Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 januári babák fórum

2011 januári babák (beszélgetés)

1344. Benita anyuka (válaszként erre: 1342. - RLindi)
2010. júl. 9. 19:03

Húúúúúúúúúú....nehéz???Nagyon!!!

Tudom,hogy nem én vagyok az egyetlen nő aki szenvedett szülés közben de...én én vagyok!!És én éreztem azt a borzalmat!!:O((

Lányom 3,86kg született

fiam 4,50kg és 54cm!!!

Vágtak szenvedtem 16órát mind a kettővel...ááááhhhh...borzalmas volt!!

1343. s700 (válaszként erre: 1340. - Benita anyuka)
2010. júl. 9. 19:00

Igen, köszi, minden rendben Pécsen!

Igen, jól vagyunk!

Pont ma írtam a naplómban, hogy eléggé szerencsésnek mondhatom eddig magam, nem sok bajom volt. Remélem így is marad!

Meg persze itt a fórumon is mindenkinek ezt kívánom!

1342. RLindi (válaszként erre: 1341. - Benita anyuka)
2010. júl. 9. 18:59

Á, hidd el az sem olyan ami után áhitozni kéne..

Amikor kimegy a fájdalomcsillapitó, "visszakapjuk" a fájdalamt bőségesen.

Szerintem kemény csaj vagy, ha ár 2x végigcsináltad, harmadszorra is menni fog:)

Ennyire nehéz szüléseid voltak?:(

1341. Benita anyuka (válaszként erre: 1338. - RLindi)
2010. júl. 9. 18:56

Bakker!!!Én meg arról álmodom,hogy császározni fognak!!!!!!!Nem nagyon szeretném meg szülni szegénykémet simán....:O((

Már nincs lelkierőm ugyanazt végig szenvedni.....

Tudom ez most bunkón hangzott de higgyjétek el lányok irtózom az egész szülési fájdalmaktól....

1340. Benita anyuka (válaszként erre: 1337. - S700)
2010. júl. 9. 18:53

Igazad van!!:O)Tényleg nem kéne paráznom még rajta...csak még olyan friss......és rossz volt...:O((

A nevekkel én is pont így vagyok!!!Férjem is pont ugyan ezt mondta:Rá érünk még!!...

De ha mondok neki egy nevet akkor:háááátt.....nem nagyon tetszik!!!

De azért ha lány lesz akkor Olívia vagy Írisz lesz :O)

Ha pedig fiú akkor Gergő:O))

Remélem jól vagytok!!!Minden jó Pécsen???:O))

1339. RLindi (válaszként erre: 1337. - S700)
2010. júl. 9. 18:52

Biztos lesz neve időben a picurinak:)

Nálunk elsőre nagyon hamar lett fiú név, aztán elkövettük azt a hibát,hogy elmondtuk a családnak. Hát anyósom úgy elkoptatta,hogy komolyan már nagyon untuk. Egyfolytában Marcikaként beszélt a pocakomhoz. A 28.hétigg amikor is kiderült,hogy bizony kislány lesz a jövevény:) Lány nevet nehezebben találtunk persze, de aztán megoldódott az is. Ja és fiú névre végül nem is diktátluk be a Marcellt, keerstünk egy B verziót amiről senki nem tudott.

Hát ezért nem reklámozzuk most előre mit döntöttünk:)

1338. RLindi (válaszként erre: 1336. - Benita anyuka)
2010. júl. 9. 18:49

Hát igen, az biztos,hogy ha már tudod milyen a szülés jobban félsz tőle mint ha nem tudnád:)

Én egyelőre rá sem gondolok a császárra:S

1337. s700
2010. júl. 9. 18:46

Sziasztok!

Nem voltam eddig itthon....

Köszönöm az imákat, remélem meghallgattatik odafönt!

Örülök a sok negatív eredménynek! Bár egyre kevésbé tetszik nekem az én 1700-as arányom. De a dokim szerint ez szuper! Biztosan a korom miatt lehet ilyen nagy különbség.

Benita: Szerintem nem kell még a szülés miatt parázni! Messze vagyunk mi még attól! Most csak élvezd, hogy milyen boldog kismama vagy! Én is kíváncsian várom már, hogy mi a neme a csöppségnek, főleg, hogy valami látó féle pont ma közölte, hogy ő tutira fiút érez. Én inkább kislányt szeretnék, de a fiúnak is épp úgy örülnék azt hiszem!

Látom ma leginkább a nevekről volt szó.

Hát nekünk nincs még nevünk. Apa szerint ráérünk még választani. Hát persze, ha rajta múlna, bármire ráérnénk. Említettem neki a Pétert, más fiúneven nem is gondolkodtam, mert kislány korom óta ez volt a fiúnév favoritom. Kiakadt rajta, hogy neki volt egy osztálytársa, aki Péter és nagyon rossz élményei vannak, mindig ő jutna eszébe, szó sem lehet róla. Mondom akkor mondj jobbat. Nem tudott. Szóval így állunk a fiú nevekkel. Lány névnek a Gabriella, Izabella, Viktória tetszik. Mondjuk ezek ellen kifogása nem volt. Így lehet, hogy majd ezek közül választunk, vagy még keresünk jobbat.

Mi ma vagyunk 14 hetesek!

2010. júl. 9. 18:25

Akkor nem csak én vagyok így?????Akinek nagy a hasa???:O)))

Na jó!!Nem olyan bazi nagy de azért van....:O))

arra gondoltam ,hogy nem is eszek sokat és mégis mekkora a hasam....

Na most ezt jó le írtam:ODDDDDD

De gondolom értitek:O))

Jövőhéten szerdán megyünk megint dokihoz és megint látom a borsókámat:O))

Azt írtam már nektek,hogy azt mondta a dokim valószínű kislány lesz??!!!:O))))

De azt hozzá tette,hogy vegyem úgy nem mondott semmit:O))))

Jaj lányok.....úgy félek a szüléstől....

Olyan rossz mert mindig eszembe jutnak a "fájások":O))

1335. Alina33 (válaszként erre: 1311. - Babarózsa84)
2010. júl. 9. 17:02

Szia,

nekem a Star Wars jut róla eszembe...igaz hogy az Leia :)

A vezeték nevetekkel tényleg jól hangzik, bár kissé nyelvtörő.

1334. Alina33
2010. júl. 9. 16:57

Köszi csajok a szülinapi tortákat

Tegnap délután lerohadt a t-home összes szolgáltatása a házban...de látom Ti termeltetek egy halom olvasni-valót meg egy csomó negatív kombinált tesztet - gratula hozzá mindenkinek!!!

Az enyém is megérkezett :) NEGATÍV

Én is a Bolgárkerék utcában csináltattam és 1:2900 lett az arány a down-kórra.

Elmegyek majd az integráltra meg a genetikai ultrahangra, a dokim meg bekaphatja a kötőtűs vizsgálatát.

1333. Ella89
2010. júl. 9. 16:30

Az én bölcsességfogam 10 éves korom óta folyamatosan jön. Decemberben voltam fogorvosnál, ő azt mondta, hogy a jobb felsőt ki kell húzni, mert fog tőle fájni a fülem (most még nem fáj). Anyámnak ki kellett műteni a bölcsességfogát, mert nem jött ki és baromira fájt évek óta. Remélem azért én nem járok így!

Első terhességemmel pedig pont 2009. április 16-án akartam fogorvoshoz menni, de a sors (vagy inkább egy fertőzés) úgy hozta, hogy aznap reggel szültem. Most azért igyekszem még időben elmenni, habár iszonyat rosszak a fogaim, a terhesség alatt nem romlott el egyik sem, csak utána (pedig sajnos nem is tudtam szoptatni, hogy esetleg amiatt).

Jelentem: ma még nem volt komolyabb hányingerem, csak egy kis émelygés. :) De nem akarom elkiabálni, legutóbb is 4 nap "tünetmentesség" után rókáztam. :S

1332. Zsatim (válaszként erre: 1331. - Monna02)
2010. júl. 9. 12:31
Ehh én is ettöl félek, hogy elvileg lassan nönie kéne a bölcsességfogamnak és amilyen szerncsés vagyok bitti most kezdi el! Amugy van 1 lukas fogam:( Néha fáj is, de nincs idöm már rá :(
1331. Monna02 (válaszként erre: 1330. - Zsatim)
2010. júl. 9. 12:27
Köszi a választ! A bölcsességfogam nő alul, és gyanítom az sugárzik át másik fogamra (ami ránézésre jó, és a többi is rendben van).. De jó lenne ha a doki megnyugtatna, hogy nem gyuladt egyik sem, és nem lehet nagyob baj. A fognövést meg majd csak átvészelem gyógyszer nélkül:-)
1330. Zsatim (válaszként erre: 1329. - Monna02)
2010. júl. 9. 12:23
Üdv itt nálunk :) Szólj be csak nyugodtan :D Én nem tudok nyilatkozni ebben az ügyben, de nekem is mennem kell nemsokára!! Szerintem a fogdoki tudni fogja, hogy mit lehet és mit nem, ezért ne aggodj :)
1329. Monna02
2010. júl. 9. 12:19
Sziasztok, ritkán jelentkezem írásban, de azért olvaslak Titeket:-) Lenne egy kérdésem, volt valaki a 13. hét környékén fogdokinál? Nem veszélyes ilyenkor? Köszi előre is a válaszokat! További gondnélküli pocakosodást Lányok!:-)
1328. Zsatim (válaszként erre: 1325. - Ella89)
2010. júl. 9. 12:18
Jajj, akkor én meg sem szólalok, nekem a derékfájáson kivül semmi bajom :)
1327. RLindi (válaszként erre: 1325. - Ella89)
2010. júl. 9. 12:14
Csak ennyi?:D Igazán semiség ez a terhesség:)
1326. Babarózsa84 (válaszként erre: 1321. - RLindi)
2010. júl. 9. 12:11

:) Tök jó, jó taktika! :P

Hát igen, végülis örülhetek, nem egyszerű választani.

Köszi,hogy megírtad a véleményed!

1325. Ella89
2010. júl. 9. 12:07
Nekem nem fáj. :) De amikor fel voltam puffadva, akkor nagyon fájt. Most csak émelygés, hányinger, hányás, fejfájás, hasmenés, szédülés, ájulás, ingerlékenység, álmosság. Csak ennyi a panaszom. :D
1324. Zsatim (válaszként erre: 1322. - RLindi)
2010. júl. 9. 12:04
Az lesz! Csillagokat látok ha megmozdulok :(
1323. Zsatim (válaszként erre: 1318. - Vick81)
2010. júl. 9. 12:03
13 hetes vagyok, de nagyon fáj és dolgoznom kell még valahogyan :( Megmassziroztatom az urammál hátha segit valamennyit.
1322. RLindi (válaszként erre: 1317. - Zsatim)
2010. júl. 9. 12:01
Pár napja nekem is nagyon fáj. Próbáld jó erősen átmasziroztatni a pároddal pl. vagy masszőrrel. Nekem kicsit jobb lett tőle.
1321. RLindi (válaszként erre: 1314. - Babarózsa84)
2010. júl. 9. 12:00

Szerintem örülj neki,hogy máris van olyan nevetek ami mindkettőtöknek tetszik. Szép a Leila (de nekem is igy irva tetszik inkább)

Én már rutinos vagyok amúgy senkinek sem mondom,hogy milyen neveket választunk,majd megtudják amikor megelsz a pici és kész. Ez amúgy is csak a Ti dolgotok, hisz Ti vagytok a szülei.

A vezetéknevetekhez is tökéletesen illik, szép hangzása van!

1320. RLindi (válaszként erre: 1309. - Babarózsa84)
2010. júl. 9. 11:57
Én is!
1319. Ella89 (válaszként erre: 1314. - Babarózsa84)
2010. júl. 9. 11:51

Szerintem is! Nekem is rosszul esett, amikor a 85 éves nagymamám kérdezte, hogy honnan vettem én ilyen nevet, hogy Nimród. De nem érdekel!

A többség Leilának írja, de láttam már Lejlát is, de az i-s a klasszikus. Trebula Leila - nem rossz! :) És az a fő, hogy magadénak érzed. Én sajnos nem vagyok így a Nórával. Tetszik, tetszik, de valahogy nem az igazi. Mondjuk még van időnk. Gyöngyvért akartam nagyon, de január 8. lenne a névnapja és elég, ha a nővérének esik majdnem egybe a névnap, húsvét, szülinap, neki meg szülinap, karácsony, névnap... És a férjemnek se tetszik a Gyöngyvér. :( Ha megkérdezik, akkor Nórát mondok. Talán második névnek megmarad, mert tetszik, csak valamiért nem az igazi.

1318. Vick81 (válaszként erre: 1317. - Zsatim)
2010. júl. 9. 11:50
Nem gáz!Nekem is nagyon fájt még a múlt hét elején is azt gondoltam, hogy mi lesz még ha már most fáj, hoszen még nincs is nagy pocakom, de ezen a héten teljesen elmúlt!Hány hetes is vagy?
1317. Zsatim
2010. júl. 9. 11:38
Csajok az nem gáz, hogy 2 napja iszonyatosan fáj a derekam??? Alig birok ülni, feküdni és állni is :(
1316. Zsatim
2010. júl. 9. 11:38
Köszike Babarózsa! Én is mindenkinek gratulálok, ügyesek vagyunk :)
1315. Babarózsa84 (válaszként erre: 1313. - Zsatim)
2010. júl. 9. 11:34
Gratulálok! :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook