2011 januári babák (beszélgetés)
Örülök, hogy meg van! már épp készültem írni hogy hol található...hát jól elrejtették :)
Ha szeretnéd, hogy bele tegyelek, akkor kérlek nekem írj el levelet.
Hali,a táblázathoz légyszi nekem írj privátban egy levélkét az adataiddal.
Nem zárattatott le :) bármikor változtatható
Alina33
Sziasztok!
Mi holnap megyünk tarkóredő mérésre az ÁEK-be, aztán valamelyik nap kombinált teszt. Elvileg az orvosom is meg tudná csinálni a mérést, mert neki is van UH szakvizsgája, de éppen szabin van és ha ott nézik meg a babát, akkor ingyenes az ott végzett kombinált is. Mondjuk én nem ragaszkodom annyira hozzá, mert ha nagyon beteg, akkor sajnos úgyse tehetünk ellene semmit, ha meg Down-os lenne, akkor is megtartanánk. De nem az!!! :)
Az émelygés, hányinger nem akar múlni és a hirtelen növekvő poci miatt egyre jobban fáj a derekam. Ez ismeretlen érzés, Leával sose fájt a hátam, mert kicsi volt a hasam és lassan nőtt, nem ilyen hirtelen. Teljesen más ez a terhesség! Biztos fiú. :P
Bbyke81!
Nekünk még csak fiú nevünk van, de abból 2 is! Azt választottuk, ami messzebb esik a szülinapjától, így Nimród lesz. :) Ha lány, akkor még nem tudjuk. A Nóra tetszik, de elég sok a Nóra mostanában. Nimród is, de még nem annyira. Meg -ahogy anyukám mondta- a fiúknál annyira nem számít (ugyanis ha fiú lettem volna, hiába volt anya januárra kiírva, decemberi névnapot választott a fiának, mondván a fiúknál nem szempont, hogy a szülinap és névnap közt elteljen néhány hónap).
Amúgy hogy lehet bekerülni a táblázatba? Vagy már lezárattatott? :P
Szia!
Jaj, ez olyan rossz. :( Azt hittem már több kismami nem veszíti el a babáját. Egyik ismerős is erről a fórumról, most Te is. :( Nagyon sajnálom!
De igazad van, lesz még egészséges babátok, ha nem is januárban, hanem tavasszal vagy nyáron! És akkor jössz és beszámolsz nekünk a fejleményekről! :)
Szia!
Hogy lehet, hogy 3hetes vagy és ilyen nagy a petezsák?
Nekem kb 4hetesen volt 3mm-es, amire az orvos azt mondta, hogy normális.
Sziasztok,
Alina, hol lehet ezt a táblát megnézni?
Én pénteken voltam UH-n rendben a baba, 29,4mm-esek voltunk, és 10+1naposak akkor. Előrébb hozták a születési dátumomat is jan 13.-ra:-) Pénteken félévzáró szigorlatozok, utánna végre ráérek itt is sűrűbben lenni, szép napot Nektek!
Szia lányok!!:O)
Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy van-e valaki aki Kiskunhalason lakik és rendőr a párja???
Remélem jól vagytok!!Nem sokára megyek dokihoz...:O)
Ti is érzitek azt a vas ízt???
Nekem olyan rossz....hányinger keltő nagyon....
Biztos valami nyúlás lehet, nő a méhed...nekem a V alak fura :O)
Én 22 hónapja szültem és 19 hónapig szoptattam gondolom egy darabig nem lesz cicifeszülésem :)
Alúl is 0 húzódás...holnap néz meg doki.
Ohhhhhhhhh, sajnálom :(
de valóban inkább most menjen, ha menni kell mint később.
Ne haragudj, de -fájó szívvel- kiveszlek a táblából.
Kitartást és amint a helyzet engedi, gyors babásodást kívánok Neked!!!
Második gyereknél még mindig nyúlik? Én a no cicifeszülést és no égést annak tudom be, hogy már a fiam anno megcsinálta a helyet.
Most csak a sav de kőőőőkeményen. 10 hetes vagyok
Drukkolok, de ha ott van az a 2 csík akkor sztem nincs probléma.
Csajok van aki nagyon savas még közületek? Én ha vízszintesbe vagyok már folyik is fel a torkomon a sav és olyan savasat hányok -minden nap-, hogy már szétmarta teljesen a torkomat.
Sziasztok. A tüneteken ne aggódjatok, nekem is hol van, hol nincs. Bár engem jobban aggaszt, ha van, mert a lányommal semmi tünetem nem volt, most meg hol görcsölök, hol ég a hasam alja, meg puffadok, fáj a derekam. Szóval minden, ami lehet. A cicik is hol kisebbek, hol nagyobbak nálam is, de lassan már szerintem csak beképzelem magamnak a bajaimat... annyira aggódok.
Tényleg... Van még valaki, akinek ég a hasa alja? A szeméremcsont felett, meg a csípőcsontjaim felett "V" alakban elég sokszor érzem ezt az égető érzést. Baromi kellemetlen. Mi lehet? Arra gondoltam, hogy nyúlnak az izmaim, meg a méhszalagok. Lehet ez?
ÚÚ!Drukkolunk!De az, hogy nincs tünet az nem jelent rosszat bár én is mindíg ezen parázok!Most pl az tűnt fel, hogy nem akkora a cicim mint 2 napja!Kisebb!Remélem ez nem jelent rosszat!A hcg szintről meg annyit, hogy nem tudom hányadik héttől, de már nem termel a szervezet és hiába vagy várandós a teszt nega lesz!Csak azt nem tudom, hogy mikortól!Lehet mosttól!
Ha visszaértél feltétlen írj, hogy mi van!
Drukkolok!
Csináltam reggel egy tesztet, alig látszik a 2. csík.:( Megyek az ügyeletre. Beadom,hogy görcsölök. Muszáj megnézetnem magamat. A tüneteim is elmúltak.
Drukkoljatok!
Köszönöm lányok a kedves szavakat!
Igazán jólesik! Néha vissza-visszaolvasok, és ha valóban kismami leszek, ide is írok azonnal!
MIndenkinek további szép pocakosodást, és további csodálatos kismamiságot!
Ne izgulj!
Én szinte sosem éreztem tüneteket a fáradtságon kívül. 1-2szer émelyegtem talán. Hőmet sosem mértem. Szóval nyugiiii!!!:) Egyébként is nem törvényszerű, h az ember pontosan a 12.hétig végighányja a napjait. ;)
Én is elég parázósan kezdtem anno a fiammal, de aztán rájöttem, hogyha mindig parázok, akkor attól kezdve, h terhes lettem, a gyerekem mittudomén hány éves koráig lenne min izgulni. Szóval nem érdemes. Legalábbis érdemes megpróbálni nem izgulni. (Ami vagy sikerül, vagy nem...;))
Lányok! Már 2 napja alig érzek vmi tünetet, már megjövős érzésem sincs. Kezdek kissé beparázni...a doki még 2 hét, nem fogom kibírni.:(
A hőm is elég sokat esett...mérem azóta is, bár lehet jobb lenne már felhagyni vele.
Félek.:(
A hasam pedig,mint egy lufi.
Nagyon sajnálom és együtt érzek veled!Nagyon jó, hogy így állsz hozzá!Jobb ez így, mint hogy ne legyen egészséges!
Sok erőt és kitartást!
nagyon sajnálom!annyira drukkoltam nektek!
sok erőt és kitartást!
Annyira sajnálom.....kívánom neked,hogy minél elöbb legyen babátok aki egészséges,és boldog legyen!!!
Puszi!
Nagyon sajnálom, ami történt, nem is lehet igazán ilyenkor mit mondani...
Drukkolok, hogy mihamarabb legyen baba a pocakodban újra és minden rendben menjen!
Sziasztok!
Sajnos nincs elmérés, ...Ma megnézett az én orvosom, már referálta az esti doki neki a dolgokat...Tudta előre baj lesz, és érezte menni fogok.
Ami babánk nem januárban születik, ez már tuti!Angyalka lett!Van egy akkora hematóma a méhben, mint a petezsák, és szépen lassan elnyomta a baba életterét.....Múlthéten még volt szívhangunk, ma már nincs.Holnap fekszem be, hétfőn végleg búcsút mondunk az anygalkánknak!
Furcsa, de nem vagyok szomorú, a sors mindig tudja, mit mikor miért tesz......Nekünk még várni kell erre a babára, nagyon sok dogot el kell még intézni!
Köszönöm, hogy meghallgattatok!
Majd megnyitom a2011 júniusi babásokat! :wink:
További szép pocakosodást mindenkinek!
Sziasztok
Kriszti