2011 januári babák (beszélgetés)
Sziasztok Mindenki!
s700 - tök jó, hogy minden rendben van...megvallom 2 hete még kicsit aggódtam miattad, de most már örülök hogy jól vagytok
Diókrém - üdv köztünk :) Nekem is 2éves a kiscsajom
Nekem a pasim kiment a telekre a barátjával (csak hogy folytassam a férjes panaszkodásokat) ma meló után és csak vasárnap este jön haza. Hát nagyon nem örülök, de inkább ott nézze a foci vb-t.
Jajjjjjjjjj de úúúúútááááááálom!!!
És ez a meleg...vagy este állsz neki a kövi napra kaját penderíteni vagy hajnalban főzöl; és a takarítással szintén ez a helyzet. Képzelem, tegnap hogy örülhettek itt a házban mikor reggel 6kor már ment a mosógép, este fél 10kor meg a porszívó. Hehehe
Üdv köztünk!
Jó egészséget és nagyon szép babavárást kívánok!
Írj kicsit magadról hogy vagy?
Sziasztok! Csatlakoznék/nánk,mi 8+2 hetesek vagyunk.Második babó,van egy kétéves kislányom.
Szorgalmasan olvasgatom vissza a hozzászólásokat,van bőven.: ) Mindenkinek szép napot!
Sziasztok! Voltam ma a dokinál kiiratni a Duphastont, ami elfogyott, s épp nem volt nála senki, igy rákukkantottunk a babucikára is.
Pontosan méret és menzi szerint is 9+0 és 23,8 mm:))
Látszott,hogy mocorgott és már kisbaba formácskája van!:)
Kép majd a 12.héten, e nekem most elég volt látni is.
:)
Passzolok, nekem sincs ilyen az enyémen.
Persze a mostaniról meg nem is tudok semmit, nem kértem képet...
Na majd 12. héten!
Szia Babarózsa84!
Nekem is meg van a RR kismama DVD.Nem tudom,hogy te sportoltál-e a várandósság előtt?
Én eddig is sportoltam persze keményebben mint most,úgyhogy ezt a DVD-t lelkiismeretfurdalás nélkül csinálom.
Beszélj nyugodtan az orvosoddal a torna miatt ha egy kicsit tartasz tőle.Megmondom őszintén,hogy hajnalban munka előtt szoktam tornázni rá és este is ha van időm.Nagyon jól vagyok.:-)Soha nem voltam rosszul utána nem görcsöltem be.Bár mindenki más.Ha eddig is sportoltál és nincs egészségügyi problémád akkor az első trimeszterben végezhető gyakorlatokat megcsinálhatod.Sajnos már rám is feljött egy kis husi de most nem diétázok a várandósság alatt de sportolni próbálok amennyit tudok.Így is csak 45 kg vagyok és 164 cm.Szóval hajrá.Ha jólesik mozogj nyugodtan:-)
Klau
Köszi lányok, igyekszem pihenni, amennyit lehet. Sajnos ez nem egyszerű, 4 éves a lányom, egyedül vagyok vele itthon, párom éjjeles, 12 órázik még ma is. Oviban szünet van, segítségem meg nincs :( Azért bízom benne, hogy nem lesz gond.
Az uh felvételen a bal oldalon van 3 érték, abból az első. 3 hete a 7 hetes uh-n CN0 8cm, DR78, G 64 volt, ma a 10 hetesen CN0 16cm, DR78, G 64. Az adatlapomon van fent fotó a 7 hetesről, azon meg tudjátok nézni.... Tippem nincs, hogy mi lehet ez az érték.
A meleget én is nehezen viselem, talán majd vasárnap enyhül már a hőség.
Gratulálok!Micsoda nagy legény vagy csajszi!:) További szép pocakosodást!
Monna!
Meleget nem bírom, én ki sem mozdulok aszobából, ahol max 20 fok van....Egyébként rögötn elájulnék, ha ki kell menni....
Aki teheti, nem menjen ki!:)
Részemről mennek a +++++++++++++++++++++++++
Sok sok pihenés!Engem csak wc-re engedtek ki, mást nem csinálhattam!De bevállt!Ha dolgoztál eddig, sztem most menj pár nap szabira, betegálloményba! HIdd el a pihenés segít, és a pozitív gondolkodás!
Ilyen betűim nekem sincsenek az UH papíron...Ez hol van, melyik részén?
Az én Uh-omon ilyen betűk nincsenek.
Szerintem feküdj sokat, az segít elmulasztani a barnázást. Sőt, ha elmúlott, még pár napig.
Emelgetni szerintem senkinek nem szabad, persze neked még jobban kímélned kell magad. Ha picur rendben van, az a lényeg, ne aggódj miatta, Te is hamarosan rendbe jössz!
Szorítunk is neked!
IGEN! baba formájú!
Olyan jó volt látni!
Pocakom nem nagyon van, kicsit fel vagyok fújódva, farmerban nem kényelmes már lenni, de egyébként 1 kg mínusszal vagyok egyenlőre.
Gratulálok!:) Én is pontosan 10 hetesen fogok menni legközelebb. Jaj, biztos már babaformája is volt!?
Már nő a pocak így 10 hetesen?
Sziasztok!
Megvolt az UH. 30,5 mm a kicsikénk!
Szépen dobog a szívecskéje, hallhattam is!
És már hasi volt, nem is hüvelyes, mint eddig. Nektek is így volt?
Én eléggé nehezen bírom a meleget, bár még mindig jobban szerettem eddig, mint a hideget. Majd elválik! Mi 10. emeleten lakunk panelben és minden ablakunk nyugati. Leeresztem a redőnyöket és 11 után becsukom az ablakokat, akkor egész elviselhető. Meg van ventillátor is.
Az én babám 6+2 hetesen 6,5 mm volt, szóval szerintem is inkább ez a számítás a tuti.
Elvileg holnap már belépünk a 8. hétbe.:)
Akkor lehet ti már átcsúsztok febr. elejére!?
Én még nem tudok pontosat,de vszínű jan. utolsó hetére leszek kiírva.
Szia Monna!
Elméletileg mostmár csak 2 hetente kell mennem.(legközelebb 22.-én)Ugye eddig azért kellett hetente, mert hematómáim voltak, kicsit barnáztam.....De mára már mindezt homály fedi!
22.-én megyek védőnőhöz is....telefonon beszéltünk, nagyon aranyosnak tűnt.
Nagyon szép méreteid vannak Neked is(vagyis a babának) :)
Sztem is most lehetek 6+3.....Csak akkor 3 hete miért írta rá a doki a papíromra, hogy 5 hetes???(mondjuk ő a mensitől számolta....
sziasztok!
Morzsa, mikorra van időpontod?
Én tegnap voltam UH, mi 17,2mm- esek vagyunk, és 8+3 idősek. Szerintem is akkor a 6+3 a valószínűbb nállad..
Köszönöm Szépen! Nagyon jól is érzem magam, olyan érzés, mintha a fellegekben járnék......
Babarózsa!
Kaptam, csak olyan homályos, amikor le akarom fotózni telefonnal...De megprónálom feltenni a profilomba majd.
Elméletileg a mensi óta ma vagyok 7+6, de a baba tuti nem a középidőben fogant, ugyanis az UH alapján 6+3...10 nap különbség....ami nem kizárt, hisz soha nem középidőben volt pé-m.:)
Szia! Jaj,de jóóó! :)
Kaptál képet? Most akkor hány hetes is vagy?
Gratulálunk!
További jó egészséget és minden jót kívánunk!
Sziasztok Lányok!
Nagyon régen nem jártam erre, de nem voltam a napokban igazán a toppon.
Tegnapi UH.-n 6 mm volt a drágánk, és dobogott a szivecskéje!Nagyon boldogok vagyunk!
Bejelentkeztem védőnőhöz!22.-én megyek!
Visszaolvasok, mi történt errefelé:)
További szép pocakosodást mindenkinek!