretné díszíteni a fát, teljesen egyedül persze (mi a lakással készen vagyunk)..hát én meg hagyom neki, hisz végülis az, hogy ma lesz feldíszítve, vagy 24-én...semmit nem változtat a hangulaton.:))) Ráadásul gyökeres a fa, szóval mi azt minden évben kiültetjük, úgyhogy attól sem kell tartani, hogy lehullanak a levelei Karácsonyig.:D
Nem..az amit most érzel azok csak még a vajúdás eleji fájásokra hasonlítanak. Ezek jóval erősebbek lesznek. Egy idő után pedig szünet nélküliek (legalábbis nekem így volt, de nálunk ugya voltak gondok).
Túlhordásnál már mindennap menni kell. Egyik nap magzatvívizsgálat, másik nap nst..de ezt általában nem húzzák egy hétnél tovább, utána beindítják a dolgokat.:)
igen, ez így lesz, én a héten már 2 naponta jártam.. Amnioszkópiára kell majd mennem hétfőn, aztán arra is minden másnap, amíg nem történik semmi:) mondjuk még véletlenül sem ugyanarra a napra esik a kettő:P 16.-a a dátum, és 17.-én megyek először amniora, majd szerdán és pénteken. Ctgre pedig kedd és csütörtök.
ezeken a fantasztikus utakon király lesz .....
Szóval ha felpuffad az arcom meg dús ajkaim lesznek akkor valószíu, h kozeleg a nagy nap. :) Ezt sem tudtam.
En eddig azt hittem, hogyha a nyákdugó távozik, akkor már csak napok kérdése, de beindulhat a szulés aznap is.
jaj igen. Visszaolvastam es lattam, hogy Irorszagban fogsz szulni:)
nalam is a 35, 36 het kornyeken jott elo a "falhatnek":))
es meg egyben vagyok, igaz mar nyakdugo nelkul. Bar dokim szerint az semmit nem jelent...