Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 januári babák fórum

2011 januári babák (beszélgetés)

744. Vick81
2010. jún. 14. 17:52

Sziasztok!

mi most jöttünk haza Balcsiról!Mi rendszeresen járunk van lent nyaralónk!Ha a déli parton szeretnétek szállást, lehet tudok segíteni de sajnos ilyenkor már kicsit késő a keresgélés általában telített minden!

Akkora lett a hasam 3 nap alatt, hogy magam is meglepődtem és híztam majdnem egy kg-ot!Hihetetlen!Nem is ettem többet!Lehet nem is hízás csak már kb két napja nem voltam a klotyin!Bocs, hogy leírtam, de így van!

Diókrém!Én 35kg-ot híztam a kisfiammal!Most 8 max 10kg-ot engedélyeztem magamnak!!Most semmiképp nem akarok olyan sokat hízni!És nem is fogok!Remélem!!

743. Studio64 (válaszként erre: 736. - Chrissy26)
2010. jún. 14. 17:45
Nagyon sajnálom, remélem minél hamarabb sikerül újra a vágyatok!
742. Studio64 (válaszként erre: 734. - Diókrém)
2010. jún. 14. 17:43

Kedves Sorstárs,

Akkor mondanám, hogy 172cm/70,5 kg vagyok, rajtam maradt jópár kg az előző terhességemből mert 21 kilót híztam, így most oda szeretnék fogyelni, bár jelenleg csak a szénhidrát marad meg bennem, még a vizet is kihányom. A fiam 4455grammal született, szintén nem cukor miatt :OD

741. Studio64 (válaszként erre: 733. - Alina33)
2010. jún. 14. 17:41

Remélem sikerrel jársz, de nekem már 1,5 hónapja is csak negatív visszajelzések jutottak. Ezért csak 3 napra tudunk menni, mert ennyi hely volt..:O(

Esetleg keress rá siófok Bony panzióra, tavaly voltunk nagyon bejött. 7500/nap/fő

2010. jún. 14. 16:38

Chrissy

nagyon sajnálom!!!kitartás!vigyázz magadra nagyon!!!

a télen fogorvoshoz jártam s képzeljétek a lánykám tele lett kiütéssel a szuri miatt:(

pedig azt mondták észre se veszi majd!

hát eléggé megijedtem akkor!

most is mennem kellene egy húzásra még,de majd ha meglesz a baba.pedig azt mondták ha betöltöm a 3 hót már lehet menni.

739. Diókrém (válaszként erre: 736. - Chrissy26)
2010. jún. 14. 16:19
Chrissy,nagyon sajnálom! : ((
738. morzsa78 (válaszként erre: 736. - Chrissy26)
2010. jún. 14. 15:35

Sziasztok!

Nagyon sajnálom.....:(

Én továbbra is szobafogságban vagyok.Önszántamból, nagyon meleg van.....

Később jövök még.Szép napot mindenkinek

737. Alina33 (válaszként erre: 736. - Chrissy26)
2010. jún. 14. 15:18

:( nagyon sajnálom!!!!!!!

Nekem is kéne fogdokihoz mennem....de ezek után azt hiszem nem megyek sehova

A fogdokit is utálom és még nem fáj a fogam, csak le van törve belőle egy jókora darab....de isten őrizzzzzzzzzzzz hogy elmenjek most dokihoz.

Vigyázz magadra Chrissy!!!

2010. jún. 14. 15:02

Sziasztok,

Sajnos nekem holnap lesz missed-ab...9. héten elhalt a babám....sajnos, pont amikor a bölcseségfogam miatt kezeltek.No ez van, túlélem.

Azért mindenkinek kívánok kellemes babavárást!

Vigyázzatok magatokra nagyon!

2010. jún. 14. 14:43
Helló lányok!!Mi is megyünk Balcsira!!
2010. jún. 14. 14:40

Sziasztok!Sajna semmi időm nem volt írni,pár napja költöztünk.Mindenkinek köszönöm a köszöntést!: ) A meleget jól bírom,most még.Van köztetek olyan,aki kisebb-nagyobb túlsúllyal kezdte a terhességet? Én 171 cm vagyok ,és 73 kg...Még nem voltam "mérlegelésen",néhány hét múlva kell mennem. Én rengeteget híztam az első babánál,és szeretném ezt most elkerülni,sok zöldséget,gyümölcsöt eszem, teljes kiőrlésű kenyeret eszem,barna rizst,halat,húsit,sok folyadékot iszom,ami többnyire víz.

Nem feltétlenül esztétikai szempontok miatt,hanem azért,mert az első babával terhességi mérgezésem lett,és az valószínüleg a túlsúly miatt volt. (3o kg-ot szedtem fel,a babám majdnem 5 kilós volt ..)

A vércukrommal végig minden rendben volt,a lányom is makk egészséges (a férjem is ekkora baba volt).

Szóval van köztetek olyan,akinek szitén vigyáznia kell/szeretne/akar?

733. Alina33 (válaszként erre: 731. - S700)
2010. jún. 14. 12:55

Ha már Balaton, akkor megkérdezem hátha tudtok segíteni:

balaton menti (vízhez közeli, mert hogy nincs kocsink) szállást keresgélek 1 hétre. 3 felnőtt + 1 gyerkőc. Ha valaki tud valamit ne tartsa magában.

Kiadó hétvégi ház, vagy szoba vagy bármi, ami nem túl drága.

Köszi előre is!

(Esetleg Velencei tó is jó lenne)

2010. jún. 14. 08:36

sziasztok:)

már jó régen írtam,de attól mindig olvaslak benneteket:)

gratulálok az új kismamiknak:)))

ez a meleg teljesen kikészít:(

napközbe nincsen étvágyam,mert olyan meleg van..este meg majd éhen halok!pedig tudom,hogy este már nem szabadna enni:((

szombaton voltam 12 hetes:)))

szerdán megyek vérvételre és uh.ra

már nagyon várom.

tornázni én se tornázok.

az első babómnál könnyű kismama tornát csináltam és barnáztam:(

731. s700
2010. jún. 13. 23:13
Én is nehezen bírom, de már csak 2 napot kell itthon kibírnom, aztán irány a Balaton!
2010. jún. 13. 18:51

Sziasztok!

Én nem bírom ezt a meleget.....KImegyek, megcsap a meleg, és már esnék is össze.Éppen be tudok mászni az ágyíg, majd 2-3 óra alvás után hányingerrel, fejfájással ébredek.Szóval nem egyszerű, én lehúzott redőnynél fekszem az ágyban.....

Remélem a többiek azért jobban bírják, főleg, akiknek dolgozni is kell.....

További szép vasárnapot!

729. Benita anyuka (válaszként erre: 717. - S700)
2010. jún. 13. 17:11

Hát ő lesz már a harmadik babám,úgyhogy naggyából elég jól tudom mi következik:O))

És milyen a baba 9hetesen:O)

Sajnos 50km-re lakunk a dokimtól ezért sem tudtam be menni hozzá a férjem nélkül!!Van autónk csak a gáz az,hogy én nem tudok és ne is akarok vezetni:O)

Hát sajna ezért maradt el a vizsgálat...de nemsokára megyünk úgyis!!:O)

Szép napot nektek:O)

2010. jún. 13. 17:07

Helló csajok!!!

Remélem mindenki jól van!!!

Hogy bírjátok ezt a hőséget??

727. Studio64 (válaszként erre: 723. - RLindi)
2010. jún. 12. 17:28

Vele is hányós voltam, kerek egy hónapig tartott. Viszont most későn kezdődött. Valszeg a nagy meleg tett be, mert azóta megy a róka, elötte csak émelyegtem.

Pont ezért húztam, mert Krisznél voltam 8 hetesen/előtte a doki nem volt hajlandó megvizsgálni/ és csak egy petezsákot láttunk. Utána 10 hetesen meg már egy 33 milis mozgó hóembert :O) Alig várom :O)

726. Vick81
2010. jún. 12. 14:34

sziasztok!

Régen írtam már!Diókrém helló!Örülök, hogy csatlakozol!

Én nem tornáztam csak futottam, de amióta kiöntött a duna nem tudok, mert a parton szoktam!De nem baj mert már kezd visszahúzódni és megint lehet menni ocogni!Nagyon jól esik nem fáj semmim szerencsére!

Örülök, hogy mindenkivel minden ok!

Freny, Te meg pihenj és szedd a Rutascorbint!Csodát tesz és recept nélkül kapható!Csak ér erősítős c vitamin, nyugodtan szedheted, nem árt csak használ!!

725. Alina33 (válaszként erre: 724. - Alina33)
2010. jún. 12. 14:30
Közben rákerestem és azt írja a rendszer, hogy ez a felhasználó már nem tagja a hoxa portálnak :(
724. Alina33 (válaszként erre: 716. - S700)
2010. jún. 12. 14:27

Hali,

jaj nem érted aggódtam :) persze Mindenkiért aggódok ám, de igazából eda0-ra gondoltam, csak valami miatt összekavarintottalak Titeket.

Mi van vele? Ő írta hogy barnázik ha jól emlékszem.

Remélem a barnázások már elmúltak mindenkinél - akinél volt.

723. RLindi (válaszként erre: 721. - Studio64)
2010. jún. 12. 09:38

Jujj, nem kímél akkor a kis apróság:)

A kisfiaddal is hányós voltál ugye? Vele meddig tartott míg lecsengett?

9+5 már nagy élmény lesz az uh:) Csodállak,hogy eddig kibírtad!

Ja és jobbulást persze:)

722. .maka.
2010. jún. 12. 09:38
Tornáról én is lemondtam, mert volt már egy vetélésem, és így mint sport marad a séta :-S
2010. jún. 11. 20:39

Sziasztok,

Hűű de régen írtam, azért képben vagyok mert bele-bele olvasgatok a topicba csak éppen én reggel este hányok, meg megy a hasam is...megnyertem ezt most magamnak, tuti ez a marha meleg tesz be a pocakomnak.

Hüvelyi Uh-t anno nekem is csinált még a 12. héten is, elvileg jobban lát vele. Szerintem meg éppen az az UH volt szabad és kész :O)

Pont egy hét múlva fogok előszőr dokihoz menni, már alig várom...most 8hetes 5 napos vagyok :OD

Jaaa és elvagyok ájúlva attól, hogy tornázni akartok, én örülök, hogy élek és ha a "nagyfiam" hagy nekem egy szabad percet akkor basszus mindig van vmi máááás tennivaló :O)

720. RLindi (válaszként erre: 719. - S700)
2010. jún. 11. 20:25

:)))

Szerintem nem azért, a legtöbb doki az 1/3adban még hüvelyit csinál. De van aki még a 12.hetes uh-n is:)

Bár az azért nem lehet valaki kellemes, tekintve,hogy ugye tovább tart:))

719. s700 (válaszként erre: 718. - .maka.)
2010. jún. 11. 19:37

Lehet, hogy nekem a nagy hájam miatt volt eddig hüvelyi:-)

Most sem találta meg egyszerűen:-)

718. .maka. (válaszként erre: 697. - S700)
2010. jún. 11. 19:23

Sziasztok.

Képzeld nekem már a hat hetes UH-ot is hason keresztül nézték, én még rá is kérdeztem, hogy nem hüvelyi UH lesz? és nem, így nekem kezdettől fogva hasi volt :-)

717. s700 (válaszként erre: 715. - Benita anyuka)
2010. jún. 11. 19:18

Hú, én ezt nem tudtam volna kibírni ennyi ideig. Jó nagy türelmed van!

Nekem van naplóm és oda tettem fel képet is. Sajna csak 6 hét 4 napos van.

Tegnap voltam, 10 hetesen és már baba formájú, nem olyan kis gombócka, mint a képen volt.

Nagyon boldog vagyok, hogy minden rendben van.

716. s700 (válaszként erre: 714. - Alina33)
2010. jún. 11. 19:16

Miért aggódtál értem???? Valami olyant írtam?

Én is így vagyok, ma 6-kor keltem, felmostam, fürdő, wc takarítás volt. Aztán meg mostam. Délben meg elaludtam, olyan fáradt voltam. Most lassan elmegyünk sétálni, ha lemegy végre a nap.

Szerencsére én férjem nem szereti a focit, így ezt megúszom!

2010. jún. 11. 18:55

Sziasztok lányok!!:O)

Képzeljétek még nem voltam dokinál!!!Úgy volt,hogy megyek most 8.-án de a férjemet be rendelték az árvízhez.:O(

Most kértem hüvelyi uh-ra beutalót.Júl.1-re kaptam...

Veletek mizu???Kinek van képe már a piciről???Ti voltatok mostanában dokinál??

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook