2011 januári babák (beszélgetés)
Szia lányok!!!!!Jól vagytok???Remélem igen!!!Voltam belgyógyásznál!!!!!
A vizeletembe találtak egy kis fehér vérsejtet:O((
És megint meg kell ismételnem egy vizeletet és egy vérvételt!!!:S
Marhára örülök neki...:O((((
Ti??Hogy vagytok???Nő a pocakotok???
Nem tudom, amikor a beutalót adta a vérvételre, akkor is mondta, hogy ha van eredmény, akkor a genetikára kell mennem...
Hihetetlen, hogy ahány kórház, annyiféleképp dolgoznak. Vagy inkább orvosonként?....
Beszéltem a dokimmal, azt mondta, hogy ez nagyon jó eredmény. Kicsit megnyugodtam.
Hétfőn kell hívnom, akkor kér időpontot nekem a genetikára.
Ti is mentek genetikára?
Én is megkaptam az eredményemet. Úgy látszik ma nagyon dolgoznak...
"A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 1700
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 40 000"
Hát, azért Elláé jobban néz ki.
Sziasztok!
Ma kaptam meg az SMS-t, pedig 2 hetet mondtak. Tudtam, hogy minden rendben van, mégis elsírtam magamat, amikor megláttam az eredményt (bemásolom):
A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 8 500
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000
Alina! Boldog születésnapot! Biztos vagyok benne, hogy ilyen szép ajándékot kapsz, mint én is, egy negatív tesztet! :)
S700! Hát én is így lennék vele, hogy inkább integrált, mint szúrás, főleg ha már több babát elvesztettetek, nem csodálom, hogy nem akarsz kockáztatni. Azért 2%... De nem lesz baj! :)
Kisfari!
Nekem csak a hasam görcsöl, pedig szedek Magne B6-ot. :( A vádlim nekem is görcsölt az első terhességem alatt a 20. hét környékétől. Most lehet előbb fog, mert úgy veszem észre, most minden előbbre tolódott. És bár tavaly áprilisban szültem, olyan távolinak tűnik minden, mintha legalább 10 éve lettem volna terhes (pedig még csak 21 vagyok), a szülésre mégis úgy emlékszem, mintha tegnap lett volna. :P
Most mennem kell, mert Lea biztos éhes és magamnak is kell valamit főznöm, de visszajövök, ha mást nem, akkor kora este!
De jó neked!
Remélem én is hamarosan fogom érezni!
Itt veszik le Pécsen a klinikán, itt is 15 ezer, megkérdeztem.
Felküldik Pestre, ott a sejtbankosban nézik meg és tulajdonképp tökre olyan, mintha felmentem volna...
A kombinált teszt ingyenes az integráltért meg 15 e ft-ot kérnek ha bemész a Chrio intézetbe. 14. ker. Bolgárkerék 3. vagy ha olyan kórházba tartozol akikkel leszerződtél, de érdemes felhívni őket mert duplája szokott lenni. Én 2 éve 28at fizettem az istenhegyibe a kombináltért.
Én múlt kedden voltam, nekem 2 hetet mondtak, de már én is aggódom. Ha jön egy sms, összerezzenek tőle. Tudom, hogy minden rendben, de mégis kicsit aggódik az ember.
Szerintem nem hívogatnak, hanem simán kiküldik az eredményt.
Nekem utána genetikára is kell mennem majd.
Lányok!
Valaki érez már magzatmozgást? Olvasgattam a témában és azt írják, hogy van, aki már 14. héten érez valamit. Én holnap leszek 14. és már nagyon várom, de még nem érzek semmit...
:-)
jó lehet...
Ohh, ebbe igazad van, bele sem gondoltam... bocsi.
Gondold el milyen annak aki szököévben született :D
azért annyira nem szeretném.
Az a nap legyen CSAK az ő napja. Az ő születésnapja, ne kelljen senkivel se osztoznia rajta!
Nekem épp elég nyomás volt egész gyerekkoromban, hogy karácsonykor egyben kaptam ajándékot és nem volt külön saját szülinapom...
Pedig sok évvel ezelőtt én voltam a szüleim karácsonyi ajándéka...
Most még nem is számítanak szerintem a számítások. Van egy kb időpont, aztán majd alakul még.
A végén lesz érdekes mit mond a doki....
Szilveszter vagy előtte vagy utána?
Nekem december 20-án van a szülinapom....
Hát szilveszteri buliba mi se tervezünk menni.
Nekem január 7 a számítás szerint, de az UH alapján már január 5.
Én is hamar kinőttem a nadrágjaimat, de azóta megállt, valószínű az elején kicsit fel voltam puffadva. Végülis még mindig a régi nadrágjaimat hordom, csak nem gombolom be a felső gombot. Amin kötő van, azzal fogom össze inkább.
Nekem nem is látszik a hasam, bár igaz, hogy alapban is elég nagy. 92 kilóval nem lehet könnyen észre venni. De majd alakul.
Hát nekem is dolgozott mindkét dokim a kórházban, de egyik sem jött be uh-ra vagy ilyesmi.
Nagyon izgulok ez miatt a doki dolog miatt, még mindig nem tudom jól döntöttem-e, de félek ez már csak a végén fog kiderülni.