2012 februárjában érkező babák (beszélgetés)
No, azt kell mondjam nálunk is érdekesen alakulnak ezek az alvásosdi-dolgok. Azt olvastam, hogy a napnak úgy kéne kinézni, hogy alvás-evés-játék-alvás. Hát nálunk alvás-evés-játék-evés-alvás. Ez gáz? Vagy valamit nagyon félreértettem az igény szerinti szoptatásban?
Hogy vagytok?
Nem tudom. Nekünk minden esténk hasonló sajnos. Egész délelőtt alszik, estére semmi nem jó. :(
17 órától akármit csinálok, csak nyüglődik, sír fürdésig.
Még mindig fura, hogy itt szuszmákol ez az édes kis Valaki :)
Ez a rohadt viszketés (PUPPP, szülés után jött elő és mostanra a szemhéjamtól a lábujjaimig elterjedt) nagyon megvisel, hiába van tündérédibabóm, aki hagyna aludni, ha a viszketés nem hagy :(
Ma elég nehéz napja volt szegénykémnek, nemalvós-nyűgös, de lehet csak az én fáradságom ragadt át rá :(
sziasztok!
Durván kész vagyok :) De csodás és élvezem :)
Hogy vagytok Csajszik?
Gratulálok, szép nagy baba! :)
Hogy vagytok, minden rendben?
Sziasztok Csajszik!
Végre itthon vagyunk! 9-én megszületett Áronka, 4470 grammal és 56 centivel :)
Látom zajlik mindenkinél rendesen a zajlanivaló :))
Mi erre a hétre várjuk kis picikénket!
Erősítésként egy igét kaptam ajndékba, ezt szeretném veletek megosztani, s sok erőt kívánni a kismamáknak:
"Istenem, légy erős kősziklám, ahova mindig mehetek, melyet segítségemre rendeltél, mert te vagy az én sziklaváram." Zsoltárok könyve 71,3
Kedves Magdika!
Vegyél egy hordozókendőt! Elég drága, de megéri a befektetést.
Hú, az nem túl jó, ha nappal nem alszik eleget. Nem alszik vissza sehogy sem, ha otthagyod kicsit az ágyban nyűglődni? Nálunk az vált be, hogy evés után berakom az ágyába, nézelődik kicsit hanyatt, ha megunta, hasra fordítom és kis nyüglődés után elalszik. Ha nagyon nem akar, cumit kap, simogatom, esetleg visszafordítom hanyatt, szóval próbálkozom. De kivenni nem szoktam, mert akkor megszokja és soha nem lesz vége a kézben levésnek. Mondjuk ő még csak 3 hetes lesz, de remélem így marad.
Bence jól fogadta, de egyelőre sokat nem tud vele kezdeni, mert csak eszik és alszik. De meg szokta simogatni, este a fürdést nézi, beszél hozzá, szóval nincs gond.
Én fáradok, Lili kevésbé...:)
holnap 7 hetes a kiscsaj. éjjel 2x kel, alszik szépen, de nappal...
délelőtt 10 percekre bóbiskol el, délután alszik 2 órát egyben. én meg hulla vagyok. állandóan kézben lenne, de nem bírom cipelni, meg ugye ott a nagy+házimunka.
tejem elfogyott sajnos...:(((
már csak tápszert kap, picit hasfájós lett, most épp azzal küzdünk. Már nagyon várom, hogy 3-4 hónapos legyen.
Nálatok? Hogy fogadta a kisfiad a hugit?
Nálunk ez a része tök szuper, imádja a Lilit, nagyon büszke bátyuska.
Sziasztok, mi újság? Babázók, hogy bírjátok, minden rendben? Tudtok szoptatni, alszanak szépen?
Írjatok!
Gratulálok!
Úgy látom már csak mi vagyunk lemaradva:) Benikém húzzál bele:D
Gratulálok nektek, jó nagy baba! :)
Majd ha lesz ideje, várjuk a beszámolót.
Őőő...
De.
Kedves mindenki!
Pp09 párja vagyok, és szeretném megosztani veletek a jó hírt:
Tegnap reggel 6:45-kor megszületett Tamás Ádám nevű, 2-es rajtszámú kisfiunk, 3900g-mal és 54cm-es hosszal!
Anya és baba (és apa is) jól vannak, minden rendben és villámgyorsan zajlott!
Kép az adatlapon látható!
Sehol senki? Nem született azóta baba?
Írjatok!
Sajnos nem....:))))
de beszereztem egy hordozókendőt, holnap asszem ki is próbálom, mert Lili egyre többet cipelteti a popóját, én meg nem bírom sírni hagyni, de közben meg ugye csinálni kell a dolgom.
Különben nagyon gyorsan repül az idő, vasárnap már 6 hetes a kiscsajszim.:)
Ti hogy vagytok????
Látom az értő olvasás nem nagyon megy :D:D
Óriási LOL vagy :D
Hát te elég fura vagy.