Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 januári babák fórum

2011 januári babák (beszélgetés)

954. Ella89 (válaszként erre: 952. - Vick81)
2010. jún. 29. 12:11
Jaj, pocakfotók! Jó, hogy szólsz! Este megkérem a férjemet, hogy fényképezzen párat. Már látszik, szóval érdemes lenne. Bezzeg Leával a 20. héten se volt pocim. Most meg... Tuti fiú, ha ilyen "illetlen", hogy nagy pocakot csinál. :) De legalább van mivel büszkélkednem! :D
953. Ella89
2010. jún. 29. 12:09

Manócska, Vick! Nagyon aranyosak vagytok! Remélem tényleg feljebb fog menni! Előbb brszéltem a védőnővel (hurrá! lesz kiskönyvem) és neki is elsírtam (szó szerint) a bánatomat és mondta, hogy csak kis százalékban szokott lent maradni a lepény. Hajdu doktornő nem ezt mondta, de mivel Ti is és a védőnő is azon van, hogy feljebb megy a baba, biztos így is lesz! Meg azért próbálom vele is megbeszélni. A hányinger már kezd elmaradozni, remélem ebben is megszán mindkettőnket a picuri! :)

Még egyszer köszi a biztatást! :)

952. Vick81
2010. jún. 29. 12:05
Lányok!Rakunk fel pocak fotókat?
951. Vick81 (válaszként erre: 947. - Ella89)
2010. jún. 29. 12:02

Ne aggódj!

tényleg még bármi lehet!Gondolj arra, hogy feljebb megy a lepény!Minden nap csak erre gondolj és ezt hidd el!Meg azért várd meg, hogy a dokid mit mond!Több szem többet lát!Ne izgulj, az senkinek sem jó!

én tudom, hogy nem lesz császármetszésed, mert feljebb fog menni!számtalan ilyen esetről hallotttam!

950. aa6eff0068 (válaszként erre: 947. - Ella89)
2010. jún. 29. 12:01

Szia!!

Neharagudj hiszen dokik tudják és én egy mezei egér vagyok hozzájuk képest de nekem is rossz helyen volt a lepényen!Méhszájnál igaz nem takart annyira de a 20.héten vették észre és 28.hétre eltünt az útból!Ismimnek úgyan ezeket elmondták programozott császár stb. és elhúzodott onnan!Lehet nem fog de ne stresszelj!!!Picuri megérzi és lehet nagy nagy sohajtás lesz a vége!!:))

949. Ella89
2010. jún. 29. 11:57
Bocsánat, hogy ennyire kiborultam, pedig aztán én tudhatnám, hogy a császár életeket mentett. Többek között én se írnék most ide, ha anyából nem "műtenek ki" engem, sőt, talán már ő sem élne. :( Szóval hálásnak kéne lennem, hogy időben ki tudják szűrni a bajt, de mégis, nem tudom megmagayarázni, egyszerűen rettegek tőle! :(
948. Vick81
2010. jún. 29. 11:54

Mert félek, hogy nem lesz rendben!de érzem, hogy minden ok, csak kicsit izgulok!

De jó neked Lindi, hogy már túl vagy rajta és ilyen jó eredménnyel!Most is látták, hogy kisfiú?

947. Ella89
2010. jún. 29. 11:54

Sziasztok!

Tegnap voltunk az orvosomnál. Már megint kikészített azzal, hogy biztosan ikerterhes voltam (múltkor még nem ezt mondta) és hogy az üres petezsák felszívódott és annak a helyébe jött a bevérzés. Na mindegy.

Ma meg voltunk genetikai UH-n Hajdu Krisztinánál az ÁEK-ban. A baba jól van, a leleten a következő szerepel:

"Egy élő magzat. Lepény hátul. CRL: 70 mm, BPD: 25mm. Tarkóvastagság: 2mm (mónorm.). Orrcsont látható. Az uterus környékén kóros echo nem látható. Dg: Grav s. 13."

Ez mind nagyon jó. LENNE. De! A lepény rossz helyen van, egészen lent. Ezt tegnap a dokim egy szóval sem említette, pedig megultrahangozott! Csak azzal volt elfoglalva, hogy a baba gyomra kicsit nagyobb, de állítólag ez se baj. A lepény elhelyezkedéséről semmit sem szólt. És azt mondta ma a doktornő, hogy van rá esély, hogy feljebb csússzon a terhesség vége felé, de nem valószínű és sajnos gyakori a vérzés is. (Én csak görcsölök, kopp-kopp.) És hát szinte biztos a császár. :( Én meg szabályosan rettegek tőle! Tudom, hogy rutin meg minden, de akkor is műtét és engem még nem műtöttek. És nem lesz az, ami természetes szülés után, hogy egy órával később már úgy járkáltam, mintha nem is szültem volna előtte nem sokkal. Anyukám vigasztal, hogy még bármi megtörténhet, a baba lejjebb mehet és a lepény feljebb, de ha nem, akkor sincs baj, mert neki nem lett semmi baja császár után, pedig 21 éve még nem számított rutinnak, mégis 1 nappal szülés után már senki meg nem mondta volna, hogy nem hüvelyi úton szült. De én akkor is félek, kismillió idegennel együtt a műtőben, a férjem nélkül, miközben érzem, hogy húzzák-vonják a hasamat. Már most sírok... :( Altatásban pedig nem műtenének meg, mert szívbeteg vagyok. Nem tudom, miért visel meg ez ennyire, hiszen egészséges a babám és ha sokat fekszem (mert a dokim szerint kell és fel is ajánlotta a kórházat), akkor időben fog születni, nem olyan korán, mint a nővére. Csak én úgy félek, rettegek! Tudom, hogy sokan pont erre vágynak, hogy ne kelljen szenvedniük, de én inkább szülnék megint fájdalomcsillapítás nélkül, lehetne hatalmas gátsebem is, de ne vágják fel a hasamat! :( Én ettől most nagyon kibuktam!

946. RLindi
2010. jún. 29. 11:47

Sziasztok! Megjöttem a 12 hetes uh-ról:)

Nagy élmény volt!

Ma vagyunk 11+4 hétnél és a picuri méretei 12+2nek felelnek meg szóval tökéletes:)

A CRL 54,12, BPD 16,79, tarkóredő 1,0 cm.

Rengeteget mocorgott:) Jó volt látni nagyon!

Vicky ne aggódj minden rendben lesz! Mennyi idő alatt jön meg a kombinált teszt eredménye?

Ja és ma "lemázsáltak", nem híztam én sem, hasam már elég látványos ahhoz képest,hogy 12 hét!

945. aa6eff0068 (válaszként erre: 944. - Vick81)
2010. jún. 29. 11:41
Miért?
944. Vick81 (válaszként erre: 943. - Aa6eff0068)
2010. jún. 29. 11:39

Én csütörtökön töltöm a 12-őt.és hétfőn megyek kombinált tesztre!

Tartok tőle!

943. aa6eff0068 (válaszként erre: 942. - Vick81)
2010. jún. 29. 09:51

Szia Vick!!!

Hát a doki számítása szerint és a tickerem szerint amit a február 2-re szülés dátumára állítottam be ma vagyok 8 hetes 6 napos!!Mikor UH-n voltam akkor voltam kb 6 hetes CRL:6,7mm volt!Jövőhét utáni héten csütörtökön megyek UH-ra akkor leszek meg talán (mert már magam se fogom tudni ismét) 10 hetes!!

A fiammal is voltam kombinált teszten itt kötelező!Így gondolom most is mennem kellesz!

Te hány hetes vagy??

942. Vick81 (válaszként erre: 941. - Aa6eff0068)
2010. jún. 29. 09:41

Szia!

Persze hogy maradhatsz, sőt Maradj!

Majd behozod a lemaradást és tudni fogod, hogy ki hány hetes stb.

itt a hozzászólás helye alatt van egy táblázat ott informálódhatsz, és Te is bekerülhetsz csak írnod kell Alinának privit az adatokkal!

te is msz kmbinált tesztre?tervezed?Mikor mész legközelebb Uh.ra?hány hetes vayg most?

2010. jún. 29. 09:19

Sziasztok!

Remélem még emlékszik rám valaki?Én is kezdtem írni ide de nem tudtam hozzászolni úgy semmihez sem mert később mentem dokihoz!De most már tudom hogy mi újság van!!De nem tudom írhatok e ide!

Szóval havim szerint ami április 20. január 27-re lennék kiírva de később volt peteérésem mint ano a fiamnál és úgy néz ki hogy eddig 2 hét minuszban vagyok így február 2-ra vagyok kiírva!!!

Maradhatok?:):)Ki hogy van?Elvesztettem a fonalat és már nem tudom ki hány hetes és hogy hogy van?!:(:(

940. Vick81
2010. jún. 29. 08:50

Sziasztok!Jó reggelt!Sehol senki?Mindenki szundít még?Vagy mi van lányok?!Keltsük életre ezt a fórumot!

Az szerintetek elképzelhetetlen, hogy éreztem a babyt ficánkolni???Szerintem egyébként elképzelhetetlen, de olyan kis remegést éreztem pont a szenérem csont felett nagyon mélyen bennt!

De az még nem lehet!Nem?

Volt valakinek esetleg ilyen??

Mi pénteken megyünk Balcsira de csak hétvégére majd augusztusban megyünk 3 hétre.Már alig várom!

Imádok ott lenni!a szívem csücske!

939. Studio64 (válaszként erre: 931. - Alina33)
2010. jún. 28. 14:58
Mi 3.-án megyünk balcsira, remélem lesz azért némi napsütés is.
938. Studio64 (válaszként erre: 937. - S700)
2010. jún. 28. 14:53
Azért basszus Krisztiánnal amikor pocakos voltam 0-3 hóig fél kilót híztam, aztán 3-6-ig meg 6-ot....és így tovább egész 21.-ig. Mentségemre válljon, hogy toxémiás is voltam. Jaj de 10 nél most úúúúgy megállnék...:)
937. s700 (válaszként erre: 935. - Vick81)
2010. jún. 28. 14:44

Én sem híztam semmit 3 hónap alatt eddig, bár inkább csak súlyra mondanám. A pocakom meg inkább átrendeződött, előrébb áll apa szerint, mint volt.

Persze 92 kilónál nehéz ilyent megállapítani...

936. Studio64 (válaszként erre: 935. - Vick81)
2010. jún. 28. 14:18
Én egyre karcsúbb leszek. Gondolom ez a sok hányás miatt, rendesen kiürült a gyomrom. Bááár már 1 napja nem hánytam. Ne izgulj, nincs semmi gond!!!! Másodszorra talán nem hízik annyit az ember lánya...ezt nagyon remélem...
935. Vick81
2010. jún. 28. 14:16

Sziasztok!

Én hétfőn megyek kombinált tesztre utána meg a dokimhoz este.

Kicsit félek a teszttől!

Remélem nem lesz semmi baj!Nem is nő a hasam, csak puffad még jók rám a nadrágjaim!A kifiammal ilyenkor már terhes nacit hordtam.Igaz ilyenkorra már volt rajtam vagy 5kg plusz, de akkor is!

Lányok, van köztetek olyan akinek még nem nőtt a hasa?emiatt aggódom, félek, hogy nem fejlődik rendesen!

934. Studio64 (válaszként erre: 932. - Zsatim)
2010. jún. 28. 12:52

Szia Zsatim,

Hidd el, nem maradtál le semmiről. Én is a 10. héten voltam először dokinál mert már a 2. babónkat várjuk így nem parázom túl a dolgokat :O)

A kombinált teszt vér és Uh alapján nézett down kór és egyéb betegségek kiszűrésére alkalmas teszt. Érdemes megcsináltatni, de a 12. és a 13. hét között lehet csak.

[link]

Itt most ingyen megcsinálják, 2 éve 28 e ft-ot fizettem érte. Boldog babavárást!!

933. s700 (válaszként erre: 931. - Alina33)
2010. jún. 27. 17:16

Én majd csak hétfőn este tudom meg mikor megyek ezekre a vizsgálatokra. Remélem mielőbb.

Az időt ne is mondd. Szinte minden nap esett, de ha nem, akkor is viharos szél fújt. 1-2 nap volt csak, hogy nap is sütött.

Nagyon betartottam a körzeti dokim kérését: tűző napra és a hideg balcsiba ne menjek....

Hát ez van.

Nektek már csak jó időtök lehet. Nem létezik, hogy mindig ilyen idő legyen már!

932. Zsatim (válaszként erre: 929. - Alina33)
2010. jún. 27. 17:09
Igen, mi is januárra várjuk :) 6.án megyek az elsö ultrahangunkra:) De olyan sokmindent nem tudok még! Mi az a kombinált teszt? EKG-n voltam meg vérvételen, pisivizsgálaton, de azon kivül semmit nem tudok, késön tudtam meg, hogy terhes vagyok, igy lemaradtam mindenröl idáig :( Most vagyok 10 hetes, de alig 1 hete tudom, hogy terhes vagyok.
931. Alina33 (válaszként erre: 930. - S700)
2010. jún. 27. 16:34

Helló-belló!

Mi jól vagyunk köszi; kérek majd drukkokat mert kedden megyek a 12. heti ultrahangra, csütörtökön pedig a kombinált tesztre.

Milyen időtök volt? Mi 12-én megyünk a balcsira...hát nem tudom, hogy lesz-e idén nyár :(

930. s700
2010. jún. 26. 17:45

Sziasztok csajok!

Megjöttünk a "nyaralásból"....

Kivel mi újság? Hogy vagytok?

Próbálok majd visszaolvasni, de rengeteg tennivalóm van, épp csak beugrottam kicsit...

Mi jól vagyunk. Teljesen rendben minden. Pár napja néha szurkál a hasam egy helyen, de egyébként semmi különös.

Írok majd bővebben, meg a naplómba is!

Nagyon hiányoztatok!

929. Alina33 (válaszként erre: 925. - Zsatim)
2010. jún. 26. 17:27

Szia Timi,

Te is januárra várod a babát? Még nem olvastam korábbi hozzászólásaidat, ezért vagyok bizonytalan :)

928. .maka. (válaszként erre: 918. - Babarózsa84)
2010. jún. 26. 16:37
szia. nekem azt írta a dokim a füzetbe hogy 11+6, de mivel ilyen vagány pózt vett fel :-)), ha kiegyenesedett volna meg lett volna mérete alapján a betöltött 12 hét.
927. kicsilányka1984 (válaszként erre: 926. - Alina33)
2010. jún. 26. 13:33

54 centivel és 4,25 kilóval:)

az apja 200cm:)

én 175 vagyok:)))

magas a leányka nagyon:)

mindig mondom,hogy legalább majd nem kell félnie a suliban:D

926. Alina33 (válaszként erre: 924. - Kicsilányka1984)
2010. jún. 26. 10:29

Jessssssszusom 100cm??

Az enyém két hét múlva tölti a kettőt és még 86-os bodykat adok rá...most kezdenek rövidek lenni de hát szerintem olyan 90 centi lehet.

Mondjuk én nem vagyok egy langaléta 164 centivel és a férjem is átlagos pasi magasságú.

És hány centivel született a lánykád???

925. Zsatim
2010. jún. 26. 09:34
Sziasztok, jó reggelt:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook