2011 januári babák (beszélgetés)
Húúúúúúúúúú....nehéz???Nagyon!!!
Tudom,hogy nem én vagyok az egyetlen nő aki szenvedett szülés közben de...én én vagyok!!És én éreztem azt a borzalmat!!:O((
Lányom 3,86kg született
fiam 4,50kg és 54cm!!!
Vágtak szenvedtem 16órát mind a kettővel...ááááhhhh...borzalmas volt!!
Igen, köszi, minden rendben Pécsen!
Igen, jól vagyunk!
Pont ma írtam a naplómban, hogy eléggé szerencsésnek mondhatom eddig magam, nem sok bajom volt. Remélem így is marad!
Meg persze itt a fórumon is mindenkinek ezt kívánom!
Á, hidd el az sem olyan ami után áhitozni kéne..
Amikor kimegy a fájdalomcsillapitó, "visszakapjuk" a fájdalamt bőségesen.
Szerintem kemény csaj vagy, ha ár 2x végigcsináltad, harmadszorra is menni fog:)
Ennyire nehéz szüléseid voltak?:(
Bakker!!!Én meg arról álmodom,hogy császározni fognak!!!!!!!Nem nagyon szeretném meg szülni szegénykémet simán....:O((
Már nincs lelkierőm ugyanazt végig szenvedni.....
Tudom ez most bunkón hangzott de higgyjétek el lányok irtózom az egész szülési fájdalmaktól....
Igazad van!!:O)Tényleg nem kéne paráznom még rajta...csak még olyan friss......és rossz volt...:O((
A nevekkel én is pont így vagyok!!!Férjem is pont ugyan ezt mondta:Rá érünk még!!...
De ha mondok neki egy nevet akkor:háááátt.....nem nagyon tetszik!!!
De azért ha lány lesz akkor Olívia vagy Írisz lesz :O)
Ha pedig fiú akkor Gergő:O))
Remélem jól vagytok!!!Minden jó Pécsen???:O))
Biztos lesz neve időben a picurinak:)
Nálunk elsőre nagyon hamar lett fiú név, aztán elkövettük azt a hibát,hogy elmondtuk a családnak. Hát anyósom úgy elkoptatta,hogy komolyan már nagyon untuk. Egyfolytában Marcikaként beszélt a pocakomhoz. A 28.hétigg amikor is kiderült,hogy bizony kislány lesz a jövevény:) Lány nevet nehezebben találtunk persze, de aztán megoldódott az is. Ja és fiú névre végül nem is diktátluk be a Marcellt, keerstünk egy B verziót amiről senki nem tudott.
Hát ezért nem reklámozzuk most előre mit döntöttünk:)
Hát igen, az biztos,hogy ha már tudod milyen a szülés jobban félsz tőle mint ha nem tudnád:)
Én egyelőre rá sem gondolok a császárra:S
Sziasztok!
Nem voltam eddig itthon....
Köszönöm az imákat, remélem meghallgattatik odafönt!
Örülök a sok negatív eredménynek! Bár egyre kevésbé tetszik nekem az én 1700-as arányom. De a dokim szerint ez szuper! Biztosan a korom miatt lehet ilyen nagy különbség.
Benita: Szerintem nem kell még a szülés miatt parázni! Messze vagyunk mi még attól! Most csak élvezd, hogy milyen boldog kismama vagy! Én is kíváncsian várom már, hogy mi a neme a csöppségnek, főleg, hogy valami látó féle pont ma közölte, hogy ő tutira fiút érez. Én inkább kislányt szeretnék, de a fiúnak is épp úgy örülnék azt hiszem!
Látom ma leginkább a nevekről volt szó.
Hát nekünk nincs még nevünk. Apa szerint ráérünk még választani. Hát persze, ha rajta múlna, bármire ráérnénk. Említettem neki a Pétert, más fiúneven nem is gondolkodtam, mert kislány korom óta ez volt a fiúnév favoritom. Kiakadt rajta, hogy neki volt egy osztálytársa, aki Péter és nagyon rossz élményei vannak, mindig ő jutna eszébe, szó sem lehet róla. Mondom akkor mondj jobbat. Nem tudott. Szóval így állunk a fiú nevekkel. Lány névnek a Gabriella, Izabella, Viktória tetszik. Mondjuk ezek ellen kifogása nem volt. Így lehet, hogy majd ezek közül választunk, vagy még keresünk jobbat.
Mi ma vagyunk 14 hetesek!
Akkor nem csak én vagyok így?????Akinek nagy a hasa???:O)))
Na jó!!Nem olyan bazi nagy de azért van....:O))
arra gondoltam ,hogy nem is eszek sokat és mégis mekkora a hasam....
Na most ezt jó le írtam:ODDDDDD
De gondolom értitek:O))
Jövőhéten szerdán megyünk megint dokihoz és megint látom a borsókámat:O))
Azt írtam már nektek,hogy azt mondta a dokim valószínű kislány lesz??!!!:O))))
De azt hozzá tette,hogy vegyem úgy nem mondott semmit:O))))
Jaj lányok.....úgy félek a szüléstől....
Olyan rossz mert mindig eszembe jutnak a "fájások":O))
Szia,
nekem a Star Wars jut róla eszembe...igaz hogy az Leia :)
A vezeték nevetekkel tényleg jól hangzik, bár kissé nyelvtörő.
Köszi csajok a szülinapi tortákat
Tegnap délután lerohadt a t-home összes szolgáltatása a házban...de látom Ti termeltetek egy halom olvasni-valót meg egy csomó negatív kombinált tesztet - gratula hozzá mindenkinek!!!
Az enyém is megérkezett :) NEGATÍV
Én is a Bolgárkerék utcában csináltattam és 1:2900 lett az arány a down-kórra.
Elmegyek majd az integráltra meg a genetikai ultrahangra, a dokim meg bekaphatja a kötőtűs vizsgálatát.
Az én bölcsességfogam 10 éves korom óta folyamatosan jön. Decemberben voltam fogorvosnál, ő azt mondta, hogy a jobb felsőt ki kell húzni, mert fog tőle fájni a fülem (most még nem fáj). Anyámnak ki kellett műteni a bölcsességfogát, mert nem jött ki és baromira fájt évek óta. Remélem azért én nem járok így!
Első terhességemmel pedig pont 2009. április 16-án akartam fogorvoshoz menni, de a sors (vagy inkább egy fertőzés) úgy hozta, hogy aznap reggel szültem. Most azért igyekszem még időben elmenni, habár iszonyat rosszak a fogaim, a terhesség alatt nem romlott el egyik sem, csak utána (pedig sajnos nem is tudtam szoptatni, hogy esetleg amiatt).
Jelentem: ma még nem volt komolyabb hányingerem, csak egy kis émelygés. :) De nem akarom elkiabálni, legutóbb is 4 nap "tünetmentesség" után rókáztam. :S
:) Tök jó, jó taktika! :P
Hát igen, végülis örülhetek, nem egyszerű választani.
Köszi,hogy megírtad a véleményed!
Szerintem örülj neki,hogy máris van olyan nevetek ami mindkettőtöknek tetszik. Szép a Leila (de nekem is igy irva tetszik inkább)
Én már rutinos vagyok amúgy senkinek sem mondom,hogy milyen neveket választunk,majd megtudják amikor megelsz a pici és kész. Ez amúgy is csak a Ti dolgotok, hisz Ti vagytok a szülei.
A vezetéknevetekhez is tökéletesen illik, szép hangzása van!
Szerintem is! Nekem is rosszul esett, amikor a 85 éves nagymamám kérdezte, hogy honnan vettem én ilyen nevet, hogy Nimród. De nem érdekel!
A többség Leilának írja, de láttam már Lejlát is, de az i-s a klasszikus. Trebula Leila - nem rossz! :) És az a fő, hogy magadénak érzed. Én sajnos nem vagyok így a Nórával. Tetszik, tetszik, de valahogy nem az igazi. Mondjuk még van időnk. Gyöngyvért akartam nagyon, de január 8. lenne a névnapja és elég, ha a nővérének esik majdnem egybe a névnap, húsvét, szülinap, neki meg szülinap, karácsony, névnap... És a férjemnek se tetszik a Gyöngyvér. :( Ha megkérdezik, akkor Nórát mondok. Talán második névnek megmarad, mert tetszik, csak valamiért nem az igazi.