2011 januári babák (beszélgetés)
Mikor Ádámmal voltam terhes 1 kg fogytam a 12.hétig azt mondta a védőnő hogy a 4 hónapig nem gáz de utána még ha kicsit is de már illő lenne hizni!!:))))
Mikor is mész legközelebb UH-ra?Szülés dátuma??
Ebben nincs semmi rossz:) Én elsö percben mikor megismeretem az uram tudtam, hogy ö lesz életem párja, azért egyböl hozzá is mentem, de nem bántam meg, pedig csak 20 voltam :) Tesómék 20 éve vannak együtt van egy 18éves gyönyörü lányuk és nem akarnak összeházasodni, végülis az a pair nem oszt nem szoroz:)
2 kilót fogytál??:O De az nem baj ugye?? Nekem semmi bajom nincs, öklendezek néha ha valami olyat érzek, de soha nem hánytam!! Szerencsére:) Hangulat ingadozásomon kivül nincs semmi bajom :)
Mi is írjak ami nem uncsi :)))) 3.babócám lesz és leszögezem élettársi kapcsolatba vagyok már 7 éve!És gyorsan hozzáteszem mig megkőveznek hogy én nem akarok féjhez menni!!
Első terhességnél nem volt bajom semmi az ég adta világon!A másodiknál már úgy vettem észre hogy hányigerem volt most meg kb 9 hét alatt fogytam 2 kg!Nem megy a kaja!Kivános vagyok én is de két falat és jön a hányinger :(((
Igen de ha utána igény is tart arra hogy ő lásson az össze vizsgálaton!!Akkor én megkérdezném!!
Látom majdnem egyidősek vagyunk!!:))Izgatott vagy?Mennyi idős is vagy?Bocsi de még annyira nem vagyok képben pedig igyekszem :)
Ha fogadott a dokid akkor ő már úgyis kiszabott egy árat neked!Vagyis ha magánrendelésre jársz már fizeted a vizsgálatokat és persze azon kivül a szülés árát majd!Ők már megmondják legalábbis itt hogy mennyiért szüleszt!
Ha nem fogadott a dokid de mindig őt fogod ki mint én de őt szeretnéd akkor kérdezd meg majd hogy mennyiért vállalja a szülést!
És a harmadik véglet hogy ha úgy szülsz hogy aki bent lesz, akkor bizony a saját érzéseid szerint hogy hogy élted meg a szülést!Hogy bánt veled hogy segít rajtad!
Én ezeket tenném de az utóbbi érvényes rám csak igy nem tudom hogy hogy lenne jobb!!!
Az az igazság hogy a vizsgálatok alatt a dokid látt elég sűrűn vele beszéled meg ha van valami gond, baj!!A végén a doki ha császárra kerül sor ő császároz meg ő varr össze ö veszi ki a varratott stb!Spontán szülésnél úgyanúgy ő vág, varr ő adhat fájdalomcsillapított!De ezt megteszik azok is akiknek nem fizetünk!Csak a magam véleményét mondom!
Szülésznő hát vele nincs jó tapasztalatom!!Neki kénne ott lenni kicsit nyugtatgatni tényleg nem is tudom mi a szülésznő feladata??Engem meg ebben világosítson már fel valaki!!
Igazából ez azért így eléggé le van sarkítva...
Megszülnek azok is akik se dokinak-se szülésznőnek nem adnak semmit és nem biztos,hogy rosszabbul járnak, csak rizikós ugye,hogy ki lesz ügyeletben.
S ugye olyat is lehet hallani, amikor a doki előre megkapta a pénzt aztán valami oknál fogva mégsem ment be.Végül is Ő már megkapta amit akart.
Szóval mindenki maga dönti el rászánja vagy nem, de szerintem,ha Te úgy döntöttél,hogy igen, akkor utólag már nem fogsz (szerintem) ezzel foglalkozni csak a picivel.
Most a második szülésemnél!A doki csak 5percre látott szülésznő mellett szültem!És lássatok csodát úgyanazt fogtam ki aki lelépet!Most nem tette meg igaz akkora fájdalmam volt hogy összevesztem vele ő meg lehordott mindennek!!!Lényegtelen nincs kis szám nekem se így mind ketten befogtuk!Gátvédelemmel szültem igaz 4150gr babát de meglett egészségesen!Adtam lovét hálás voltam hogy a végén segített!Tudom nem kellett volna de hát ...... ezt már nem tudom visszafordítani!A doki semmit sem kapott mivel se vágnia és se varrnia nem kellett!
Nekem nem volt fogadott dokim egyik sem de mindig úgy hozta a szerencse hogy mind két terhességemmel egy dokit fogtam ki!Most is igy van!!!Nem fogok adni igaz most még jobban félek még valaha :S
Hát igen!Ha normális ellátást akarsz és szt, hogy figyeljenek rád annak bizony ára van!
Ilyen a világ!Azért kiváncsi leszek hogy fog viselkedni a dokim a 6 hetes kontrollon, hogy nem adok neki a szülésért!de könyörgöm!Had ne már!
De ha nagyon durván jó fej lesz és nagyon meg leszek vele elégedve ne tartom kizártnak, hogy mégis adunk neki, de biztos nem 100ezret!
Sziasztok!
Kisfari én is köszöntelek!De jó, egyre többen vagyunk!Gratula a babóhoz!
Én tuti nem adok a dokinak szülés után!Először is azért mert amikor rákérdeztem azt mondta a szülésért nem kér csak a terhesgondozásért!Azért viszont rendesen 15ezret fizetünk neki, úgyhogy lelkiismeret furdalás nélkül nem adunk!
Az az átlag ugye, hogy a terhes gondozás 10szeresét illik adni!Na, én biztos nem fogok 135ezret fizetni!De még a felét se!Ha azt mondja, hogy nem kell akkor nem kell!:)
Szia!
Örülök hogy jó és rendben van minden!!!Nagy is legyen az öröm :)))))
Én lecsúsztam a januárról!Április 20-án menseseltem utóljára és akkor lehetett pém mikor megkellett jönnie!Magyarul (jaj de bonyolult ez már megint :))Eddig 2 hét minuszban vagyok magamhoz képest így ma töltöttem a 9.hetet!!A fiammal is így voltam de jövőhét után megye UH-ra és megtudom hogy mi van!!:)
tettem fel képet a tegnapi UH-ról a naplómba is, meg az adatlapra is, ha valakit érdekel:-)
Szép napot mára mindenkinek!
Délután-este jövök megint....
Nem válaszoltam a kérdésedre:O))
Tegnap voltam pont 12hetes.
De kb:Te is ott jársz ugye??
Szióóó!!:O)
Köszönöm jól vagyok!!!Sőt!!!Nagyon boldog!!Tegnap láttam kis borsómat!!!Hát olyan gyönyörű volt....olyan boldogok voltunk a férjemmel!!!Azt mondta a doki,hogy valszeg lány lesz de nem biztos!:O))
Úgy mocorgott!!Olyan aranyos volt!....A kis kezét össze kulcsolta,a lábikáját emelgette....nagyon szép volt nekünk...
És ti????Hogy vagytok????Mesélj valamit!!!!
Remélem ti is el vagytok????Te?Jól vagy??
Szia!
Örülök, hogy minden rendben nálatok is!
Hogy érted ezt a számolás dolgot?
Majd ha ott leszünk meglátjuk mennyi jut....
Túlzásbe semmiképp nem vinnném, fizetek a magánrendelésen rendesen neki.
Egyébként meg helyzetfüggő szerintem.