Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 januári babák fórum

2011 januári babák (beszélgetés)

864. Ella89
2010. jún. 23. 13:21

Sziasztok!

Tegnap mentünk volna 12 hetes genetikára meg a napokban vérvételre (kombinált teszt), de elfelejtettek értesíteni, hogy nem lesz egész héten egy darab genetikus sem, mert mindegyik konferencián van. Ehelyett -hogy mégse hiába menjünk meg fizessük a parkolási díjat- bementünk normál UH-ra, hogy legalább lássuk, mi van a babánkkal. Hát, a január 3-5-öt rögtön felejthetem el! A vizsgáló doktornő keményen a szemembe mondta, hogy ez bizony bőven 12 hetes terhesség, így most készülünk egy decemberi babára. És remélem tényleg december lesz, mert a lányom bizony eléggé elsiette az érkezését! De lényeg a lényeg: a picúrral/pichölggyel minden rendben van, a karjait, lábait is megcsodálhattuk és persze a nővéréhez hasonlóan hatalmas tappancsait is. :D Olyan boldog voltam! Aztán elkezdett kérdezősködni a dokinő, hogy görcsölgetek-e. Mondtam, hogy sajnos igen, a pihenés és a magnézium ellenére is. Azt mondta, lát valamit, egy haematómát. Bevéreztem. Látta-e már az orvosom. Persze, látta. A 6. héten (ami 7. volt igazából) 10000%-ra állította, hogy egy elhalt iker maradványa, egy üres petezsák. A 8. (9.) héten meg mondta, hogy bevérzés. Megkérdeztem, hogy nem lehet-e a fel nem szívódott petezsák (mert a dokim el is felejtette, hogy 2 hete még bizton ikret mondott). Mondta, hogy persze, lehet. Tegnap meg a dokinő 95%-ra állította, hogy bevérzés, mivel az orvosom a 6-7. héten se látott benne embriómaradványt. Szóval nem voltam ikerterhes, csak bevéreztem. Illetve van rá esély, hogy az voltam, de a szülésnél majd úgyis kiderül. Mondjuk úgysem fontos, az a lényeg, hogy a babánk EGÉSZSÉGES! És az a kis bevérzés már nem fog ártani neki. 58 mm-es a drága, 21 mm-es a buksikája. :) Mint egy játékmackó. :D

Hétfőn megyünk az orvosomhoz, kedden a genetikai ultrahangoshoz (hajdú doktornő) az ÁEK-ba, aztán valamelyik reggel megint a kórházba a vérvételre, hogy meg tudják csinálni a kombinált tesztet. Nem ragaszkodom hozzá, csak a dokim, mert ingyen van és ki kell használni. Ha meg rossz lenne az eredmény, fel tudnánk készülni arra, hogy a kisbabánk betegen fog születni. De nem fog, mert EGÉSZSÉGES! ;) Tudom.

2010. jún. 22. 14:31
hát igen,szerintem is:-(
862. Alina33 (válaszként erre: 861. - Susika2009)
2010. jún. 22. 13:05
jaaaaaaaaaaa, akkor az inkább március lesz
2010. jún. 22. 12:10
az nem lenne semmi,de nekem a december tuti kilőve,még csak 3 -4 hetes éehetek:-)
860. Alina33 (válaszként erre: 859. - Susika2009)
2010. jún. 22. 12:09

Hát soha nem lehet tudni...én az elsőt két héttel túlhordtam (vagy valamit elszámoltak) most meg ha korábban jön egy héttel, akkor még idén megszületik.

Lehet hogy valamelyikünké lesz a 2011 év első babája :) heheh

2010. jún. 22. 12:00
sziasztok,hát utána számolgatva én sajna nem leszek januári babás:-)
858. Monna02 (válaszként erre: 856. - Morzsa78)
2010. jún. 22. 11:59
Nagyon sajnálom a történteket.. kívánom, hogy amint lehet egészséges szép babaád legyen!! Kitartást, és erőt kívánok addig is.
857. Monna02 (válaszként erre: 855. - Alina33)
2010. jún. 22. 11:56
Köszi! Az orvosom neve Dr. Pol Mária..esetleg ennyi, és hogy PCOs kezelés segítségével sikerült a babám.:-)
2010. jún. 22. 11:52

Sziasztok LÁnyok!

Megjöttem, most engedtek haza....

Nem kíívánom senkinek a műtétet.Szörnyű!

De előre nézünk, ezt az évet kihagyva januártól újra próbálkozunk!Úgy gondolom, soha nem fogom feldolgozni, de most kell fél év szünet...Remélem senki nem itél el ezért, de én nem szeretném a babánk elvesztését egy másikkal azonnal gyógyítani!Őt nem lehet!

Nos, nem is beszélek erről többet, elmentettem a linket, és néha beleolvasok, hol tartatok!

Alina!

Kérni akartam én is hoyg vegyél ki, de eszem nem volt rá.:) Köszike!

Babarózsával mi van???Nem írt azóta, és nagyon drukkolok neki, hoyg ne legyen baj!Persze mindenkinek!

Puszi nektek, én nem jövök majd túl gyakran!De olvasni foglak benneteket, tudjam mire készüljek fel:)

Puszi nektek, és további szép pocakosodást!

855. Alina33
2010. jún. 22. 11:15

Monna és Bbyke, betettelek Titeket a táblába.

Szóljatok ha lemaradt valami.

854. Studio64 (válaszként erre: 853. - Kicsilányka1984)
2010. jún. 22. 09:40
A 12. heti nyakiredő vizsgálaton sanszos, higy látjátok, mert azt elég komoly panoráma 4d uh-val csinálják.
2010. jún. 22. 09:33

sziasztok:)

nekem a 12 hetes azt mondta a doki,hogy még nem lehet látni ilyen korán:(

ezek szerint doki válogatja:(((

pedig annyira szeretném tudni:))

852. Studio64 (válaszként erre: 849. - RLindi)
2010. jún. 22. 08:52

Hogyha lányom lesz akkor cserélhetünk :O)

Telivagyunk 1 babánál használt szinte új Cherokee rucikkal, mind gyönyörű...kivéve azt amelyiket nem mostam azonnal és foltos lett, dehát gondolom van mindenkinek ilyen :O)

Visszatérünk rá!!!

Remélem nekünk a 12. nagy genetikau panoráma UH-n kiderül megint .

851. Vick81
2010. jún. 22. 07:47

Én júli 5-én megyek szerintem megint a dokimhoz akkor leszek 12+4.Lehet akkor már nekem is megtudja majd mondani, hogy fiú vagy lány???

Annyira izgi!Kiváncsi vagyok nagyon!

850. Vick81 (válaszként erre: 849. - RLindi)
2010. jún. 22. 07:45

A sok hülyeséget nem szabad meghallani!De tényleg!Engedd el a füled mellett!

Amúgy hogy vagytok?Van még vérzés?

849. RLindi (válaszként erre: 843. - Studio64)
2010. jún. 22. 07:38

Ma vagyok 10+4 ezért is lepett meg annyira az uh:) De örülünk neki különben, a kislányunk után lesz egy kisfiunk is, szuper:) Persze a sok gyönyörűség rózsaszínű babarucit most majd nem tudjunk használni, de annyi baj legyen.

A kórház nagyon lehangoló, annyi hülyeséget hallani itt, remélem hétvégére már hazaengednek.

2010. jún. 21. 22:00
Hogy kiszúrja a szemem én meg mégsem látom ;) köszike
847. pe80 (válaszként erre: 846. - 543122c056)
2010. jún. 21. 21:55

Itt a hozzászólások felett van egy üres mező, ahova tudsz írni, alatta a ment gomb, alatta találod a táblázatot.

Üdv köztünk!:)

846. 543122c056 (válaszként erre: 834. - Alina33)
2010. jún. 21. 21:41
Hát lehet, hogy én vagyok béna, de én nem találom a táblázatot, így nem is tudom, hogy milyen adatokra van szükséged. Légyszi írd meg, hogy hol van a táblázat. Köszi :)
845. Studio64 (válaszként erre: 841. - Vick81)
2010. jún. 21. 21:16
Szerintem mindenkinek ez az első gondolata -nekem is ez volt- aztán jönnek az érvek, hogy mivel császáros voltam nagyon nagy eséllyel lehetnek komplikációk amiben a baba és a mama élete is veszélyezettve van, kevés a 2 szülés között idő ezért főleg problémás. Én tudom a dokimról, hogy nagyon megy a biztonságra és éppen ezért elfogadom a döntését. Első babámnál csak azt kívántam nehogy császáros legyek, erre toxémiás lettem és óriási babám. A doki megint egy 4,5 kilós gyerekre számít és alapból rázta a fejét a természetes szülésre...ez van...
844. Studio64 (válaszként erre: 839. - RLindi)
2010. jún. 21. 21:14

Remélem!!!! :O)

Te vagy az első akinek szintén megint progcsászár az előző miatt. Eddig mindenki csak keserített, hogy ez hülyeség blaaaabla...

843. Studio64 (válaszként erre: 838. - RLindi)
2010. jún. 21. 21:13

Nahát nahát...:O) Nálunk is a 12. héten derül tki, hogy fiú az első gyerkőc..hány hetes vagy???

Basszus kitartás a kórház miatt, úgy sajnálom azokat akik bekerülnek :O(

842. Susika2009 (válaszként erre: 840. - RLindi)
2010. jún. 21. 19:49
hát nem tudom,lehet hogy igy már nem januári lesz:-)
841. Vick81
2010. jún. 21. 18:34

Sziasztok!

Ne haragudjatok de én ezen a program császáron teljesen ki vagyok akadva!Mi az,. hogy már most meg tudja mondani,. hogy császár lesz!Már miért lenne biztosan császár???

Én is császárral szültem és mondtam a dokimnak, hogy most szeretné természetesen és egyáltalán nem zárkózott el tőle!Persze nem mondta, hogy jó tuti term.szülés lesz, de megadja a lehetőséget!

A program császárról dönteni most még elég felelőtlen!Nem??

RLindi!hihetetlen, hogy már látszik, hogy kisfiú!

Gratulálok!

840. RLindi (válaszként erre: 827. - Susika2009)
2010. jún. 21. 18:20
Gratula! De Te így januárra vagy kiírva?
839. RLindi (válaszként erre: 837. - Studio64)
2010. jún. 21. 18:06

Gratula:)

Nekem is sajnos programozott császár lesz az előző császár miatt. Ez van, kicsit csalódott voltam de végül is nem ez a lényeg.

Lehet,hogy ha ilyen kis apróság akkor Ő most kislány lesz?:)

838. RLindi
2010. jún. 21. 18:04

Sziasztok! Mostanában nem írtam, de azért olvasgattalak Titeket:)

Mi sajnos ismét kórházba kerültünk a kisbabival.

Pontosan a 10.hét kezdetén erősen vérezni kezdtem. Mondanom sem kell nagyon megijedtem. Rögtön csináltak egy ultrahangot, ahol szerencsére látszott,hogy a pici jól van de nekem van egy újabb bevérzésem:(

Így hát most itt vagyunk és feküdnöm kell.

De 1 valamire jó volt,hogy itt vagyunk.

Tegnap egy nagyon szuper doki volt az ügyeletes. Este csinált uh-t, jó sokáig nézegettük a kicsi, olyan jó volt,már mindenkéje látszott és ami döbbenet:az is,hogy fiú:)

Hát ez van velünk.

Mindenkinek kellemes babavárást:)

2010. jún. 21. 18:02

Sziasztok

Nahh végre eljutottam dokihoz és láthattam a kis csöppünket :O)

10 hetesen 22 mm, a fiam ilyenkor 33 mm volt :O)

Sajnos már közölte is a dokim a nagy hírt, hogy hiába január 18.ára vagyok/lennék kiírva az előző császárom és egyéb okok miatt január elején -megint-programozott császárom lesz. Mostmár akkor letehetek arról, hogy legalább 1x természetesen szüljek....

2010. jún. 21. 17:41
sziasztok,köszönöm szépen,doki szerint ennyi..még az ultrahang sem mutatja az időt olyan kicsi..nem tudom miért ekkora a petezsák:-)első baba
835. Alina33 (válaszként erre: 827. - Susika2009)
2010. jún. 21. 17:32
Gratula Nektek és üdv köztünk!!!!! Nálatok van már kistesó? vagy ő lesz az első???

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook