2011 januári babák (beszélgetés)
Sziasztok jó reggelt!
Benita!
Nem tudom, hgy elszámolták e magukat.Azért mondta hogy életképtelen, mert nem nő.....Szerinte.De ma ügyel az én dokim pont, így felhívom, mondjon Ő valamit!
Ha lesz valami hírem jelentkezem.
Mindenkinek szép napot, és további szép kerekedést!
9+2
Szia morzsa.
Annyira sajnálom....
Miért mondta a doki,hogy életképtelen???
Ha látszott a kicsi szívverése akkor szerintem semmi baj nincs!!!Lehet,hogy csak annyi történt hogy el számolták magukat!!!Ne aggódj!!!Minden rendben lesz!!!!A remény hal meg utóljára!!!!
Sziasztok,
Szeretnék hozzátok csatlakozni :) Én jan. 31-re vagyok kiírva, hétfőn leszek 8 hetes. Erzsébeten a Dél-Pesti kórházban fogok szülni. Nincs választott dokim, de szülésznőt mindenképp szeretnék. Már van egy 21 hónapos kislányom Bettina. Ti a neveken gondolkoztatok már?
Morzsa, szerintem amíg lehet bízz a babádban, sajna jobbat, meg okosabbat nem tudok tanácsolni.
barnázni kezdtem:(Kikészít!
Elugrottam a dokihoz, megvizsgált, azt mondta nem erős a vérzés, inkább csak barnázás ez.Meg UH-zott, majd kerestük a szivecskéjét...Nos, elég nehezen, de végre láttuk.Doki szerint-(aki nem az én orvosom, csak kollegám) azt mondta, őszinte lesz, -ez a baba nem felel meg a mensi óta 9+1.-nek.Max 6 hetesnek....Rátette a doplert a babára, de sajnos nem mozdult sehova.(szemmel pedig láttuk).
A baba csak 6.6 mm!Nem egész 1 mm.-t nőtt 10 nap alatt.
Viszont ami nagyon szépen látszott, hogy a szikhólyag távozóban van, már megvan a magzatburok, ami szép szabályos..... Azt mondta, ez olyna 8. hét körül kezd kialakulni......Szóval nem bíztatott, azt mondta, készüljek fel, hogy ez a baba nem életképesTeljesen kiakadtam! Ezt nem teheti velem a sors.....
Természetesen fája derekam is, mintha megjönne....De közben az eső is eleredt!Olyan tanácstalan vagyok.
Gondolkoztam, ha április 15.-énb volt az utdó mensi, akkor a peteérés április 29(norm, esetben).Ha viszont én a mensi előtt estem teherbe(ami ugye május 13 körül. akkor ez valóban egy 6 hetes terhesség....
Szerintetek logikátlan?Reméynkedjek még?Annyira elkeseredtem!
Bocsi ha lehangoló voltam, de párom dolgozik, vele nem olyan megbeszélni!
tettel fel pocakos képet:)
bocsi a minőségéért,de annyira sötét van...elvan borulva katasztrofális fényviszonyok mellett csináltam:(
hétvégén csinálok jobbat!!
szerencsére még 1 dekát se híztam4de nem is akarok!az első babámmal ilyenkorra már vagy 10 kil jött rám:(((
ja hát igen...én már betöltött 35 leszek addigra :(
vénülök
Ahogy tudom, az integrált egy 16.heti vérvétellel több és valamivel megbízhatóbb eredményt ad, mint a kombinált. Én Zalánnal integráltra mentem, biztos, ami tuti fix alapon, de most a doki azt mondta, hogy szte elég a kombinált, merthogy 30év alatt vagyok és kíméljük a pénztárcát. Azt mondta, ha esetleg annak nem jó az eredménye, még mindig ráérünk a megbízhatóbb teszt mellett dönteni.
Itt elég jól érthetően van összefoglalva a dolog: [link]
Apropó kombinált teszt:
valaki mondja már el nekem, hogy mi a kül a kombinált és az integrált teszt között és miért kell mindkettőt megcsináltatni...legalábbis nekem ezt mondták és tuti nem a pénz miatt, mert a kombináltra azt mondták hogy ingyenes.
Szia,
na akkor Te nagyon előre haladott vagy :)
én majd csak 29-én megyek, akkor elvileg már 12+5 leszek de én jan 6ra vagyok időzítve :)
Jaj már alig várom az uh-ot, mert olyan rossz érzés hogy nem tudom mi van a babóval odabenn.
Amikor már mozog, akkor legalább ad magáról valami életjelet
Sziasztok!
Tegnap voltam a 12 hetes uh-n, ahol minden rendben volt, de megerősítették, h decemberi baba lesz valszeg. Tegnap 12h3n-nak mondták. Ha valakit érdekelnek a számok: CRL:58mm, NT:1,6mm
Hétfőn megyek a kombinált tesztre. Volt már vki más is közületek a 12hetes uh-n?
Hogyha eddig vagy rá kiváncsi akkor változik mindig, attól függ mennyit hányok.
Most vagyok 9 hetes 5 napos és 0-0,5 kg-ig ingadozik a súlyom. Tegnap pölö bégre megtudtam enni a húst /csirke pöri-tésztával/ és alig hánytam ki belőle valamicskét, máris híztam reggelre fél kg-t...
Sziasztok!
Kicsilányka!de rég voltál!Pocakos kép????
Alina írtam privit!
Én sem használok még krémet vagyis én is garnier extrát, de nem csíkosodás ellen hanem csak úgy!
Lányok, ki mennyit hízott???
sziasztok:)
ritkán írok,mert teljesen elvagyok havazva:(
egész nap borsót fejtek meg cseresznyét magozok a lánykámmal:)
voltam dokinál.
minden rendben van:)
a kicsiről teszek fel majd hétvégén képet.
én semmilyen krémet nem használtam a terhesség alatt.
mindig féltem használni őket.
Szia, én egyelőre nem használok semmit de majd tervezek venni valamit. Első terhességemnél a gyógyszertárban vettem egy elég drága, márkás krémet és az bevált.
Persze lehet hogy nekem azért nem maradtak csíkjaim, mert eleve ki van tágulva a bőröm és ez a terhesség már nem osztott-szorzott neki.
Szia! Gratula a babóhoz, és üdv köztünk :)
Akkor mi egyszerre vagyunk kiírva, és is jan.3.-4.-re vagyok "előjegyezve"... aztán majd meglátjuk, mi lesz belőle.
Szia!
Megnéztem, a Te lányod is nagyon szép. Már kész hölgy. Hófehérke a képen? :)
Hát még csak 11 hetes, január 3 körül szülök, de ebből lehet még akár karácsony is, bár jobban örülnék, ha kihúznám végig. Akkor is, ha leszakad a derekam! :D
Szia! Nagyon aranyos a kislányod!
Szép babavárást kívánok én is a kezdeti nehézségek után.
Most akkor kb. 12 hetes vagy?
Juj, elhiszem,hogy rosszul esik.
De Ő azért még elég kicsike, s talán nem fogja fel,hogy Neked ez rossz.
Volt a kórházban egy szobatársnőm, 39 hetes volt, neki az 5 éves lánya végig nem vett tudomást a piciről, beszélni sem akart róla,nem várta.
Egészen amíg megszületett. Ott ezt elvágták és örült a babának.
Talán Nálatok is így lesz, reméljük:)
Minka nagyon örül a tesónak, amikor megy oviba ad puszit Neki is és sokszor kérdezgeti,hogy hogy vagyok meg ad csokit,hogy küldjem le a tesójának:)
Biztos még nem fogta fel meg persze lehet, hogy féltékeny. Ezek azért nem szoktak komolyak lenni, bármennyire is annak hangzanak. Mondjuk nálunk ugye még nincs ilyen, mert Lea csak 14 hónapos. :) Néha rámutat a pocimra és vigyorog vagy csak mondja, hogy "baba". De vicces, néha az apja hasát kezdi el simogatni vagy a sajátját, ha megkérdezik, hol a baba, viszont ha én is ott vagyok, akkor hozzám jön oda. :) Néha pedig paskolja a pocimat, de nem ütögeti úgy, mint az apjáét vagy a sajátját. Néha elgondolkodom, hogy nem fáj-e neki, ahogy püföli magát. :P
Na, megyek egy jót hányni... :D :(
Szia és gratula a pocaklakóhoz:)
Na az én lányom nem valami kedves a kicsihez...ami elég rosszul esik, de próbálom nyugtatni magam hogy csak a féltékenység kezdődik...
Olyanokat mond hogy gonosz kisbaba meg hogy megrúgom kisbabát.
Hát remélem nem valami ómen gyereket hordok a szívem alatt.