Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 januári babák fórum

2011 januári babák (beszélgetés)

834. Alina33 (válaszként erre: 829. - Monna02)
2010. jún. 21. 17:31

Örülök, hogy meg van! már épp készültem írni hogy hol található...hát jól elrejtették :)

Ha szeretnéd, hogy bele tegyelek, akkor kérlek nekem írj el levelet.

833. Alina33 (válaszként erre: 832. - Ella89)
2010. jún. 21. 17:29

Hali,a táblázathoz légyszi nekem írj privátban egy levélkét az adataiddal.

Nem zárattatott le :) bármikor változtatható

Alina33

832. Ella89
2010. jún. 21. 15:40

Sziasztok!

Mi holnap megyünk tarkóredő mérésre az ÁEK-be, aztán valamelyik nap kombinált teszt. Elvileg az orvosom is meg tudná csinálni a mérést, mert neki is van UH szakvizsgája, de éppen szabin van és ha ott nézik meg a babát, akkor ingyenes az ott végzett kombinált is. Mondjuk én nem ragaszkodom annyira hozzá, mert ha nagyon beteg, akkor sajnos úgyse tehetünk ellene semmit, ha meg Down-os lenne, akkor is megtartanánk. De nem az!!! :)

Az émelygés, hányinger nem akar múlni és a hirtelen növekvő poci miatt egyre jobban fáj a derekam. Ez ismeretlen érzés, Leával sose fájt a hátam, mert kicsi volt a hasam és lassan nőtt, nem ilyen hirtelen. Teljesen más ez a terhesség! Biztos fiú. :P

Bbyke81!

Nekünk még csak fiú nevünk van, de abból 2 is! Azt választottuk, ami messzebb esik a szülinapjától, így Nimród lesz. :) Ha lány, akkor még nem tudjuk. A Nóra tetszik, de elég sok a Nóra mostanában. Nimród is, de még nem annyira. Meg -ahogy anyukám mondta- a fiúknál annyira nem számít (ugyanis ha fiú lettem volna, hiába volt anya januárra kiírva, decemberi névnapot választott a fiának, mondván a fiúknál nem szempont, hogy a szülinap és névnap közt elteljen néhány hónap).

Amúgy hogy lehet bekerülni a táblázatba? Vagy már lezárattatott? :P

831. Ella89 (válaszként erre: 805. - Morzsa78)
2010. jún. 21. 15:30

Szia!

Jaj, ez olyan rossz. :( Azt hittem már több kismami nem veszíti el a babáját. Egyik ismerős is erről a fórumról, most Te is. :( Nagyon sajnálom!

De igazad van, lesz még egészséges babátok, ha nem is januárban, hanem tavasszal vagy nyáron! És akkor jössz és beszámolsz nekünk a fejleményekről! :)

830. 9e87ecb3d5 (válaszként erre: 827. - Susika2009)
2010. jún. 21. 13:27

Szia!

Hogy lehet, hogy 3hetes vagy és ilyen nagy a petezsák?

Nekem kb 4hetesen volt 3mm-es, amire az orvos azt mondta, hogy normális.

829. Monna02
2010. jún. 21. 12:57
Megtaláltam o:-)
828. Monna02 (válaszként erre: 821. - Alina33)
2010. jún. 21. 12:55

Sziasztok,

Alina, hol lehet ezt a táblát megnézni?

Én pénteken voltam UH-n rendben a baba, 29,4mm-esek voltunk, és 10+1naposak akkor. Előrébb hozták a születési dátumomat is jan 13.-ra:-) Pénteken félévzáró szigorlatozok, utánna végre ráérek itt is sűrűbben lenni, szép napot Nektek!

2010. jún. 21. 11:36
sziasztok:most értem haza a dokitól:3 hetes vagyok,és 8,2 mm a petezsák:-)33 mm a corpus luteum:-)
2010. jún. 21. 11:04

Szia lányok!!:O)

Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy van-e valaki aki Kiskunhalason lakik és rendőr a párja???

Remélem jól vagytok!!Nem sokára megyek dokihoz...:O)

Ti is érzitek azt a vas ízt???

Nekem olyan rossz....hányinger keltő nagyon....

2010. jún. 20. 21:28
sziasztok!csatlakozom hozzátok ugyanis lehet januárban születik meg a babánk!:-)2 napja jött meg a labor eredméynem és pozitiv:-)
824. 543122c056 (válaszként erre: 816. - Babarózsa84)
2010. jún. 20. 21:21
Én nem akarok hülyeséget írni, de úgy tudom, hogy ha már csökken a HCG szint, ami kb. 10-12 hetes kortól, akkor már nem is fog a teszted mutatni csíkot. Bizti már megjártad az ügyeletet. Írj.
823. Studio64 (válaszként erre: 822. - Freny)
2010. jún. 20. 18:02

Biztos valami nyúlás lehet, nő a méhed...nekem a V alak fura :O)

Én 22 hónapja szültem és 19 hónapig szoptattam gondolom egy darabig nem lesz cicifeszülésem :)

Alúl is 0 húzódás...holnap néz meg doki.

822. Freny (válaszként erre: 820. - Studio64)
2010. jún. 20. 14:24
Csak tippelek, hogy ez lehet... én nagyon gyorsan visszafogytam a lányom után. Mindig is 51kg voltam, hasam is pár hónap alatt visszaállt eredeti alakra, azért gondoltam erre, de ha nem nyúlás, mi más lehet? 4 éve született a lányom, annyi idő alatt visszhúzódhattak a helyére a belső dolgok?
821. Alina33 (válaszként erre: 815. - Morzsa78)
2010. jún. 20. 13:44

Ohhhhhhhhh, sajnálom :(

de valóban inkább most menjen, ha menni kell mint később.

Ne haragudj, de -fájó szívvel- kiveszlek a táblából.

Kitartást és amint a helyzet engedi, gyors babásodást kívánok Neked!!!

820. Studio64 (válaszként erre: 818. - Freny)
2010. jún. 20. 13:38

Második gyereknél még mindig nyúlik? Én a no cicifeszülést és no égést annak tudom be, hogy már a fiam anno megcsinálta a helyet.

Most csak a sav de kőőőőkeményen. 10 hetes vagyok

819. Studio64 (válaszként erre: 816. - Babarózsa84)
2010. jún. 20. 13:37

Drukkolok, de ha ott van az a 2 csík akkor sztem nincs probléma.

Csajok van aki nagyon savas még közületek? Én ha vízszintesbe vagyok már folyik is fel a torkomon a sav és olyan savasat hányok -minden nap-, hogy már szétmarta teljesen a torkomat.

818. Freny
2010. jún. 20. 13:25

Sziasztok. A tüneteken ne aggódjatok, nekem is hol van, hol nincs. Bár engem jobban aggaszt, ha van, mert a lányommal semmi tünetem nem volt, most meg hol görcsölök, hol ég a hasam alja, meg puffadok, fáj a derekam. Szóval minden, ami lehet. A cicik is hol kisebbek, hol nagyobbak nálam is, de lassan már szerintem csak beképzelem magamnak a bajaimat... annyira aggódok.

Tényleg... Van még valaki, akinek ég a hasa alja? A szeméremcsont felett, meg a csípőcsontjaim felett "V" alakban elég sokszor érzem ezt az égető érzést. Baromi kellemetlen. Mi lehet? Arra gondoltam, hogy nyúlnak az izmaim, meg a méhszalagok. Lehet ez?

817. Vick81 (válaszként erre: 816. - Babarózsa84)
2010. jún. 20. 13:07

ÚÚ!Drukkolunk!De az, hogy nincs tünet az nem jelent rosszat bár én is mindíg ezen parázok!Most pl az tűnt fel, hogy nem akkora a cicim mint 2 napja!Kisebb!Remélem ez nem jelent rosszat!A hcg szintről meg annyit, hogy nem tudom hányadik héttől, de már nem termel a szervezet és hiába vagy várandós a teszt nega lesz!Csak azt nem tudom, hogy mikortól!Lehet mosttól!

Ha visszaértél feltétlen írj, hogy mi van!

Drukkolok!

2010. jún. 20. 11:03

Csináltam reggel egy tesztet, alig látszik a 2. csík.:( Megyek az ügyeletre. Beadom,hogy görcsölök. Muszáj megnézetnem magamat. A tüneteim is elmúltak.

Drukkoljatok!

2010. jún. 19. 22:10

Köszönöm lányok a kedves szavakat!

Igazán jólesik! Néha vissza-visszaolvasok, és ha valóban kismami leszek, ide is írok azonnal!

MIndenkinek további szép pocakosodást, és további csodálatos kismamiságot!

814. pe80 (válaszként erre: 812. - Babarózsa84)
2010. jún. 19. 21:39

Ne izgulj!

Én szinte sosem éreztem tüneteket a fáradtságon kívül. 1-2szer émelyegtem talán. Hőmet sosem mértem. Szóval nyugiiii!!!:) Egyébként is nem törvényszerű, h az ember pontosan a 12.hétig végighányja a napjait. ;)

Én is elég parázósan kezdtem anno a fiammal, de aztán rájöttem, hogyha mindig parázok, akkor attól kezdve, h terhes lettem, a gyerekem mittudomén hány éves koráig lenne min izgulni. Szóval nem érdemes. Legalábbis érdemes megpróbálni nem izgulni. (Ami vagy sikerül, vagy nem...;))

813. Studio64 (válaszként erre: 805. - Morzsa78)
2010. jún. 19. 21:04
Nagyon sajnálom a történteket...Remélem minél hamarabb fülig érő mosollyal nyitod azt az új topicot!!!!
2010. jún. 19. 21:02

Lányok! Már 2 napja alig érzek vmi tünetet, már megjövős érzésem sincs. Kezdek kissé beparázni...a doki még 2 hét, nem fogom kibírni.:(

A hőm is elég sokat esett...mérem azóta is, bár lehet jobb lenne már felhagyni vele.

Félek.:(

A hasam pedig,mint egy lufi.

2010. jún. 19. 21:00
Morzsa! Nagyon sajnálom! Nagyon jól teszed,hogy így fogod fel iszonyat erős csajszi vagy!
810. Vick81 (válaszként erre: 805. - Morzsa78)
2010. jún. 19. 19:40

Nagyon sajnálom és együtt érzek veled!Nagyon jó, hogy így állsz hozzá!Jobb ez így, mint hogy ne legyen egészséges!

Sok erőt és kitartást!

809. kicsilányka1984 (válaszként erre: 805. - Morzsa78)
2010. jún. 19. 16:18

nagyon sajnálom!annyira drukkoltam nektek!

sok erőt és kitartást!

808. Benita anyuka (válaszként erre: 805. - Morzsa78)
2010. jún. 19. 13:36

Annyira sajnálom.....kívánom neked,hogy minél elöbb legyen babátok aki egészséges,és boldog legyen!!!

Puszi!

807. pe80 (válaszként erre: 805. - Morzsa78)
2010. jún. 19. 12:54

Nagyon sajnálom, ami történt, nem is lehet igazán ilyenkor mit mondani...

Drukkolok, hogy mihamarabb legyen baba a pocakodban újra és minden rendben menjen!

806. Freny (válaszként erre: 805. - Morzsa78)
2010. jún. 19. 10:53
Szia. Nagyon sajnálom, reménykedtem benne, hogy csak tévedett tegnap a doki... sok erőt, és kitartást Neked-Nektek, és kívánom, hogy minél hamarabb újra beköltözzön a pocakodba egy kis élet. Jó egészséget kívánok, légyszi azért majd írj, hogy jól vagy-e? Puszi: Klári
2010. jún. 19. 10:40

Sziasztok!

Sajnos nincs elmérés, ...Ma megnézett az én orvosom, már referálta az esti doki neki a dolgokat...Tudta előre baj lesz, és érezte menni fogok.

Ami babánk nem januárban születik, ez már tuti!Angyalka lett!Van egy akkora hematóma a méhben, mint a petezsák, és szépen lassan elnyomta a baba életterét.....Múlthéten még volt szívhangunk, ma már nincs.Holnap fekszem be, hétfőn végleg búcsút mondunk az anygalkánknak!

Furcsa, de nem vagyok szomorú, a sors mindig tudja, mit mikor miért tesz......Nekünk még várni kell erre a babára, nagyon sok dogot el kell még intézni!

Köszönöm, hogy meghallgattatok!

Majd megnyitom a2011 júniusi babásokat! :wink:

További szép pocakosodást mindenkinek!

Sziasztok

Kriszti

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook