2012 februárjában érkező babák (beszélgetés)
Köszönöm válaszod.
Nem mondott semmit neki, de érzem rajta, hogy nagyon ideges.
Ez az érték ami neki 92 mm, az mennyivel nagyobb érték, már mint
a 88-89 mm-hez képest.
Sziasztok! Lenne egy nagy kérdésem, ha valaki tud segíteni. A lányom ma volt orvosnál, 34 hetes terhes, és az orvos mondta, hogy nagyobb a feje, Méretek: BPD:92 mm, OFD 107 mm,
HC 313 mm, AC 273 mm, FL 63 mm, súly 2050 g.
Az lenne a kérdésem, hogy problémásak e az értékek.
Előre is köszönöm a segítséget.
Szia!
Én max. táppénzt kapok, így csak szüléskor szeretném elkezdeni a tgyást (mert a max. táppénz jóval több, mint a max. gyed), addig táppénz.
Sziasztok!
A 34. hétben vagyok jelenleg, azon gondolkodom, hogy mi lenne jobb a 36. héttől: táppénz vagy tgyás?
Ti hogyan döntöttetek?
Köszi csajok!:)
rakok képet
Nagyon gratulálok a Csepphez :D :)
Boldog új évet Csajszik!
Hűha, gratulálok!!! Igazi karácsonyi ajándék. :)
Vigyázzatok magatokra és Boldog Új Évet nektek!!!
Sziasztok csajok!
December 25.-én 1 hónappal előbb megszületett Lilien 3750!!!!g-mal és 54 cm-rel, igazi óriás bébi lett.:))))
Tegnap jöhettünk haza, mert Lili besárgult, de már minden oké, szokjuk az új családtagot.
Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!
:)
Sziasztok!!
Ma voltunk 4D-en.Minden rendben van, jól fejlődik a pocaklakó.Most már 100%-ék, hogy FIÚ!!
Hú, jó nagy az a "kicsi" drágád! :)
Most már bármikor várható, de izgalmas! Ha majd megszületik és már otthon lesztek, mindenképpen írd meg!
Addig is Boldog Karácsonyt mindenkinek!
megvolt a vizsgálat, a "kicsi" drágám 3400 g, BPD: 9,6 cm, köszöni jól van és esze ágában sincs megszületni.:)
legalábbis a méhszáj tök zárt eddig, de kicsit megijedtem, hogy óriás bébim lesz, bár a dokim szerint 3800 g-mal születik majd, január 7.-én (lehet, hogy ő tud valamit)?? :D
Ajándékozás nálunk is kimarad, csak Árminak vettünk, így is egy halom pénz már elment a terhességre+ jön a szülés stb., de nem is erről szól szerintem.:)
én pénteken sütöm a sütiket, előkészítem a szombati menüt, aztán már csak a kajálás marad.
Ma megyek a dokimhoz, kiváncsi vagyok mekkora a csajszikám, holnap meg már a 2. ctg-m lesz. :)
Ja értem, azt hittem, február. De így érthető, hogy korábbra is várható.
Én nem viszem túlzásba a karácsonyi készülődést. Megvettük a fát, sütöttem mézeskalácsot, amit a fiam már majdnem mind megevett. :)
Ablakpucolás, függönymosás megvolt, takarítani amúgy is minden nap szoktam, és kb. ennyi. Ajándékot nem nagyon veszünk senkinek a családban, csak a gyerekeknek. De még mindig nem hangolódtam rá igazán, mert a gondolataim a szülés, a még hátralevő feladatok, babaruha mosás, szoba átrendezés, stb. körül járnak.
hivatalosan jan. 20. volt, de utána a dokim már jan. 10.-et mondott, hát meglátjuk..:)
Ti hogy vagytok?
készültök a Karira? én már alig várom, hogy bontogassa a drágám az ajándékait, meg amúgy is imásom a Karácsony hangulatát, főleg ha még egy kis hó is lenne.
Remélem nem pont a hétvégén kívánkozik majd ki Lili.:/
Gratulálok! Hamarosan már kis vasgyúrók lesznek a Fiúk :)
Minden jót, jó egészséget Nektek!
nálunk minden oké, de szerintem hamarosan mi jövünk.:)
már elég sokat görcsölök, tegnap volt az első ctg-m, 10 percenként volt elég erős méhösszehúzódás, de csak 40%-ig ment fel a mérő, az még nem fájás, viszont Lili már több, mint 3 kiló...
most várunk, remélem a Karácsonyt még megvárja.
Gratulálok és kitartást!
Hamarosan otthon lesztek!:)