2011 - 90 nap! (beszélgetés)
Ja, és nem voltam tegnap tornázni, mert egy hírtől úgy megfájdult a fejem, hogy képtelen lettem volna koncentrálni.
Az esti RTL híradóban is bemondták, hogy nálunk, a város határában akkora baleset volt, hogy egy A6-os Audi kettészakadt, és egy 17 éves lány meg egy 19 éves fiú a helyszínen meghalt, a 20 éves sofőrt mentőhelikopter vitte Szegedre.
A helyi szakközépiskolába jöttek reggel, a sofőr 160- nal hajtott ott is, ahol a kanyarban 60-as tábla korlátozza a sebességet.....
Nagyon kiakadtam a hírtől, úgyhogy az este otthon is ez volt a téma.
Jó reggelt!
Én valamit nagyon elszúrhattam, mert ez a fránya mérleg az istennek sem akar 74 kg alá menni már hetek óta :~( :~(
A jó hír, hogy csodás napsütésre ébredtem. Ez legalább csökkenti a depressziós érzésemet.
Végül hagymás, fokhagymás paradicsomszósz lett, és nagyon fini lett így egyben.
Köszi az ötltet azért!
sziasztok!
én is ma kezdtem a 90 naposat. Három virsli volt az ebéd, egy teljeskiörlésű kiflivel, meg paradicsommal.
Otthon tornázom, heti egyszer aerobic. Remélem sikerülni fog.
mindenkinek kitartást.
üdv
Ági
sziasztok lányok,
nekem ma indul a fogyi (3jára, első kettő sikerjeit visszaettem már magamra) :)
ma egy nagyadag sali lesz rántott husival :))
Ancsa, ne add fel! Képzeld el, milyen csini leszel majd, ha eléred a célod! Kitartás, és irány a torna!
Én is megyek este. Néha nehezen indulok, de aztán mindíg feldob a mozgás.
Nekem gyümölcsnap, szombaton vettem epret, hát mit mondjak, brrr...
Még jó, hogy hoztam banánt, meg narancsot is.
Szebb reggelt! Jaj, utálok hideg szélre, borult égre ébredni, de ez van. Az ember már várja a tavaszt, de az csak nem akar jönni. Ilyenkor aztán próbálok nem depibe esni,ami elég nehéz.....
Ma torna. Jó lenne menni, de ebben a pillanatban egy csepp kedvem sincs hozzá....
Én tegnap gyümiztem. elég jól bírtam.
Ma tükör tojásos husit sütök.
Ancsapancsa, ügyes vagy, hogy így tornázol, kitartást az edzésekhez.
Megvolt ma is a capoiera bemelegítés (8 perc) meg az erősítő rész ( 10 perc), no meg a nyújtás (7 perc)
Délutánra tervezem még azt a részt, amit tegnap végig vittem, plusz a nyújtást megint, különben holnap úgy megyek az izomláztól, mint aki bekakilt :D
Arany árában vettem egy fürt szőlőt, de olyan finom, és nagyon jól esett:-) Persze csak pár szemet csipegettem le róla, kell holnapra is (bár ha a fiam meglátja...... :D )
Sziasztok!
Én ma gyümölcsözök: grapefruit, mandarin, cseresznye és barack befőtt, banán, alma, és egy kis dió. Valahogy majd csak beosztom...
Torna is lesz. Muszáj!!!!!!!
No, végeztem a 20 perces blokkal.....hát, megyek zuhanyozni, mert szakad rólam a víz ::~(
de VÉGIG CSINÁLTAM MEGÁLLÁS NÉLKÜL!!!!!
Isteni ez a capoiera! Ráadásul a Balázs hangja nem idegesít, mint ahogyan a RR-é
:D :D :D :D
Szép reggelt mindenkinek!
Ma gyümölcsnap. Azt hiszem, csinálok egy kis jeges turmixot:-) Mirelit málnát meg ribizlit összeturmixolok egy banánnal, meg 100% narancslével, és lassan elkanalazgatom.
Most derült ki, hogy holnap mégsem megyek Pestre, úgyhogy még ki kell találnom, hogy mit is főzzek....
Azzal még nem is lenne nagy gond szerintem (én fánkot és lángost is szoktam enni, meg palacsintát). A tészta az tészta, nem kell összetevőire szétszedni. No de a feltét.....tejföl,szalonna......
Diéta utáni étel mindenképp,de isteni, az biztos.
Tényleg nagyon guszta lehet!
El is elrakom a következő ch napomra!