Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2012 februárjában érkező babák fórum

2012 februárjában érkező babák (beszélgetés)

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
510. Babeck (válaszként erre: 509. - Wanita77)
2011. szept. 5. 18:41

Ha ideér a zuhé, szólok neki, hogy maradjon itt és ne menjen felétek :) Én nagyon örülök neki, kell egy kis felfrissülés :)

Essen máááááááááár :)

509. wanita77 (válaszként erre: 508. - Babeck)
2011. szept. 5. 18:24

Ide is megérkezik hamarosan a vihar. :(

Ezek szerint jó lett az afp eredményed, örülök.

Lehetséges, bár nekem még mindig nem teljesen gömbölyű, de már alakul.

508. Babeck
2011. szept. 5. 17:54

Hellóbelló!

Hatalmas és gyönyörű viharfelhők közelednek felénk! :)))

Hogy vagytok?

Megkérdeztem telefonon, kész az AFP-m, mehetek holnap ultrahangolódni :)

Szerintetek az normális, hogy egyik napról a másikra gömbölyű kismamapocim lett? :D

507. Manoló (válaszként erre: 505. - Mandarin_x)
2011. szept. 5. 12:47
Szia! Mi is jól vagyunk, viszont azt a nagy meleget én is kicsit rosszul tűrtem már. Alig volt vérnyomásom! :) nekünk két kisfiúnk lesz, most már 99%! :) hogy állsz a kilókkal? most nekem is megy fel, de nem agódom rajta,mert szerintem nem eszem sokat. Most kezdtek el nőni a baby-k! :)
506. Babeck
2011. szept. 3. 18:32
Köszi Csajok, én is csak reménykedem benne, hogy megkapom hétfőn :)
505. mandarin_x (válaszként erre: 504. - Manoló)
2011. szept. 3. 16:32

Szia! En most jol vagyok, de megint meglodultak a kilok. Sokkal jobb viszont enelkul a fene nagy meleg nelkul. Csak annyit tudunk hogy az egyik valoszinuleg fiu, a masikrol meg semmit nem tudunk. Masfel het mulva megyunk a genetikai UH-ra, remelem ott mar tobbet megtudunk.

Es te hogy vagy?

504. Manoló (válaszként erre: 493. - Mandarin_x)
2011. szept. 3. 16:16
Szia! Hogy vagytok? Te tudod már a babók nemét? :)
503. Amagdika (válaszként erre: 501. - Babeck)
2011. szept. 3. 15:56
tutira csak azzal lehet menni, kérik az UH előtt, és az alapján végzi az ultrahangot. kész kell lennie, reméljük időben megkapod!
502. wanita77 (válaszként erre: 501. - Babeck)
2011. szept. 2. 20:06
Én úgy tudom, hogy csak azzal lehet menni az uh-ra. Ha hétfőn megkapod, akkor kedden tudsz menni, nem?
501. Babeck
2011. szept. 2. 19:54

:))

Segítsetek Csajszik. Tényleg csak az AFP eredményével lehet menni a kórházi genetikai UH-ra? Mert az a parám, hogy két hetet mondtak, mire megjön az eredménye, a két hét az jövő hét hétfő. És keddre kaptam időpontot az ultrahangra...

2011. szept. 2. 19:45

köszi csajok!!:)

nagyon örülünk, hát csak nem nő ki, gyönyörű képet kaptunk a nuniról, összetéveszthetetlen a fiam fütykösével.:)

499. Babeck (válaszként erre: 496. - Amagdika)
2011. szept. 2. 19:13

Gratu :)

Reméljük már nem nő ki a... ;)

498. wanita77 (válaszként erre: 496. - Amagdika)
2011. szept. 2. 18:49
De jó, gratulálok!!!
497. Minyu87 (válaszként erre: 496. - Amagdika)
2011. szept. 2. 18:36
Gratulálok!! Akkor nagy az öröm :) További szép napot!
2011. szept. 2. 18:16

megjöttünk!

1000%, hogy kiscsajszink lesz.

kaptunk képet a nunijáról is :)

2011. szept. 2. 14:37

nemsokára indulunk csajok a 4D-re.

jön a kisfiam is, most látja majd először a kistesóját, nagyon kiváncsi leszek mit fog szólni hozzá.:)

na meg, hogy még mindig kislány e, vagy már kinőtt a kukaca.

írok majd.

494. Minyu87 (válaszként erre: 489. - Amagdika)
2011. szept. 2. 12:42
Várjuk majd hogy mit mondtak 4D-n, tényleg leányzó-e :). 10-én mi is megyünk 4D-re mert még mi se tudjuk hogy mik lesznek reméljük ott már kiderül.
2011. aug. 31. 15:53
Ha jol tudom azt a 16. betoltott es 18. het kozott szoktak csinalni. szerintem nem keso. En 16+5 voltam amikor csinaltak.
492. Minyu87
2011. aug. 31. 15:22
Sziasztok csajok! Hogy vagytok, végre nincs már olyan meleg. Ma voltam terhesgondozáson, kaptam beutalót meg időpontot afp-re, de ahogy számolom pont azon a napon kezdem 17 hetet. Nem lesz az késő?
491. Assua (válaszként erre: 487. - Annamary85)
2011. aug. 29. 08:24
Irtam privit. :-)
490. mandarin_x (válaszként erre: 489. - Amagdika)
2011. aug. 27. 14:59

:D

hajra! :)

2011. aug. 27. 14:08

közben bejelentkeztem 4D-re

ne nézzetek hülyének, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy kislányom lesz. pénteken megyek, ha ott megerősítik, akkor megnyugszom és elhiszem.:)

bár tényleg nagyon profi gép volt, még az ujjacskáit is megszámoltuk, nem tudom miért ilyen nehéz elhinnem.:)

488. Amagdika (válaszként erre: 481. - Wanita77)
2011. aug. 27. 14:06

tuti jó lesz!:)

nekem kiderült a genetikai UH-n, hogy rossz adatot néztem és nem is lett alacsony az AFP-m, pont jó lett, csak épp szereztem magamnak egy kis felesleges idegeskedni valót...:)

487. Annamary85 (válaszként erre: 486. - Assua)
2011. aug. 26. 14:52
Szia. Emlékszel még rám? Írtam neked privit is, csak nem válaszoltál. Mi van veled, jól vagy?
486. Assua (válaszként erre: 485. - Costadelsol)
2011. aug. 26. 14:50

Tenyleg hasonlo a helyzetunk. :-) En is az elso babamat varom es februar 21-re vagyok kiirva. Olyan hihetetlen, hogy szinte ugyanolyan a rendszer Spanyolorszagban mint Nemetorszagban. Eddig en kethetente jartam a nogyogyaszhoz, mert az elso babamat elvesztettem 5 hetes terhesen es igy ovatosabb volt velem. Amugy itt is havonta kell jarni. Nekem mult het hetfon volt a Down-kor szureses UH es a vervetel. Mindent rendben talaltak. Nalad is minden rendben volt? Itt is eleg lazan veszik a dolgokat. :-)

Milyen kar, hogy nem lehet szulnod a helyben levo korhazban, mert nincs szuleszet. :-( Igazad van, legalabb a korhaz legyen ismeros. Itt ket korhaz van es mindkettoben van szuleszet. Ugy gondoltam, hogy lehet, hogy a Hebammet kellene abbol a korhazbol valasztani, ahol szulni szeretnek majd, hogy legalabb o legyen ismeros. Meg nem tudom melyik korhazat valasszam. Hetente van egy informacios est a korhazban. Ugy gondoltam elmegyunk a ferjemmel es utana valasztunk. Ti apas szulest terveztek? Mi igen. En is iopontra megyek nogyogyaszhoz es itt is alig kell varni. Es mindenki olyan kedves. Az orvos is szan idot rank, nyugodtan kerdezhetunk barmit. A mobilszamat is megadta, ha baj van vagy kerdesem van, nyugodtam hivjam.

Te hol laksz Spanyolorszagban? En Hannover kornyeken lakom. Te dolgozol? Ha igen, akkor meddig szeretnel dolgozni?

485. costadelsol (válaszként erre: 483. - Assua)
2011. aug. 26. 12:09

...ugy nez ki hogy nagyon egy cipoben jarunk :) nekem az elso baba igy fogalmam sincs meg az otthoni eljarasokrol se, februar masodik hetere vagyok kiirva, te?

...vedono itt sincs, egy hasonlo valaki van mint nalatok a hebamme, felidotol vagy meg egy kicsit odebbtol lehet jelentkezni, de ez egy csoportos felkeszito, tanacsado program heti rendszeresseggel. Nekem pl. novembertol lehet jelentkezni, elobb nem. Kotelezo orvosi vizsgalatok szinten nincsenek, egy honapban egyszer latom a dokimat, akkor eltolt velem egy orat, elmagyaraz mindent az UHn, 30-40 perces UH szokott lenni, kinyomtat egy csomo kepet es ha minden ok, akkor talalkozunk egy honap mulva...a 10.heten volt egy ver vizelet vizsgalat, a 13.heten pedig a meresek a Down es Edwards aranyszamokhoz...es ennyi. A kovetkezo idopont szeptember 6....en azt hittem csak a spanyolok veszik ilyen lazan :))))

...mi most eppen azon gondolkodunk a parommal hogy orvost valtok, annak ellenere hogy teljesen meg vagyok elegedve vele, a korhazban ahol vagyunk meg szulni sem lehet, egyszeruen nincs szuleszet...ugy vagyok vele h legalabb a korhaz legyen mar ismeros ha a dokit mar nem valaszthatom...ezek ellenere az ellatas szuper, maganklinikan vagyok mindig idopontra megyek, szinte nem kell varni semmit, a doki nem siet, nem kapkod...gondolom a nemetek is hasonloan jarnak el? Merre elsz No.ban?

484. Assua (válaszként erre: 481. - Wanita77)
2011. aug. 26. 10:39
Minden rendben lesz az AFP-vel, meglatod. De gondolom azert izgulsz. :-) Azt meg elhiszem, hogy nagyon varod, hogy ujra lasd a kicsikedet. En a jovo heten csutortokon megyek nogyogyaszhoz. Remelem csinal UH-t. :-)
483. Assua (válaszként erre: 479. - Costadelsol)
2011. aug. 26. 10:37
Szia! :-) En is pont ettol felek, hogy annal kell szuljek majd, aki epp lesz. :-( Az en orvosom is furan nezett ram, amikor megkerdeztem, hogy szulhetek-e nala. Te mikorra vagy kiirva szulni? Hanyadik baba lesz? Nalatok milyen a terhesgondozasi rendszer? Itt peldaul nincs vedono. Itt hebamme van, aki szuleszno ill. bizonyos vedonoi feladatokat is ellat, de ot is csak kb. kozepidotol lehet fogadni. Es itt nem kell kotelezoen orvosi vizsgalatokra jarni (EKG, fogorvos,...). Mikor erre reakerdeztem, az orvos ugy nezett ram, mintha hulye lennek. Ettol fuggetlenul elegedett vagyok az itteni ellatassal es az orvosommal. Es te?
482. Assua (válaszként erre: 477. - Amagdika)
2011. aug. 26. 10:32
Gratulalok a kislanyotokhoz! Biztos el fogja kenyeztetni mindenki mint egyetlen kislanyt. :-)
2011. aug. 26. 09:36

Megvolt az AFP, két hét múlva lesz eredmény. Utána kapok csak beutalót a genetikai uh-ra. Már nagyon várom, hogy lássam megint, hogy minden rendben van.

Ti hogy vagytok?

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook