2011 januári babák (beszélgetés)
Szerintem a Lendvai Lénárd kicsit nyelvtörő. Én a Botondra szavazok!:)
Borka nagyon szép és különleges, de a Kamilla is szintúgy. Kb. én is ilyen határozott vok.:) Ahányszor böngészem a neveket, annyiszor találok + még esélyes neveket, így leltem rá tegnap a Virágra.:) Szerinted hogy hangzik?: Trebula Virág
Szerintem nehéz úgy dönteni,hogy fiatal vagy idősebb legyen a doki,mert mindkettő lehet nagyon ügyes, szimpatikus...,de fordítva is alakulhat.
Mind a kettőtök nevei nagyon tetszenek!Különösen a Lénárd4most nagyon megingtam a Botond terén!Lendvai Lénárd, az olyan jól hangzik!Nem?Majd mondom a férjemnek!
Az a z érzésm, hogy fiú lesz ezért a lány név nem is annyira érdekel!De valószínű Borka lesz!Vagy Kamilla!:)))
Milyen határozott vagyok, mi?
Lányok Ti inkább idősebb vagy fiatalabb dokit választanátok a helyemben!ugye úgy alakult, hogy mást keresek éps nem tudok választani!Arra már nincs időm, hogy több dokihoz elmenjek mert már így is van egy pecsét a kiskönyvembe egy olyantól aki nem lesz az orvosom!Elég hülyén jönne ki, ha 8 különböző pecsét lenne benn!Annyira rossz, hogy magam vagyok, doki nélkül:(((
Olyan jó,hogy te már tudod,hogy fiú lesz.
Én még csak szerdán megyek a 12 hetes uh-ra.
Nálunk a következő nevek esélyesek jelen állás szerint.:)
Lány: Natália, Leila, Virág
Fiú: Zsombor, Botond, Noé
A vezetéknév pedig Trebula. Nehéz választani, mert elég speciális a vezetéknév.
Ááá, szerintem a Borka aranyos, nem gondolnám,hogy felnőtt korában gáz lenne.De gondoljatok bele milyen lesz egy Dzsenifer mama:D /jaj nagyon remélem senkinek nem ez a lányneve/
Neekm a Boróka is tetszik, de nekünk enm jók azok a nevek amiben van r betű,mert a vezetéknév Radovics.
A Kamilla szerintem is nagyon szép, páromak nem jön be. Lánynévben nehezen döntöttünk,most a Johanna maradt ami mindkettőnknek tetszik.
:) A Botond nálunk is esélyes.
Kamillánk már van a családban, egyébként nagyon szép, nekem ez a név a befutó a 3 közül. :)
És mi lesz a neve,ha lány lesz?
Mi is titkon kislányt várunk.
Nekünk a Leilán kívül még a Natali, Natália is tetszik.
A szüléstől én is tartok, de csak azért nehogy megint császár legyen!Azt mindenképp szeretném elkerülni!Már most azon agyalok hogy mit tehetnék azért, hogy minél kisebb esély legyen a császárra!De annyi minden van aminek klappolnia kell, hogy én nem is tudom mit tehetek az ügy érdekében!
Neveken mi is gondolkodtunk már!A fiúban teljesen egyet értünk a lánynál még vannak kérdőjelek!
Én remélem, hogy lány lesz, apa viszont megint fiút szeretne és bár most nincs olyan erős megérzésem mint a zsombinál, de szerintem az ő kívánsága fog teljesülni!
A 16. héten is van terheléses cukor?Az nem valamikor a 24. héten van?
Köszi :) Mindkét nevet én találtam ki az uram csak rábollintott :D Bár az Aida az ő ötlete volt! De nem vetettük el azt sem, hogy Erdei Izabella Aida vagy esetleg forditva Erdei Aida Izabella csak igy elég hosszú :S Na, mindegy majd meglátjuk, hogy lányunk vagy fiúnk lesz e, utána ráérek agyalni ezen:))
Óóóóh, ahogy beszélünk róla már izgulok is a szülés miatt :D Alig várom, hogy a kezembe tarthassam és megpusziljam!!! Gondolom ti is igy vagytok vele :)) Hol van még a január??? :D
Nagyon szép az Edvin! Jól választottatok:) Meg az Erdei Izabella is szuper hangzásra:) Pesze ez csak az én véleményem:)
Ööö..szerintem ha nem alattásban csinálják a császárt, akkor megmutatják, odaadják megpuszilgatni még a műtét közben és a szenvedés nem marad el:)
De én drukkolok Neked azrt,hogy sikeróljön rendesen!
Szép napot mindenkinek, ebben a "jó" melegben:)
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást a névvel kapcsolatban! Egyelőre még a Leila a befutó, de most kaptam sógornőtől egy utónévnaptárt,úgyhogy asszem még azt átlapozgatjuk párszor.:)
Szülés. Én mindenképpen természetesen szeretnék, még én sem félek. Akármennyire is fáj(hat), jobban megéri,mint az a vágás, és az utána lévő fájdalom, na és az örökös heg...
Igazad van!!Tényleg rá érünk még ezen agyalni:O))
De!!!Mégis eszedbe kell jusson mivel nagyon szalad az idő és hát...el jön az a pillanat...szóval erre is kell gondolni...
Hát nem tudom....én félek...már most...:O))
De ti ne tegyétek!!!!:O))
Sziasztok Kismamák :)))
Nálunk is vannak már nevek
Fiú: Edvin
Lány:Izabella vagy Aida és Erdei a vezetéknév :)
Hát én a szülésröl csak annyit, hogy MÉG nem félek :D De ha lehetséges akkor természetes úton szeretném megszülni, mert a császár nem adja vissza azt a boldogságot, szerintem :) Én igenis szenvedni akarok a babánkért :D Hülye mazohista vagyok :D
sziasztok!nagyon ritkán írok,de ha nem baj mostantól kicsit többet fogok!:D
Látom sorra megvannak a negatív tesztek!:D Nekem még van 1-2 hetem! Most tartok a 10-nél! Van akinek már 10 hetesen is látszott a pociján? Mert nekem már elég nagy! Fogorvoshoz mindegy mikor megyek?
sziasztok:)
itt vagyok ám nem vesztem el csak rosszalkodik a gépem:(
elméletileg most már jó.
örülök a sok negatívnak:)))
csütörtökön voltam cukorterhelésen és 16 heti vérvételen is:)
a cukor borzalmas volt!
majdnem visszajött:((((
a név már nekünk is megvan:)
ha fiú:
Petike
ha lány:
Hanna
még második nevet találgatunk:)
az első kislányom:
Kovács Kitti Virág
a második babámnak is 2 nevet akarok:)))
Én kb minden második éjszaka szülök, vagy fogorvosnál vagyok, ez nekem a két mumus!
Az első szülés elött azt hittem hogy jobb lenne ha tudnám mire számítsak, de most már tudom jobb volt hogy nem tudtam.
Én mindig azzal nyugtatom magam hogy most még nem kell ezzel foglalkoznom, ráérek majd akkor parázni ezen ha ott leszek.Van egy könyv amit nagyon szeretek és arról szól hogy felesleges a múlton meg a jövőn rágódni, mindig csak a most-ra kell koncentrálni és élvezni. :)
Jó reggelt mindenkinek!
Már megint nem tudok aludni, pedig már átalszom néha egy éjszakát pisilés nélkül:)
Gratula az újabb negatív eredményekhez!
Babarózsa84: Szerintem szép név a Leila, nekem tetszik, és bár nekem nem túl jó a kapcsolatom az anyóssal,csak látszólag,én biztos nem hallgatnék senkire.
Nálunk elég nehéz dolog ez a név választás a vezetéknév miatt: Trauninger, hát nem sok minden passzol hozzá, én főleg fiú neveket találtam nehezen,ami meg tetszett volna az biztos emlékeztetett egy nem kedves emberre, így kapta a fiam anno apukája becenevét, és lett Zalán. Most azért reménykedem hogy lány lesz és akkor vsz. Maja lesz, ha meg fiú akkor egyenlőre csak azt szoktam mondani hogy Noname- nek fogjuk hívni.
Én tegnapelött este egy kicsit sokkolódtam, mert ráálltam a mérlegre,ami remélem elromlott!, dwe ha mégsem akkor képes voltam 2 hét alatt hízni 3kg-ot és szerintem ez azért sok. 58kg-val estem teherbe, már eleve volt egy kis plusszom, aztán kb 2-3 hete a védőnő 59 mért, amivel meg voltam elégedve, erre most rá 2 hétre +3kg, úgyhogy azt hiszem itt az ideje hogy elkezdjek figyelni rá, hogy mit eszem, na és persze előkerült Réka is, bár még be nem kapcsoltam, de majd ma!
Na ennek örülök:O))
Nektek??El múlt a hányinger csajok?:??Vagy nem is volt???:O))