Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Közös fogyi 2011.04.01-től fórum

Közös fogyi 2011.04.01-től (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
8042. Kálbá
2012. márc. 21. 10:22

Szia Kinga, gyere át erre a fórmra, most ott vagyok most indítottam el:)


"Közös fogyi második felvonás!"

8041. kinga_so
2012. márc. 5. 08:22

Szia Rozinante és Kálbá!


Látom, ti vagytok itt az utolsó fecskék, kifulladt az oldal :(

Pedig én is most kezdek éledezni, újra diétáznom kellene...

Vége az OB-nak, 6. helyen zártunk-igaz 7 csapatból-, de mi teljesen újként voltunk ott, s szerintem abszolút sikerként könyvelhető el teljesítményünk.

Nyár óta kerülöm a gluténes cuccokat, de mindenféle szénhidrátról képtelen vagyok lemondani. helyette gyalogolok heti min.3-szor 6km-t a parkiban.

Meg persze idén sem egyszerűbb a helyzet a gyerekekkel, zongora és hegedű még mindig, no meg a fiam is elkezdett curlingezni, a lányom pedig felváltotta az úszást az 5tusára. Fiam pedig új programmal állt elő, kajakozni is szeretne. Időm nulla, de enni sajnos még mindig szeretek :)

Szép napokat nektek!

8040. Rozinante (válaszként erre: 8039. - Kálbá)
2011. nov. 8. 09:19

Helló! :))


Az igazat bevallva én kis kicsit ellustultam. Új lökés kellene, hogy tudjam folytatni. Amúgy szerintem egész jól állok, bár állhatnék jobban is. Amúgy mi újság arra felétek? Jól vagytok?


Puszi

8039. Kálbá
2011. nov. 5. 08:00

sziasztok (Szia Rozi)


hogy áll a fogyásod?

én most akarok kicsit visszaállni rá, mert feladtam, remélem sikerülni fog :)


puszi

8038. Rozinante (válaszként erre: 8037. - Kálbá)
2011. okt. 27. 09:25

Hali! :)


Nemcsak, hogy majdnem késő, határozottan késő. Az iskolában a tanár hiába tanítja jóra, ha otthon meg mást nem lát, csak a rosszat...Szomorú dolog ez, de hát sajnos nem lehet ezzel mit kezdeni.:S

8037. Kálbá
2011. okt. 24. 18:14

Szia


A fenekelés nem segít! Ez a szülő hibája, de ilyen korban ez már majdnem hogy késő...

8036. Rozinante (válaszként erre: 8035. - Kálbá)
2011. okt. 24. 08:26

Szia!


Némelyik??!! Hát igen. Jól el kéne fenekelni mindegyiket, aztán majd utána viselkedhetnének így. De azért úgy gondolom, hogy ez nem a gyerek hibája, hanem a szülőé...

8035. Kálbá
2011. okt. 19. 08:39

szia


Eddig tetszik, de azok a gyerekek, kész katasztrófa némelyik. :(

8034. Rozinante (válaszként erre: 8033. - Kálbá)
2011. okt. 19. 08:01

Szia! :)


Azt tudtam, hogy járnak ovisok, és most már azt is tudom, hogy ebből ti vagytok az egyik :)) És milyen? Tetszik Nektek? :)

8033. Kálbá
2011. okt. 18. 08:20

sziasztok


szép napot mindenkinek. Örülök hogy egyre többen visszataláltok :D


Nekem nagyon összejöttek a dolgok, és este nincs már se időm, se erőm netezni.


Örülök Rozi, hogy végre beindult nálad is a fogyás :) Én stagnálok nagyon, de most ezzel sincs erőm foglalkozni :S


Rozi képzeld keddenként járunk hozzátok iskola előkészítőre manóval:D már kétszer voltunk, és ma is megyünk :D


puszi mindenkinek

8032. Rozinante
2011. okt. 17. 11:53

Szia Kinga!


Jó Téged is újra itt látni. :) Látom Neked is zajlik az élet :). És gratulálok a centikhez!


Ma reggel olyan ciki dolog történt velem, muszáj elmesélnem. Épp szálltam át az egyik metróról a másikra, és ahogy sétáltam, éreztem, hogy csúszik le a nadrágom. A végén már fognom kellett, nehogy lecsússzon. :D Komolyan, pont úgy éreztem magam, mint azok a mai fiatalok, akiken lóg a nadrág az ülepénél. El sem tudom képzelni mennyire hülyén nézhetett ki hátulról?! :DD De ugyanakkor örülök neki, hiszen ez az 1 számmal kisebb nadrág, amit nem rég vettem. Jah, és még öv is van rajtam, szóval...ez azt jelenti, hogy fogytam egy kicsit? :D


Szép napot Nektek, puszi! :)

8031. kinga_so
2011. okt. 11. 09:26

Sziasztok lányok !


Ne haragudjatok, hogy nyár óta nem dugtam ide az orrom, de nagyon beteg voltam, amihez nagy adag depresszió is párosult, amit be kellett nyelnem, hogy a gyerekeknek minden OK legyen.

Nekem azóta nem sikerült lefogynom, sőt... 61 és 63 kiló között mozgok, bár centiben ment le, amit a gatyaövön látok. Ez kb. 6 cm.


Szeptember közepétől újra járok edzeni, s azótra már a fiam is hordom curlingezni. Imádom, bár idén nagyon megemelkedtek a pályadíjak, szívom is a fogam emiatt, de épp arra készülünk, hogy feljussunk az A osztályba és ott helytálljunk. Ehhez idén már edzőt is fogadtunk. A fiamnak meg olyan sikere lett, hogy rögtön meghívták csapatba is játszani, novemberben lesz az első versenyük :)

Kislányom is boldog, az úszóedzője nem ereszti ki a "karmai" közül, nála öttusázhat, s tavaszra már őt is versenyeztetni szeretnék, mert az edző szerint tehetséges.

A hegedűt a csajszim kénytelen magántanárnál folytatni, mert ragaszkodtunk a tavalyi tanárnőjéhez, akit idén nem vettek vissza tanítani. Egy vagyon ez is, de szeptemberben lesz egy országos verseny, ahol a tanár nénije szerepeltetni szeretné.

A fiamnak ugyan nem megy így a zongora, de szeret járni, és különben is imád curlingezni, ahol pedig sikerélménye van.


Hát ennyi , ami így hirtelen eszembe jut.


Sok puszi mindenkinek, és bocs, hogy úgy eltűntem.

Időm nem sok lesz ezután sem, de azért időnként benézek, s jelzek, mizu!


Ja, orvosok nem találtak semmit, de kaptam egy könyvet, azóta nem eszek gluténes cuccokat, s úgy néz ki, hogy nem fáj a hasam, fejem, s elhagy a depim is, s talán a centiket is ennek köszönhetem. Lett derekam, bár a hájam továbbra is fodrozódik, mint a tenger ... :D


Puszi mégegyszer, aztán jó munkát és vigyorgós napot nektek is!

8030. Rozinante
2011. okt. 10. 08:14

Sziasztok Lányok!


Katasztrófa! Ennyit tudok mondani. Az utóbbi két hetem maga volt a pokol. Ráadásul a kolléganőm beteg volt a múlt héten, így az ő munkáját is én csináltam. Nagyon elfáradtam, nemcsak testileg, hanem lelkileg is. A múlt héten nem zumbáztam, van is lelkiismeret-furdalásom miatta rendesen. Egyszerűen annyira kivoltam, hogy nem tudtam magam rávenni. De a héten újult erővel nekilátok megint. Érzem, hogy van hatása. Az étrendemen nem változtattam semmit, ugyanúgy eszem, csak kevesebbet. Csoki, süti sem marad el, bár hozzáteszem, mintha nem is kívánnám annyira. Heti 1 alkalom amikor megkívánom, akkor eszem, és kész. Remélem, bízom benne, hogy jó úton haladok. Lassan, de biztosan.


Remélem Ti jól vagytok. A biciklit ne bánd Kátya, eljön majd megint a Te időd. Egy kicsit a tragacsnak is pihennie kell :P


Kucikka: Tudod jól, hogy mi itt vagyunk és bíztatunk. Nekünk bármit elmondhatsz. Mi majd úgyis bátorítunk. Meg tudod csinálni. Tudom milyen nehéz, hogy elindultál a jó úton, aztán jött egy akadály, ami letérít és már nem tudsz visszemenni a helyes ösvényre. Istenem, hányszor estem én is ebbe a "hibába"! Meg sem tudom számolni. De aztán erőt vettem magamon, és meggyőztem magam, hogy IGENIS MEG TUDOM CSINÁLNI! Emlékezz arra a képre, amit én készítettem. Szerintem Neked is elküldtem, remélem megvan még. Akaszd ki az irodádban, és ha kétségeid vannak, csak pillants rá. :) De ha gondolod csinálok egy újat, csak mondjatok valami jó kis szöveget hozzá! Nekem itt lóg a számítógépem fölött, és mindig önkéntelenül is ránézek. Úgyhogy, hajrá!! Meg tudod csinálni, csak ne add fel!


Na megyek, megeszem az e heti süti adagom, utána meg ráállok a számlákra. Puszi Nektek és jó hetet kívánok!


u.i.: mérlegre hónapok óta nem álltam. Még mindig félek tőle, hogy elszomorodom és mélyebbre süllyedek, ha nem azt látom, amit akarok. Tudom, hogy fogytam, a nadrág nem hazudik, viszont, ha a mérlegen ugyanazt a számot látom, akkor nekem végem. Így nem is állok rá. Butaság?

2011. okt. 4. 13:45

Szia Kátya!

Tényleg kikopott a fórum, sajnálom, mert nagyon jól pörögtünk, jókat írogattatok mindannyian.

Gondoltam, hogy Rozi és Te fogjátok a legtovább fenntartani a kapcsolatot.

Ami azért még most is megy, az a torna. Heti 3*1,5 óra, ami nagyon jól esik. Délelőtt gyümölcs, natur joghurt, délben megebédelek, este meg próbálok odafigyelni.

Tényleg csípősek már a reggelek, nem csoda, ha leteszed már a bicajt! Hétvégétől meg még inkább hidegeket mondanak.

Puszi mindenkinek!

8028. Kálbá
2011. okt. 3. 18:14

sziasztok


Én is be be nézek ide:) én most fogyok azaz nem hiszom és kicsit kezdek fogyni. MA végleg letettem a biciklit idénre, mert reggel már nagyon fáztam :( kicsit szomorú vagyok miatta, de hát ez van.


Kucikka ne add fel, ha megfogyva bár de mi itt vagyunk még egy páran.

Rozi mi van a zumbával? csinálod még? megmérted magad?? hogy állsz?

2011. okt. 3. 08:28

Sziasztok!

Szép hetet nektek!

Úgy gondolom, most már tényleg megint oda kell magamra figyelnem. Megmértem magam reggel. Elszörnyűlködtem! Borzalmas! Nem is tudom mikor voltam utoljára ennyi!

De ismét, ki tudja hányadszor megint elkezdek figyelni magamra. Az keserít el, hogy tudom, meg lehet csinálni és mégsem sikerül! Nagyon el vagyok keseredve, vagyis inkább rettenetesen haragszom magamra. Hogy a csudában szaladt el megint ennyire velem a ló?!

Segítség!!!

8026. Rozinante
2011. szept. 28. 09:59

Sziasztok! Én is ideértem. Úgy nézem ez az év katasztrófális lesz. Borzasztó sok meló van az új jogszabályok miatt, úgyhogy nagy részben ezért is jövök ritkán. Mire hazaérek hulla fáradt vagyok, alig van kedvem bármihez is. Semmi komoly bajom nincs, csak influenza, már 2 hete küzdök vele. Nagyon sz*r. Remélem neked Kátya nem történt semmi komoly sérülésed.

Tegnap zumbáztam, és meg kell állapítanom, hogy már nem izzadok meg annyira, mint eleinte. Ez talán azt jelzi, hogy már jobban bírom, mint régebben?! Ismét vettem egy nadrágot, ami ugyanúgy 1 számmal kisebb, mint amekkorát a fórum indulásakor hordtam. Bár be kell valljam, övvel is kicsit lecsúszik. A főnököm tegnap megjegyezte, hogy tényleg fogytam, az arcomon látszik. Mondtam neki, hogy csak képzeli, a hajam miatt tűnhet úgy. :) De azért jólesett.


Üdv újra itt Kucikka! Már nagyon hiányoztál.:) Látom Neked is szépen alakul az életed, hajrá, mindent bele! Néha-néha azért kukkants be. :) Na, most megyek vissza az ügyiratokhoz, szép napot és jó munkát Nektek! puszi

2011. szept. 28. 08:42

Sziasztok Lányok!

Tudom, jól eltüntem, mint az a bizonyos szürke csacsi. De mentségemre, új munkahelyem van és az ég világon semmire sincs időm! Anno, mikor indult a fórumunk nagyon ráértem, egyáltalán nem voltam leterhelve a munkával.

Hogy vagytok, mi újság van veletek? Hogy álltok. Most a fogyira nem figyelek, sok minden más köt le, de lagalább tornázni még mindig járok. Most kb 82 kiló lehetek, nem mértem régen.

Hiányoztatok! Jó lenne megint tartani a kapcsolatot, megosztani a tapasztalatokat, melyikötök mit ért el, bár látom, hogy már szinte csak ketten maradtatok.

Reméélem, néha be tudok hozzátok kukkantani!

Puszi, további szép napot!

8024. Rozinante (válaszként erre: 8023. - Kálbá)
2011. szept. 21. 07:53

Szia! :)


Nyugi Kátya, te haladsz a legjobb úton, szóval bízz magadban, sikerülni fog. Én már majdnem feladtam,de tegnap láttam egy képet magamról, ami 2 hete készült, és hát...majdnem elhánytam magam. Ez most egy újabb löketet adott, amit bevallok, kellett is. Szóval most újult erővel nekilátok, hogy ott folytassam, ahol abbahagytam (Mikulás és beetegség miatt. Az igazat megvallva még mindig beteg vagyok, alig kapok levegőt, de mostmár nem húzhatom tovább, folytatnom kell a napi edzést, akár kapok levegőt, akár nem!). Szóval hajrá nekünk, szépek leszünk és jól fogjuk magunkat érezni a bőrünkben!! :) Mi újság amúgy veled?

8023. Kálbá
2011. szept. 7. 18:47

Szia Rozi!


Én kicsit el vagyok kenődve, mert a mérleg szerint híztam. Párom azzal nyugtat tuti merül az elem:) hát nem tudom, nem adom fel, remélem leszek még kevesebb is:)

8022. Rozinante
2011. szept. 7. 08:47
Basszuskulcs, de rég voltam erre. Ne haragudj, teljesen a feje tetején áll minden az évkezdés miatt. Na, de mostmár vagyok. Mi a helyzet arra felétek? Hogy vagy? Én megvagyok, csinálom továbbra is a zumbát, meg próbálok keveset enni, hátha tudom folytatni azt a menetet, amit elkezdtem.
8021. Kálbá
2011. aug. 30. 19:25
látod nagyon ügyes vagy te:) én 13 kg-nál tartok, de most nem nagyon megy a fogyás:( ma meg defektet is kaptam a biciklivel:(
8020. Rozinante
2011. aug. 29. 08:07
Szia Kátya! Igen, látom, hogy elfogytunk :( Én leszek ám, nem megyek sehova :) Hogy áll? Hát szerintem egész jól, bár a hétvégén bűnöztem, úgyhogy a héten be kell hoznom a lemaradásom. Hétköznapokon minden nap zumbázok, hétvégén nem. Nem szabad megerőltetni a szervezetem, valamikor pihennie is kell. Sajnos nem tudom megállni, hogy mondjuk minden másnap csináljam, mert imádok zumbázni xD Lehet, hogy így hülyeség, de egyelőre ez úgy tűnik, hogy beválik. Neked hogy megy?
8019. Kálbá
2011. aug. 28. 19:19

Na ROzi látom már teljesen elfogyott a banda:(

remélem te azért még be-be nézegetsz ide:)

hogy áll a fogyásod???

8018. Rozinante (válaszként erre: 8017. - Kálbá)
2011. aug. 24. 11:25
Oooh, jól van. Végülis érthető, nem tudsz vele mit csinálni. Nálunk meg elkezdődött a hajtás, úgyhogy most én is kevesebbet leszek. :S
8017. Kálbá
2011. aug. 23. 18:18
vigyázok és ha időm engedi, akkor itthonról írok majd mindig tehát nem szándékozom eltünni, csak sokkal de sokkal kevesebbet leszek itt :(
8016. Rozinante (válaszként erre: 8015. - Kálbá)
2011. aug. 23. 08:01

Szia!


Óóó :( Az marha jó. Jól van, vigyázz magadra majd.

8015. Kálbá
2011. aug. 22. 18:20

szia ROzi!


na nem tudom mi van ilyenkor :(


viszont nem leszek már itt fent napközben mert bent figyelik ki mit netez és hová ír, tehát bocsi de nem nagyon leszek :(

8014. Rozinante (válaszként erre: 8013. - Kálbá)
2011. aug. 22. 09:02
Jó reggelt! :) Hm...hát én valahogy nem kívánok enni, viszont nagyon fáj tőle a gyomrom...szóval ő akar enni, de én nem...na ilyenkor mi van?
8013. Kálbá
2011. aug. 20. 08:16
direkt és utána már sokszor nem is kivántam:D
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook