2011 januári babák (beszélgetés)
Igen-igen csak erre szabad gondolni:)
Valakinek rajtam kívül van még gondja a szagokkal (illatokkal)? Én mindent nagyon durván élesen érzek és egy csomót nehezen tudok elviselni. Így most a főzés nem megy. Szerencsére kislányom eszik az oviban, én szüleimnél..de azért remélem nem marad ez így végig:)
Széép, milyen együtt érző egy doki!
Na de biztos oké lesz, csak gyógyulgass addig is! Most már igazán szép idő van:)
Sziasztok! Én is így érzek teljesen és totál megnyugtató,hogy nem csak én..
Néha van egy kis émelygés, cici fájás, bár már az sem olyan durva mint pár napja, éjszaka pisilés de ennyi. Pont ma gondolkodtam el rajta,hogy valahogy ki kéne csikarni +1 uh-t a dokimtól, olyan soká lesz még 29-e és olyan nagyon jó lenne a megnyugtatás,hogy minden szuper.
Ne is mondd, én is alig várom már a köv.UH-t...de hol van még júl.1. !? :(
Én is folyton aggódom...ha érzem a tüneteket,akkor nincs gond,de amint semmit, egyből elkezd járni az agyam.:( Sokszor,mintha nem is lennék kismama. Ti is vagytok így vele? Ha már legalább nőne a pocak, akkor egyértelmű lenne,hogy bizony növekszik bennem a kicsikénk.
Sziasztok!
Ki mennyit hízott eddig? Mennyi lenne a normális? Tud valaki valami statisztikát, ahol ezekről írnak? A lányommal 10kg-t híztam, most is azt mondta a doki, max. 9-10kg-t szedhetek fel a vérnyomásom miatt. Eddig kb. 1,5kg jött fel, és most vagyok a 10. héten....
oké!Már alig várom!Majd megnézem!
A kisfiammal 12 hetesen már látszott!azt mondják a 2. terhességnél még hamarabb látszik!
na, mindegy!Csak olyan messze van még a köv Uh, aggódom mindig, hogy ne legyen baj!
ma csinálok:)
ne aggódj!barinőmnak 6 hós korába se nagyon látszott s 4 kilós babi lett.
testalkattól is függ
Csinálj inkább most!:)))
Mikor kezdett el nőni?Én 9 hetes vagyok és semmi!Kicsit aggódom miatta!
Adrien29 ÖRÜLÖK,HOGY MINDEN OK:)))
Vick81
nem is hasam pocakom van:))
hétvégén csinálok pocakos fotót:)))
Sziasztok!
Ma voltam Uh-on és teljesen rendben van minden, 33mm és 10 hetes a kicsi.
Na, akkor apa a változás mezejére lépett!:))
Nekem sincs a 12. hét előtt vérvétel, pontosabban a dokim azt mondta, hogy a 12. hétig legyen meg, kivéve az integrált teszt!az ugye a 12. héten!
De jó neked, hogy már mindjárt betöltöd!Én is úgy várom már!
Van már pocakod?
sziasztok:)
olvasgattam ám csak ez a meleg kikészít azért nem jöttem hamarabb...
szóval,bevált a házirend a férjem hétvégén kádat wc.-t sikált,mosogat,takarít:)))))))))))))))))))))
szombaton leszek 12 hetes:)már alig várom:)akkor kicsit megkönnyebbülök:)))
16.-án megyek a 12 hetes vérvételre utána uh.-ra.
többen írtátok,hogy 12 hét előtt is van vérvétel..az meg milyen?nekem miért nem volt?
Jaaa, akkor jó, már azt hittem nekem van túl kevés vagy vmi:)
Én ha rendben van a számítás akkor ma vagyok 8+3:)
A teszttől szerintem kicsit mindenki fél/aggódik, de fő a pozitív hozzáállás:)
Nem szabad félni a teszttől, meg semmitől sem, mert akkor bevonzod a rosszat!
Csak a szépre gondoljatok! Minden rendben lesz csajok, gyönyörű, egészséges babákat szülünk!
Sziasztok!
Bocsi, hogy ennyire eltűntem, de mivel vége az ovinak, így azt sem tudom, hol áll a fejem.... Meg lassan 3 hete küzdök egy makacs torokgyulladással, mozogni alig van erőm. Hol jobb, hol rosszabb, de elmúlni meg nem akar. Szerencsére a lázam csak 3 napig tartott, írtak gyógyszert, de nem nagyon akarom szedni, mert félek, hogy többet árt, mint használ... szóval vegetálok. Azért mindig olvaslak benneteket, csak írni nincs erőm :(
Gratula az újaknak!
Igaz a mondás, hogy nincs két egyforma terhesség. A lányommal semmi tünetem nem volt, szinte észre sem vettem, hogy a pocakomban lakik. Na ezt most nem mondhatom el... igaz, hányingeres nem vagyok, talán a magne segít... de iszonyat fáradékony, hisztis, és kimerült vagyok állandóan. Remélem, lassan elmúlik, mert a párom már kezd ferdén nézni rám...
Nekem megvolt már a vérvétel, 9.-én megyek majd újra a védőnéninkhez.
Bocs, hogy ilyen hosszúra nyúltam, puszi mindenkinek, és kitartás ebben a hőségben :)
Sziasztok!!
Visszaszámlálás indul!A héten csütörtökön megyünk dokihoz és kiderül hogy mi újság van!
Rosszulétek már nincsenek csak néha szédülés, álomkor, kicsi hasfeszülés és cici fájás!!
Nekem elvileg a csüt. a fordulópont, aznap kezdődik mindig a köv. hét...tehát júl.1-jén 10+1 leszek.
Nálad hogy van?
Helló lányok!!Már én is jobban vagyok:O)
De azért még rám jön néha a rosszullét:O((
Én is már alig várom,hogy újra láthassam a babót aki itt úszkál a pocakomban:OD
De még erre várnom kell...
Remélem mindenki jól van???
Na nekem a cicifeszülés most elmarad, gondolom köszönhetem a 19 hónapig tartó szoptatásnak :O)
Kicsit lazább lett a struktúra mint volt :O)
Viszont még mindig szörnyen fáj a hasam....egyfolytában :( Magne b6 és ennyi...de nem nagyon segít.
Csajok én még mindig nem voltam dokinál DE csak azért mert Krisszel azonnal rohantam volna 5 hetesen, és a dokim a 8. hét előtt nem is akart látni. Na a pocaktesóval most vagyok 8 hetes, de anno csak egy rízsszemet láthattam, várok még 1 hetet, jöv hét pénteken már közel 10 hetes lesze, akkor egy igazi kis béjbiével sokkolhatom majd magam, aki 3 cm körül lesz :O) Alig várom :O)
Elvileg pontosan 10 hetes leszek júl. 1-jén. Te?
Természetesen, beszámolunk! :)
Pont ezért kérdeztem,mert én is csak olyan oldalakat találok,ahol nem sok mindent írnak.:(
Téynleg?Akkor majd beszámolunk!Te akkor mennyi idős leszel?
Én nem nézem sehol, mert mindenhol csak kis nyúlfarknyiakat írnak a hetekről!Olyan kéne ahol hosszan írnak!Van olyan?
Amúgy van egy könyvem a Gyermek születik, na az nagyon jó!Méhen belüli fotókkal, meg kommentekkel!Hétről hétre!De azt meg már tudom kívülről!Zsombival is mindíg azt nézegettem!
Én is júl. 1-jén megyek legközelebb! :) Akkor izgulhatunk együtt! :P
Lányok! Ti melyik oldalon nézitek a babátok fejlődését hétről hétre?