2011 januári babák (beszélgetés)
Szia!Üdv köztünk!Gratula az édi kis jövevényhez!
Miért nincsenek jó tapasztalataid?Én is az Imrében fogok szülni!Most beijesztettél!Ki a dokid?
Sziasztok!
Eddig óvatosságból, babonából nem írtam, meg azért, mert egyik kedves netes ismerősöm, aki ilyenkor szült volna, elveszítette a babáját, de most talán itt az ideje, hogy csatlakozzam (persze csak ha nem gond!!!). Eredetileg ikreket vártam, de az egyik pici a 6. héten elhalt. Emiatt is halogattam, hogy babavárós fórumhoz csatlakozzak.
Január 3-ra vagyok kiírva második babánkkal, akit az ÁEK-ben fogok szülni. Ha a bébi nem karácsony környékén szándékozik jönni, akkor jó esélyem van, hogy annál a dokinál szüljek, akihez gondozásra járok. :) Legutóbb ügyeletesnél szültem a Szent Imrében és nincsenek jó tapasztalataim. :(
Amúgy PCO szindrómám van és amikor a baba beköltözött hozzánk, épp kismedencei gyulladásom is volt, szóval nem számítottunk rá, de nagyon örülünk.
A nagylányom épp ma 14 hónapos, Lea Erzsébetnek hívják. Már simogatja a pocimat és mondja, hogy "Baba itt". Nagyon édes! :)
Sziasztok lányok, én eltűnök egy kicsit.
28-án jövök legközelebb!
Elhúztunk nyaralni....
Legyetek jók, vigyázzatok a kis picurokra és persze magatokra!
Jól néz ki a Boni; tetszik. Igazából üdülési csekk elfogadó helyet keresgélünk (ha már van) de ott sajnos nem lehet azzal fizetni :(
De azért köszi
Kérdezd meg a dokidat, vagy a védőnődet az a tuti.
Ez is olyan dolog, hogy mindenki mást mond.
Én szerencsére még egy rohadt fejfájás csillapítót sem szedtem, mert semmi bajom nem volt kopppp-kopppp bárcsak most is így lenne.
Egyébként azt hiszem, hogy aspirint lehet szedni de inkább kérdezz meg valakit, mert nem akarok rossz tanácsot adni de a méz és egy jó kis citromos meleg tea az tuti ellenszer :)
Szia!
Paracetamol tartalmú gyógyszereket lehet ilyenkor szedni (pl. Panadol). Ha szerencséd van, használ. Nekem anno nem hatott semmit, amikor kicsit megfáztam terhesen. Meg persze ott vannak a homeopátiás cuccok. Nekem sajna ezek se jöttek be, de minden ember más és más, szóval ki tudja.
Hehe,
sportos kismami :) azért csak óvatosan és fuss egy kört helyettem is légyszi
Nekem már az is elég, hogy elbabakocsizok a fél órára lévő közértbe meg vissza és az vásárlással együtt kb másfél óra.
Én ma 10+5 vagyok :)
Pussssssssssssssssssssz
Méghogy jön a hidegfront....olyan pusztulat meleg van
Sziasztok!
Én ma 9+5vagyok!Mindjárt eljön a várva várt 12. hét!
Nekem már napok óta megint szerencsére semmi bajom!Olyan az étvágyam mint egy csecsemőnek!És most legszívesebben úgy is élnék!Ennék aludnék!
Jaj, képzeljétek!Reggel voltam futni!Annyira gyönyörű a Duna ahogy a reggeli napféyn rásüt!Lefényképezem majd és berakom a naplómba, majd nézzétek meg!Kedvet csinál a futáshoz!
Nálam is szokott ilyen lenni,hogy egyik nap szinte semmi, másik nap meg szinte minden:) rosszullét ügyben. Csak jóra gondolj! Ma pihinapot adott a gyerkőc:)
A kávé nekem még mndig nem megy, a gondolata sem tetszik, persze délután meg ásitozok, a szervezetemnek hiányzik a megszokott 2-3 kávéja.
Igen 9+4 pontosan ma:)
Hát én is kicsit korainak tartom, aláyommal talán a 12-en kezdett látszani, de akkor mondjuk sokkal laposabb hassal kezdtem. Igen, olyan kis terhespoci formájú:)
Szerintem a 12-15 kg is telejsen elfogadható, sőt akármennyi a plusz kg a kismamák szerintem mindig szépek. Inkább utána necces, amikor a baba már kint van s meglátjuk mi maradt:)
Sziasztok!
Babarózsa! Én is UM szerint ma vagyok 8+5(ugye jól számoltam, ha április 15.-én menstruáltam utoljára?)
Nekem még nincs csíkom....Legalábbis nem láttam a pocimon, viszont a cicimen annál inkább...:( Én tegnapíg nagyon cudarul éreztem magam, és ma mintha nem is én lennék.Nem fáj a pocim, nincs hányingerem, kávét simán iszom....
Uugye ez nem rossz jel?(mert bevallom megfordult a fejemben):(
Jaj, de jó...máris elkezdett nőni!? :) Tényleg olyan terhespoci formája van? Ha jól olvastam vissza, akkor már 9 és fél hétnél jársz!?
Én is +5 kg-mal kezdem, ezt szerettem volna leadni,de hát most már mindegy. Én olyan 12 max. 15 kg-mot engedélyezek magamnak. Bízom abban,hogy legfőképp a hasamra fog menni, a többi meg majd szépen eloszlik. :)
Nem semmi, hogy máris csíkod van :O)
Sajnos nem emlékszem mikortól volt az előző terhességemnél, de Krisz 6 hónapod korában múlt el...:O)
Hát cégül is semmi sem kizárt.
Nekem a lányomnál olyan 18-19 héten jelent meg az a csík. Most még nincs.
Viszont a hasam elkezdett nőni. A súlyra figyelek, mert már eleve volt pár plusz kg rajtam épp (sajnos), s én is a max. 10 kg céloztam be:)
Sziasztok lányok!
Lehet hülyén hangzik,de ma felfedeztem azt a barnás csíkot a hasam aljától a köldökömig,halványan...bár lehet csak a szemem káprázott.:)
Nektek van már ilyen csíkotok? Ez mindenkinél kialakul? Ált. mikor kezd látszani?
Egyébként ma nagyon szarul voltam,pedig már napok óta egész jól éreztem magam. Már én is beléptem a 8.hétbe, elvileg 8+5 vok ma.
Sziasztok!
Nekem még nincs babám, de én is vigyázok, ne hízzak sokat!
Sajnos tavaly kiderült az inzulin rezisztenciám, így gyógyszerszedés, és napi 150 gr CH mellett fogytam le 74 ről 59.-re.Most a terhességet kezdtem 60 kilóva, most vagyok 61.....Napi 160 gr Ch, 6 X étkezés.Dokival megbeszéltem, azt mondta, így nem fogok visszahízni.Persze ha többet eszem, akkor sem pánikolok, mert a terhesség nem a fogyókúráról szól:):)