Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 januári babák fórum

2011 januári babák (beszélgetés)

1374. kisfari (válaszként erre: 1372. - Vick81)
2010. júl. 11. 15:15
Szerintem sem lehet aszerint dönteni hogy idősebb vagy fiatalabb. Én az idősebbeknél mindig azt gondolom, hogy tapasztaltabbak, több mindennel találkoztak már, de nekem a sógornőm fiatalabb orvos és hát sok idősebbet lekörözött már. Szerintem ne törődj a pecsétekkel,hogy hogy néz ki, az a lényeg hogy te megbízzál az orvosban és szívesen menj hozzá, ha ez nem jön össze az elsőnél akkor inkább legyen több pecsét.
1373. Babarózsa84 (válaszként erre: 1372. - Vick81)
2010. júl. 11. 11:37

Szerintem a Lendvai Lénárd kicsit nyelvtörő. Én a Botondra szavazok!:)

Borka nagyon szép és különleges, de a Kamilla is szintúgy. Kb. én is ilyen határozott vok.:) Ahányszor böngészem a neveket, annyiszor találok + még esélyes neveket, így leltem rá tegnap a Virágra.:) Szerinted hogy hangzik?: Trebula Virág

Szerintem nehéz úgy dönteni,hogy fiatal vagy idősebb legyen a doki,mert mindkettő lehet nagyon ügyes, szimpatikus...,de fordítva is alakulhat.

1372. Vick81
2010. júl. 11. 11:28

Mind a kettőtök nevei nagyon tetszenek!Különösen a Lénárd4most nagyon megingtam a Botond terén!Lendvai Lénárd, az olyan jól hangzik!Nem?Majd mondom a férjemnek!

Az a z érzésm, hogy fiú lesz ezért a lány név nem is annyira érdekel!De valószínű Borka lesz!Vagy Kamilla!:)))

Milyen határozott vagyok, mi?

Lányok Ti inkább idősebb vagy fiatalabb dokit választanátok a helyemben!ugye úgy alakult, hogy mást keresek éps nem tudok választani!Arra már nincs időm, hogy több dokihoz elmenjek mert már így is van egy pecsét a kiskönyvembe egy olyantól aki nem lesz az orvosom!Elég hülyén jönne ki, ha 8 különböző pecsét lenne benn!Annyira rossz, hogy magam vagyok, doki nélkül:(((

1371. Babarózsa84 (válaszként erre: 1370. - RLindi)
2010. júl. 11. 11:04

Olyan jó,hogy te már tudod,hogy fiú lesz.

Én még csak szerdán megyek a 12 hetes uh-ra.

Nálunk a következő nevek esélyesek jelen állás szerint.:)

Lány: Natália, Leila, Virág

Fiú: Zsombor, Botond, Noé

A vezetéknév pedig Trebula. Nehéz választani, mert elég speciális a vezetéknév.

1370. RLindi (válaszként erre: 1369. - Vick81)
2010. júl. 11. 10:51
Igen úgy néz ki fiú lesz:) Mostani állás szerint Simonnak fogják hívni, még a Lénárd dobogós és a második név biztosan Jutas lesz,mert férjemnek nagyon bejön:) Nekem nem így csak 2.lesz, de hadd örüljön:)
1369. Vick81 (válaszként erre: 1368. - RLindi)
2010. júl. 11. 10:27
De nálatok fiú lesz, nem?Fiú név?Mi az esélyes??
1368. RLindi (válaszként erre: 1367. - Vick81)
2010. júl. 10. 22:07

Ááá, szerintem a Borka aranyos, nem gondolnám,hogy felnőtt korában gáz lenne.De gondoljatok bele milyen lesz egy Dzsenifer mama:D /jaj nagyon remélem senkinek nem ez a lányneve/

Neekm a Boróka is tetszik, de nekünk enm jók azok a nevek amiben van r betű,mert a vezetéknév Radovics.

A Kamilla szerintem is nagyon szép, páromak nem jön be. Lánynévben nehezen döntöttünk,most a Johanna maradt ami mindkettőnknek tetszik.

1367. Vick81
2010. júl. 10. 20:54
Nekem is teszik, nagyon aranyos egy kislánynak, csak mi lesz ha 40 éves lesz!?Nem lesz neki komolytalan?
1366. kisfari (válaszként erre: 1361. - Vick81)
2010. júl. 10. 19:23
Nekem a Borka nagyon tetszik!:)
1365. Vick81
2010. júl. 10. 16:47
Sehol nem nézegettem!Csak úgy jött, hogy ezek az esélyesek!Vagyis nem is, mert a Borkát a neten találtam a régi magyar nevek között.
1364. Zsatim (válaszként erre: 1363. - Babarózsa84)
2010. júl. 10. 16:45
Mi a neten az Izabella meg már amúgy is nagyon tetszett:) Valahol hallodtam már.
1363. Babarózsa84 (válaszként erre: 1361. - Vick81)
2010. júl. 10. 16:19
Egyébként ti hol nézegettek neveket?
1362. Babarózsa84 (válaszként erre: 1361. - Vick81)
2010. júl. 10. 16:18

:) A Botond nálunk is esélyes.

Kamillánk már van a családban, egyébként nagyon szép, nekem ez a név a befutó a 3 közül. :)

1361. Vick81
2010. júl. 10. 15:36
Hát nem akartam elárulni de miért is ne árulhatnám!ha fiú 100%, hogy Botond, ha lány akkor vagy Borbála vagy Kamilla vagy Borka.Nem tudom!Nem tudok dönteni.A férjem azt mondta Borka ne legyen mert mindenki uborkának fogja hívni!
1360. Babarózsa84 (válaszként erre: 1358. - Vick81)
2010. júl. 10. 14:49
Bocsánat! Mi lesz,ha fiú lesz?
1359. Babarózsa84 (válaszként erre: 1358. - Vick81)
2010. júl. 10. 14:18

És mi lesz a neve,ha lány lesz?

Mi is titkon kislányt várunk.

Nekünk a Leilán kívül még a Natali, Natália is tetszik.

1358. Vick81
2010. júl. 10. 13:08

A szüléstől én is tartok, de csak azért nehogy megint császár legyen!Azt mindenképp szeretném elkerülni!Már most azon agyalok hogy mit tehetnék azért, hogy minél kisebb esély legyen a császárra!De annyi minden van aminek klappolnia kell, hogy én nem is tudom mit tehetek az ügy érdekében!

Neveken mi is gondolkodtunk már!A fiúban teljesen egyet értünk a lánynál még vannak kérdőjelek!

Én remélem, hogy lány lesz, apa viszont megint fiút szeretne és bár most nincs olyan erős megérzésem mint a zsombinál, de szerintem az ő kívánsága fog teljesülni!

A 16. héten is van terheléses cukor?Az nem valamikor a 24. héten van?

1357. Zsatim (válaszként erre: 1356. - RLindi)
2010. júl. 10. 12:13

Köszi :) Mindkét nevet én találtam ki az uram csak rábollintott :D Bár az Aida az ő ötlete volt! De nem vetettük el azt sem, hogy Erdei Izabella Aida vagy esetleg forditva Erdei Aida Izabella csak igy elég hosszú :S Na, mindegy majd meglátjuk, hogy lányunk vagy fiúnk lesz e, utána ráérek agyalni ezen:))

Óóóóh, ahogy beszélünk róla már izgulok is a szülés miatt :D Alig várom, hogy a kezembe tarthassam és megpusziljam!!! Gondolom ti is igy vagytok vele :)) Hol van még a január??? :D

1356. RLindi (válaszként erre: 1352. - Zsatim)
2010. júl. 10. 11:50

Nagyon szép az Edvin! Jól választottatok:) Meg az Erdei Izabella is szuper hangzásra:) Pesze ez csak az én véleményem:)

Ööö..szerintem ha nem alattásban csinálják a császárt, akkor megmutatják, odaadják megpuszilgatni még a műtét közben és a szenvedés nem marad el:)

De én drukkolok Neked azrt,hogy sikeróljön rendesen!

Szép napot mindenkinek, ebben a "jó" melegben:)

1355. kisfari (válaszként erre: 1353. - Benita anyuka)
2010. júl. 10. 10:34
Persze, azért én is félek, de úgy vagyok vele, hogy ha félek- ha nem már bent van és bent nem maradt még egy gyerek sem, úgyhogy így vagy úgy de túl kell esni rajta és ezen nem segít ha addig is ezen rettegek, úgyhogy próbálok nem gondolni rá.persze nekem sem mindig sikerül :)
2010. júl. 10. 10:19

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást a névvel kapcsolatban! Egyelőre még a Leila a befutó, de most kaptam sógornőtől egy utónévnaptárt,úgyhogy asszem még azt átlapozgatjuk párszor.:)

Szülés. Én mindenképpen természetesen szeretnék, még én sem félek. Akármennyire is fáj(hat), jobban megéri,mint az a vágás, és az utána lévő fájdalom, na és az örökös heg...

1353. Benita anyuka (válaszként erre: 1349. - Kisfari)
2010. júl. 10. 09:48

Igazad van!!Tényleg rá érünk még ezen agyalni:O))

De!!!Mégis eszedbe kell jusson mivel nagyon szalad az idő és hát...el jön az a pillanat...szóval erre is kell gondolni...

Hát nem tudom....én félek...már most...:O))

De ti ne tegyétek!!!!:O))

1352. Zsatim
2010. júl. 10. 09:23

Sziasztok Kismamák :)))

Nálunk is vannak már nevek

Fiú: Edvin

Lány:Izabella vagy Aida és Erdei a vezetéknév :)

Hát én a szülésröl csak annyit, hogy MÉG nem félek :D De ha lehetséges akkor természetes úton szeretném megszülni, mert a császár nem adja vissza azt a boldogságot, szerintem :) Én igenis szenvedni akarok a babánkért :D Hülye mazohista vagyok :D

2010. júl. 10. 09:23

sziasztok!nagyon ritkán írok,de ha nem baj mostantól kicsit többet fogok!:D

Látom sorra megvannak a negatív tesztek!:D Nekem még van 1-2 hetem! Most tartok a 10-nél! Van akinek már 10 hetesen is látszott a pociján? Mert nekem már elég nagy! Fogorvoshoz mindegy mikor megyek?

2010. júl. 10. 08:34

sziasztok:)

itt vagyok ám nem vesztem el csak rosszalkodik a gépem:(

elméletileg most már jó.

örülök a sok negatívnak:)))

csütörtökön voltam cukorterhelésen és 16 heti vérvételen is:)

a cukor borzalmas volt!

majdnem visszajött:((((

a név már nekünk is megvan:)

ha fiú:

Petike

ha lány:

Hanna

még második nevet találgatunk:)

az első kislányom:

Kovács Kitti Virág

a második babámnak is 2 nevet akarok:)))

1349. kisfari (válaszként erre: 1336. - Benita anyuka)
2010. júl. 10. 07:40

Én kb minden második éjszaka szülök, vagy fogorvosnál vagyok, ez nekem a két mumus!

Az első szülés elött azt hittem hogy jobb lenne ha tudnám mire számítsak, de most már tudom jobb volt hogy nem tudtam.

Én mindig azzal nyugtatom magam hogy most még nem kell ezzel foglalkoznom, ráérek majd akkor parázni ezen ha ott leszek.Van egy könyv amit nagyon szeretek és arról szól hogy felesleges a múlton meg a jövőn rágódni, mindig csak a most-ra kell koncentrálni és élvezni. :)

1348. kisfari
2010. júl. 10. 07:29

Jó reggelt mindenkinek!

Már megint nem tudok aludni, pedig már átalszom néha egy éjszakát pisilés nélkül:)

Gratula az újabb negatív eredményekhez!

Babarózsa84: Szerintem szép név a Leila, nekem tetszik, és bár nekem nem túl jó a kapcsolatom az anyóssal,csak látszólag,én biztos nem hallgatnék senkire.

Nálunk elég nehéz dolog ez a név választás a vezetéknév miatt: Trauninger, hát nem sok minden passzol hozzá, én főleg fiú neveket találtam nehezen,ami meg tetszett volna az biztos emlékeztetett egy nem kedves emberre, így kapta a fiam anno apukája becenevét, és lett Zalán. Most azért reménykedem hogy lány lesz és akkor vsz. Maja lesz, ha meg fiú akkor egyenlőre csak azt szoktam mondani hogy Noname- nek fogjuk hívni.

Én tegnapelött este egy kicsit sokkolódtam, mert ráálltam a mérlegre,ami remélem elromlott!, dwe ha mégsem akkor képes voltam 2 hét alatt hízni 3kg-ot és szerintem ez azért sok. 58kg-val estem teherbe, már eleve volt egy kis plusszom, aztán kb 2-3 hete a védőnő 59 mért, amivel meg voltam elégedve, erre most rá 2 hétre +3kg, úgyhogy azt hiszem itt az ideje hogy elkezdjek figyelni rá, hogy mit eszem, na és persze előkerült Réka is, bár még be nem kapcsoltam, de majd ma!

1347. Studio64 (válaszként erre: 1341. - Benita anyuka)
2010. júl. 9. 21:13
Na csajok én még nem szültem természetesen, de amikor anno kimondták rám az "ítéletet" azzal nyugtattam magam, hogy legalább nem fogok annyit szenvdeni. Azért a császár egy qrva komoly hasi műtét ahol vágnak mindent, és az azt követő 2-3 hétben úgy érzed beledöglesz. Bocs a szülés előtt állóktól. Szal nem feltétlen jobb egy császr, mert szülés közben kapsz edát és a kinyomás van "csak" meg utána a vágási fájdalom, de az mégsem a "mindent" vágnak effektus. De mondom nem szültem még természetesen és sajnos valszeg nem is fogok :O(
1346. s700
2010. júl. 9. 19:04
Lehet, hogy nekem is csak azért olyan nagy a szám, mert első baba lesz:-)
1345. Benita anyuka (válaszként erre: 1343. - S700)
2010. júl. 9. 19:04

Na ennek örülök:O))

Nektek??El múlt a hányinger csajok?:??Vagy nem is volt???:O))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook