2011 januári babák (beszélgetés)
Akkor megnyugodtam, hogy nem én híztam el. :)
Amúgy magamat se értem, sokszor annyira szeretném, ha észrevennék rajtam a babát, máskor meg kiakadok, hogy ennyire kövér lennék... De akkor legközelebb max. behúzom a hasam. :D Na jó, ez a gyakorlat már nem megy, nem tudom behúzni, de akkor majd letakarok egy kis részt belőle. :D De hülye vagyok. LOL!
Ezt nem is értem. Miért zavarná a nőcit ha a férjéhez járnál? Hát hányan járnak hozzá? Godolom egy csomóan, most pont Te miért zavarnád már? Érdekes.
Sajnálom,hogy igy Ő is kiesett, de biztos ez is okkal van, hogy megtaláld a legigazibb igazit doki ügyben is:)
Ella, a nőci nem tudom mit nézett. Talán nem volt rajta a szemüvege:S
Olyan kis aranyos a hasikád és túlzással sem nevezném nagynak.
Anyám, mit szólna ha látná az enyémet?!
Nekem csak a combomon van3 durva csík, de az már 13 éves koromban megjelent rajtam, amikor anorexia után visszahíztam. Gyakorlatilag semmivel sem tudom eltüntetni, de már megszoktam.
A hasamon egy sincs (még). Leával nem is volt. Először feszesítő testápolóval kentem, abból kiindulva, hogy azért reped majd szét, mert nem elég feszes a bőröm és nem nyúlik. Aztán szóltak, hogy pont emiatt fog majd megjelenni a terhességi csík. Vettem kimondottan terhességi csíkok elleni krémet, de mire megküldték (Avon), már a 36. héten voltam és addigra megszületett a lányom. Még mindig megvan, heti 1-2 alkalommal kenem a hasamat, ha eszembe jut.
Amúgy egyik ismerősömnek a védőnő babaolajat ajánlott rá, de neki nem hatott, pedig ő is fiatalon, 22 és 23 évesen szült, a másodikkal szép csíkos lett a hasa.
Egy kicsit drága, de ha úgy vesszük, nagyon jól ki lehet használni, szóval hosszú távon megtérül. :)
A pelenkázó nekem egy cseppet kicsinek tűnik, de tetszik, hogy van hozzá szekrény.
Én láttam még anno 25 körül tavaly előtt, de nem vettünk, mert a kiságyat nászajándékba kaptuk meg amúgy sincs hely a pici szobánkban. Amúgy tényleg jó lesz, ha a második babátok lány, mert valóban uniszex.
Bár 2 gyerkőcön túl vagyok de mégis aggódok:O)
Mindig attól félek,hogy pici lesz a babám:O(
Már álmomban is azt mondta a doki,hogy csak 20cm-es:O))))
Másnap el mentünk dokihoz:25cm!!:O)))
De ez a normál méret ebben a korban..:O)
És ti??Hogy vagytok??
Helló csajok!!:O)
Szeretném kérdezni,hogy nektek milyen erősséggel rúg a baba???
Rendesen érzitek a rúgását vagy még csak éppen,hogy mocorog????
Az én Babám nem rúg olyan nagyokat:O(Inkább csak úgy mocorog....:O((1*éreztem,hogy na !!most rúgott egy nagyot...Lehet,hogy lusti???....
Úgy sajnálom, h itt mindenkinek van már egy csomó képe a manójáról, nekem meg egy sincs.
Annyira balga voltam, h az első Uh-nál ott felejtettem, amásdik az ÁEK-ben volt a 12 hetes genetikai, ott nem tudtak képet csinálni, most ismét ott lesz a 19 hetes genetikaim, tehát megint nem lesz képem:-(((
Sziasztok!
Köszi a kedves szavakat, már túltettemmagam az első csalódottságon.ma is már 100-szor megnéztem a kis képét és szégyenlem magam, hogy nem öültem neki!
Nekem is vannak csíkjaim, de az még Zsombival alkult ki, amikor 35kg-ot sikerült felszednem.
Most szerintem újak még nincsenek és én a hagyományos níveát használom, jó zsíros, nekem nagyon bevállt!
nagyon szupi a babakocsi .. én is nézegettem
de végül a quinny buzz 3 melett maradunk szerintem
ő lenne az csak zöldalma szinben
, szerintem hasonlit a sokkerea de kb 180 ezerből mózesel és hordozóval együtt kijön... a sportrészes verzitót láttam most akciósan 80 ezerért is
Köszi lányok a tanácsokat.....kipróbálom a babaolajat kezdetnek.
Jó étvágyat az ebédhez!!!
Azért kenegesd, háha kicsit kevesebb lesz, de méregdrága krémecskéket nem nagyon éri meg venni sztem.
Van ismerősöm aki sima babaolajjal kente csak, 1 db csikja sem lett. Mázli:)
Hát az egyik volt kórházi szobatársam, Ő január elejére van kiirva szintén, most 21 hetes+pár nap.
Az ebay-on még nem is néztem, de ebéd után megkukkantom mindenképp!
Most lassan megyek, visszatért a remek étvágyam sajnos:)
Én a csikokról nem nyilatkoznék, nekem lett a lányommal pedig agyon ketem magam mindennel:S
Szerintem genetika sajnos, a kórházban egyik szülésznő azt mondta, nézd meg anyukádat ha neki van esélyes neked is lesz, sajnos:S