2011 januári babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap mentünk volna 12 hetes genetikára meg a napokban vérvételre (kombinált teszt), de elfelejtettek értesíteni, hogy nem lesz egész héten egy darab genetikus sem, mert mindegyik konferencián van. Ehelyett -hogy mégse hiába menjünk meg fizessük a parkolási díjat- bementünk normál UH-ra, hogy legalább lássuk, mi van a babánkkal. Hát, a január 3-5-öt rögtön felejthetem el! A vizsgáló doktornő keményen a szemembe mondta, hogy ez bizony bőven 12 hetes terhesség, így most készülünk egy decemberi babára. És remélem tényleg december lesz, mert a lányom bizony eléggé elsiette az érkezését! De lényeg a lényeg: a picúrral/pichölggyel minden rendben van, a karjait, lábait is megcsodálhattuk és persze a nővéréhez hasonlóan hatalmas tappancsait is. :D Olyan boldog voltam! Aztán elkezdett kérdezősködni a dokinő, hogy görcsölgetek-e. Mondtam, hogy sajnos igen, a pihenés és a magnézium ellenére is. Azt mondta, lát valamit, egy haematómát. Bevéreztem. Látta-e már az orvosom. Persze, látta. A 6. héten (ami 7. volt igazából) 10000%-ra állította, hogy egy elhalt iker maradványa, egy üres petezsák. A 8. (9.) héten meg mondta, hogy bevérzés. Megkérdeztem, hogy nem lehet-e a fel nem szívódott petezsák (mert a dokim el is felejtette, hogy 2 hete még bizton ikret mondott). Mondta, hogy persze, lehet. Tegnap meg a dokinő 95%-ra állította, hogy bevérzés, mivel az orvosom a 6-7. héten se látott benne embriómaradványt. Szóval nem voltam ikerterhes, csak bevéreztem. Illetve van rá esély, hogy az voltam, de a szülésnél majd úgyis kiderül. Mondjuk úgysem fontos, az a lényeg, hogy a babánk EGÉSZSÉGES! És az a kis bevérzés már nem fog ártani neki. 58 mm-es a drága, 21 mm-es a buksikája. :) Mint egy játékmackó. :D
Hétfőn megyünk az orvosomhoz, kedden a genetikai ultrahangoshoz (hajdú doktornő) az ÁEK-ba, aztán valamelyik reggel megint a kórházba a vérvételre, hogy meg tudják csinálni a kombinált tesztet. Nem ragaszkodom hozzá, csak a dokim, mert ingyen van és ki kell használni. Ha meg rossz lenne az eredmény, fel tudnánk készülni arra, hogy a kisbabánk betegen fog születni. De nem fog, mert EGÉSZSÉGES! ;) Tudom.
Hát soha nem lehet tudni...én az elsőt két héttel túlhordtam (vagy valamit elszámoltak) most meg ha korábban jön egy héttel, akkor még idén megszületik.
Lehet hogy valamelyikünké lesz a 2011 év első babája :) heheh
Sziasztok LÁnyok!
Megjöttem, most engedtek haza....
Nem kíívánom senkinek a műtétet.Szörnyű!
De előre nézünk, ezt az évet kihagyva januártól újra próbálkozunk!Úgy gondolom, soha nem fogom feldolgozni, de most kell fél év szünet...Remélem senki nem itél el ezért, de én nem szeretném a babánk elvesztését egy másikkal azonnal gyógyítani!Őt nem lehet!
Nos, nem is beszélek erről többet, elmentettem a linket, és néha beleolvasok, hol tartatok!
Alina!
Kérni akartam én is hoyg vegyél ki, de eszem nem volt rá.:) Köszike!
Babarózsával mi van???Nem írt azóta, és nagyon drukkolok neki, hoyg ne legyen baj!Persze mindenkinek!
Puszi nektek, én nem jövök majd túl gyakran!De olvasni foglak benneteket, tudjam mire készüljek fel:)
Puszi nektek, és további szép pocakosodást!
Monna és Bbyke, betettelek Titeket a táblába.
Szóljatok ha lemaradt valami.
sziasztok:)
nekem a 12 hetes azt mondta a doki,hogy még nem lehet látni ilyen korán:(
ezek szerint doki válogatja:(((
pedig annyira szeretném tudni:))
Hogyha lányom lesz akkor cserélhetünk :O)
Telivagyunk 1 babánál használt szinte új Cherokee rucikkal, mind gyönyörű...kivéve azt amelyiket nem mostam azonnal és foltos lett, dehát gondolom van mindenkinek ilyen :O)
Visszatérünk rá!!!
Remélem nekünk a 12. nagy genetikau panoráma UH-n kiderül megint .
Én júli 5-én megyek szerintem megint a dokimhoz akkor leszek 12+4.Lehet akkor már nekem is megtudja majd mondani, hogy fiú vagy lány???
Annyira izgi!Kiváncsi vagyok nagyon!
A sok hülyeséget nem szabad meghallani!De tényleg!Engedd el a füled mellett!
Amúgy hogy vagytok?Van még vérzés?
Ma vagyok 10+4 ezért is lepett meg annyira az uh:) De örülünk neki különben, a kislányunk után lesz egy kisfiunk is, szuper:) Persze a sok gyönyörűség rózsaszínű babarucit most majd nem tudjunk használni, de annyi baj legyen.
A kórház nagyon lehangoló, annyi hülyeséget hallani itt, remélem hétvégére már hazaengednek.
Itt a hozzászólások felett van egy üres mező, ahova tudsz írni, alatta a ment gomb, alatta találod a táblázatot.
Üdv köztünk!:)
Remélem!!!! :O)
Te vagy az első akinek szintén megint progcsászár az előző miatt. Eddig mindenki csak keserített, hogy ez hülyeség blaaaabla...
Nahát nahát...:O) Nálunk is a 12. héten derül tki, hogy fiú az első gyerkőc..hány hetes vagy???
Basszus kitartás a kórház miatt, úgy sajnálom azokat akik bekerülnek :O(
Sziasztok!
Ne haragudjatok de én ezen a program császáron teljesen ki vagyok akadva!Mi az,. hogy már most meg tudja mondani,. hogy császár lesz!Már miért lenne biztosan császár???
Én is császárral szültem és mondtam a dokimnak, hogy most szeretné természetesen és egyáltalán nem zárkózott el tőle!Persze nem mondta, hogy jó tuti term.szülés lesz, de megadja a lehetőséget!
A program császárról dönteni most még elég felelőtlen!Nem??
RLindi!hihetetlen, hogy már látszik, hogy kisfiú!
Gratulálok!
Gratula:)
Nekem is sajnos programozott császár lesz az előző császár miatt. Ez van, kicsit csalódott voltam de végül is nem ez a lényeg.
Lehet,hogy ha ilyen kis apróság akkor Ő most kislány lesz?:)
Sziasztok! Mostanában nem írtam, de azért olvasgattalak Titeket:)
Mi sajnos ismét kórházba kerültünk a kisbabival.
Pontosan a 10.hét kezdetén erősen vérezni kezdtem. Mondanom sem kell nagyon megijedtem. Rögtön csináltak egy ultrahangot, ahol szerencsére látszott,hogy a pici jól van de nekem van egy újabb bevérzésem:(
Így hát most itt vagyunk és feküdnöm kell.
De 1 valamire jó volt,hogy itt vagyunk.
Tegnap egy nagyon szuper doki volt az ügyeletes. Este csinált uh-t, jó sokáig nézegettük a kicsi, olyan jó volt,már mindenkéje látszott és ami döbbenet:az is,hogy fiú:)
Hát ez van velünk.
Mindenkinek kellemes babavárást:)
Sziasztok
Nahh végre eljutottam dokihoz és láthattam a kis csöppünket :O)
10 hetesen 22 mm, a fiam ilyenkor 33 mm volt :O)
Sajnos már közölte is a dokim a nagy hírt, hogy hiába január 18.ára vagyok/lennék kiírva az előző császárom és egyéb okok miatt január elején -megint-programozott császárom lesz. Mostmár akkor letehetek arról, hogy legalább 1x természetesen szüljek....