2011 januári babák (beszélgetés)
Bella:
Jön be velem az biztos, mondta, hogy senki nem tarthatja vissza :D Hüvelyi UH-d volt?
Babarózsa:
Jaa, lehet akkor. Én Budapesti vagyok:) Azt hittem, hogy Vidéken is elvégzik helyben.
Jaj,de jó nektek lányok,hogy már érzitek a kicsit! :)
Én jövő szerdán megyek a 12 hetes UH-ra. Nagyon izgulok! Addig azért még van idő, most járok a 11. hét körül. Pontosat még most sem tudok! :) Most szerdán pedig védőnőhöz megyek, jó lenne,ha a toxoplamza és a hepatitis eredményei meglennének, bár még csak pénteken volt 1 hete,hogy voltam vérvételen.
Szia! Milyen adagolásban szeded a magneb-t?
Én reggel és este 1-et, nekem nem szúrkált, hanem keményedett, azért kezdetm el. Azért bizom benne valamit segit.
Bocsi, csajok, élek még ám, csak nem nagyon vagyok gép előtt...
Minden rendben nálam, picit még nem érzem, pedig már nagyon szeretném. Pénteken volt 13 hetes.
Hasam szúrkál meg néha görcsölget. Szedem rá a magne b6-ot, de nem úgy tűnik, mintha hatna valamit is.
Szerdán megyek védőnőhöz.
Kombinált teszt eredményem még nincs meg, várom már azt is.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok csajok!!
Holnap megyek a 12. heti UH-ra, jajj, nagyon izgulok :)
Bella!!
Én szerdán leszek 12 hetes, ha minden igaz.. de eskü mintha érezném mikor mocorog, de mindenki lehurrogott, hogy azt még nem érezhetem és biztos csak beképzeltem :(
Te éreztél valamit?
Köszi szépen a véleményt a bölcsiről :)
Voltunk szülőin és jó helynek tűnik; a lánykám is szépen el volt amíg mi értekeztünk másfél órán át.
Szeptember közepén kezdjük a beszoktatást.
Sziasztok!
Én most a Balcsin vagyok, Zsombi alszik addig írok!
Nem akarok bele szólni, de elmondom a bölcsiről a véleményem.
Én nem akartam beadni a kisfiam, de muszáj volt.
1 éves és 8 hónapos volt amikor kaptam egy jó állás lehetőséget és nem akartam elszalasztani !Nagyon sokat rágódtam, sírtam, cívódtam de beláttam, hogy nincs más megoldás!
És egyáltalán nem bántam meg!Csak pozitívat tudok mondani a bölcsiről!Rendszert hozott az életünkbe!addig nagyon nyafis, nyűgös baba volt utána mintha kicserélték volna!Már kezdett szépen szavakat mondani de a bölcsi kezdete után egy héttel - teljesen komolyan - elkezdett mondatokban beszélni!Egy csomó mindent hatékonyabban tanítottak neki, mint én!Nyitottabb lett mindenre barátkozóssá vált!
Az tény, hogy sokat volt beteg, de ez elkerülhetetlen.Ha oviba jár először bölcsi nélkül akkor ott lesz sokat beteg!hozzá kell szokniuk a közösséghez az immunrendszerük így fejlődik.Most hogy már ovis, nem is hiányzott csak 1-szer egy hetet szeptember óta!akik meg nem voltak bölcsisek ők meg most hiányoztak sorra!
És a Zsombi is nagyon anyás volt és segített kicsit leválasztani rólam és sokkal önállóbb és értelmesebb mint az ovis társai.Tehát én ezek után nyugodt szívvel beadnám a kistesóját is, ha olyan helyzetben lennék.Csak pozitív irányban változott tőle a fiam.
Mellesleg a,kotthon van kisbabával, az nem is járathatja a nagyobbat bölcsibe -legalábbis nálunk így van Szentendrén - mert munkáltatói igazolás kell apának, anyának, hogy dolgoznak és nincs kire hagyni a gyerkőcöt!
Én holnap megyek 12.heti uh-ra vagyis kombinált tesztre!
sziasztok:)
nekem sincs nagyon étvágyam:(
úgy elmennék a balcsira én is:)))
talán 2 hét múlva,de csak 1 napra,nem alszunk ott:(
sajna idén nem futja nyaralásra:((((((
szép napot nektek:)
Szia csajok!!!Hogy vagytok???Én egy kicsit szarul...nincs étvágyam sem ebben a hőségben...
Ti hogy vagytok vele????Remélem jól vagytok....
Akkor nagyon anyás. Hát, ebben az esetben tényleg megfontolandó a bölcsi, hogy kicsit "leválaszd", hogy önállóbb legyen, mert ha meglesz a pici, akkor még jobban fog ragaszkodni. Esetleg ha megszületik, pár napig ő is otthon maradhatna, hogy lássa a dolgokat meg ne legyen olyan féltékeny, hogy a pici marad, neki meg kell mennie.
Unokatesóm fia is féltékeny volt a húgára, ezért nem is akart menni oviba. És hogy igazságot szolgáltasson, a nagylánynak se kellett mennie iskolába néhány napig. 1 hétig mindhárom gyerek otthon volt, utána már csak a pici baba.
Na megyek csajok, majd holnap jövök.
Pusssssssssssssz Mindenkinek!!!
Ha a kombinált teszt negatív, akkor még érdemes elmenni az integrált tesztre (ha jól tudom a 15. hét környékén) és ha az is negatív akkor 97%-ra biztos hogy nincs gond.
Lehet hogy 98% de valami ilyesmi
Szeptembertől lenne a beszoktatás és most -kis tesó nélkül- még könnyen levezényelhető.
Így is alvási gondjaink vannak, úgy hogy fogalmam sincs hogy a bölcsiben hogy fog vízszintesbe kerülne ebéd után. Aztán lehet hogy úgy elfárad a rohangálásban, hogy magától összeroskad.
Jelenleg reggel 7-8 között ébred és általában d.u 4kor alszik el. 6kor felébred és este 10-11 mire elalszik.....csak anya mellett :(
Befekszem mellé az ágyába és ott vagyok, míg el nem alszik.
Szurkálás=magzatviz mintavétel:)
De erre ne is gndolj, 35 felett kell rá menni, előtte csak ha indokolt, de miért lenne az?
:)