2012 februárjában érkező babák (beszélgetés)
A kislany Hanna lesz, a fiuval meg gondban vagyunk. Talan Andras.
Kilokbol eddig kb 9 jott fel, 62-vel kezdtem es tegnap 70.6 voltam mar. Tegnap toltottem be a 23. hetet. Te hol tartassz a sullyal?
nem lehet könnyű, bár én is hatalmas vagyok.
naponta kérdezik tőlem, hogy ugye már csak napok vannak hátra?? a fiammal ekkora hassal mentem szülni (és még csak ikreim sincsenek, bár már azt is kérdezték, hogy ugye ikrek???)
:D :D
én is még a következő UH-t várom, ott még rákérdezek, hogy maradt e lány, bár már nem kéne kételkednem, elég egyértelmű fotóm van a nunijáról, még amit a 4D-n kaptunk. Ha nem változott kisfiúvá, akkor úgy néz ki, hogy nagy csaták és ezernyi variáció után Liliánánk lesz.:)
mi is pár dolgot vettünk, a nagyja hátra van, mi novemberben megvesszük, mert a decemberi vásárlási rohamot meg tülekedést már nem nagyon bírom, és decemberre szeretném, ha minden meglenne, mert a dokim dec. 30.-tól beírt a naptárjába, elvileg onnantól már szülhetek. :D
juj, írj majd, hogy mi volt! már biztos nagyon cuki, ilyenkor már olyan igazi babaformájúak!!!:))))
Nevetek megvan már?
Nekem is lassan esedekes a terheleses cukor, de en sztem csak jovo het utan megyek el arra. Uuuutalom a noverket ott ahol a terhesgondozast csinalom, mert nagyon rosszak a venaim es mindig megkinoz mire leveszi a vert... es a terheleses ugye minimum ket szuras amugy is :(
vasarlas: mi meg csak par ruhat vettunk. rugikat, a kislanynak overalt, nadragokat zoknikat sapikat. a nagyobb dolgokbol meg semmit.
Manolo: ismered a www.ikresek.hu oldalt? Ha nem regelj es nezz be, nagyon sok jo gyakorlati info van, meg sok egyeb mas hasznos dolog!
Biztos nem lesz gond, ne aggódj.
És nehezen bírod amúgy, hogy kettő baba van a pocakban?
Még mi sem nagyon kezdtük el a vásárlást, de sok minden megvan szerencsére fiam után. Vettünk babakocsit, de még kell pár dolog. De még ráérünk, majd decemberben kezdjük el átrendezni a szobát és megvenni, ami még kell. Nektek nehéz lehet mindenből kettőt venni, nem irigyellek.
Sziasztok lányok!!!
mi újság, írjatok, nagyon lepukkantunk....:D
nálunk minden okés, a terheléses cukrom jó lett, így nem kell diétázni.
november első hetében megyek legközelebb UH-ra, az már a 29. hét lesz. már nagyon-nagyon visszafelé számolok.
szerencséééés!!!:)))
nálunk a cukros lötyi van, ráadásul ez a nő tutira nem tud vért venni (tőlem legalábbis)
Jajj :/
Mi jól vagyunk, köszönjük, 460g volt hétfőn a kis drágám :)
Nem nagyon várom ezt a cukros dolgot valahogy... :)
Sziasztok csajok, hogy vagytok, növögetnek a babák?;)
nekem megvolt ma a terheléses cukor, hááát jobbra emlékeztem, most nem voltam valami jól a 2 vérvétel közti 2 órában, ráaddásul megint szarakodtak a vénámmal, picit megdöfködtek..:/
na de ez is megvolt, legközelebb a 28. hetes UH-ra megyek, majd november első hetében, addig pihi van.
Remélem nem fog bántani a fogdoki :)
Neked is szép napocskát! :)
Mi jól vagyunk, pont holnap megyek a dokimhoz.
aztán 1-2 hét múlva terheléses cukor.
Már visszafelé számolok, mi már a 23. hétben vagyunk.:)
nevünk még mindig nincs...:/
a derekam iszonyatosan tud fájni, és a lábam is nagyon csúnya, majd holnap rákérdezek a visszerekre, mit lehetne csinálni vele.
ja és holnap fogászat, nagyon félek.:(((
remélem nem kell csinálni semmit.
Szép napot mindenkinek!:)
Én megvagyok :)
Te hogy vagy? :)