2012 februárjában érkező babák (beszélgetés)
Sziasztok, hogy vagytok?
Túl vagyok az első NST-n, szerencsére minden rendben :)
Voltam ma ctg-n, de volt egy kis probléma. Magas volt az alap frekvencia, ezért visszaküldtek pénteken. Az átlagos tartomány 120-160-ig van, nekem 170-ről indult és végig magasan volt, nem ment oda vissza. Remélem nincs semmi gond, de azért nem vagyok teljesen nyugodt.
Nincs valaki, akinek hasonló problémája volt?
Csepp gyermekeink :)
Kicsit azért félek, hogy nehogy ne férjen ki és valami baj legyen :S
Örülök, hogy jól vagy :)
Én is holnap megyek orvoshoz, a havi vizitre, remélem lesz ez az nst vizsgálat is már (gondolom időszerű lenne 36+5 hetesen), bár nem mondta a védőnő/asszisztens, hogy lenne, de azért inkább úgy készülök :)
Jó nagy a babikám, múlt héten voltam ultrahangon, négy kilóra saccolta a doki :D Remélem valahogy kipréselem majd magamból szegényt :)
Szia, én jól és te?
Holnap megyek ctg-re, jövő héten vérvétel, aztán hetente ctg.
Sziasztok!!
Csatlakoznek,ha nem gond?!
Februar 12 -re vagyok kiirva 35 hetes,kislanyt varunk Mirabellat! Mivel farosak vagyunk meg most is ezert lehet csaszar lesz!!kedden megyek vervetelre,ctg-re es akkor talan megmondja a doki mi legyen!!
A 33 heten nekem is mar 2400 g volt a kincsem ilyen meretekkel:
BPD-8.73
HC-32.63
AC-29.31
Én a 30. héten voltam utoljára ultrahangon, az akkori értékeim BPD 79,5. Fl 58,5.
Szerintem sem kell aggódni az értékek miatt, az orvos jelezné, ha baj lenne. Én is beírtam az értékeket ilyen internetes kalkulátorba, ami az ultrahang méretek alapján számol, de az eredményeim nem ugyanarra a hétre jöttek ki. De nem aggódok, mert lehet egy kevés eltérés az átlagtól. Nem születik két egyforma gyerek sem.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy szül-e valaki Vácon. Milyen tapasztalataitok vannak?
"Nem lehet hogy azért más az érték, mintha lelenne fordulva?"
Szerintem, nincs köze hozzá. Mi a két ünnep között voltunk 4D -en. Akkor 31 hetes voltam,elvileg. Az eredmények alapján pedig 1 héttel fiatalabb.Mivel Én sem vagyok nagy (152 cm)a párom sem egy nagy ember(172 cm),így nem is lehet nagy a babám.A lányaim mind a ketten 49 cm-rel születtek.Írtad hogy rendben volt minden a 4D-én, így Én nem aggódnék.
Bpd 88
FL 66
AC300
HC 290. ezek 33. heti értékek, mindezeket figyelembe véve 2500 gramm a lányom.
nektek?
A lányomnak a fej kerületével van a problémája HC 313 mm
Én nem aggódom, mert szerintem ha valami komoly gond lenne, akkor úgy is szólt volna a doki.
az uh 10-20%-ot is tud tévedni ilyen méréseknél.
nyugi, én is 35 hetes kismama vagyok, és előre szólt a dokim.