Titeket mi érdekel egy weblapon? (beszélgetés)
Ti milyen zenét íratnátok ai zene generátoral?
Köszi, de felrakom magamnak ha olyanom van :)
Másik téma ai chat és ai zene generátor? Véleményetek kiprobaltátok? Vagy bármilyen kritika vagy valami vélemény
Majd leirom ha egyetétünk és neked is tecc. Addig nem nyilvános a kérésem: )
Általában csak berakok egy filmet többféle ember van és többféle filmet szeretnek de van egy vendégkönyv ahol lehet írni hogy te éppen milyen filmet szeretnél látni az oldalon
Ha leirod miröl szólnak a filmek, eldőntöm hogy megfog-e vagy nem :)
Szép magyar nyelv, még egy pár évtized és már a múlt leszel :(
Ami van a lapon azt a legeslegelső kommentembe megírtam
Manapság az ai chat-ek elérhetők melyek tudnak javítani helyesírást és egyebeket tudnak csinálni
Óóó, Amaunet leírta előttem.
Igen, helyesírás ellenőrző mindenképp legyen, mert ha így írsz a weboldaladon is, akkor senki nem fogja nézegetni, mert nem értik, hogy miről írsz.
+
Rendezettség, átláthatóság.
Nem ömlesztett tartalom, hanem tagolt, kattintással elérhető témák.
A weboldal színe is fontos. Én a sötét színűeket meg sem nézem.
Ne legyen zsúfolt.
A könyveket pl. témák szerint kellene csoportosítani, ahogy minden mást.
Na de ha tudsz csinálni weboldalt, akkor ezeket feltételezem, hogy tudnod kellene. Ha valaki más csinálja, akkor azt feltételezem, hogy vannak ötletei és megosztja veled.
Van weblapom csak nemmakrom modani
Attól függ milyen weblap.
Én azt se értem mit kérdezel? Mit is kérdezel?
Azt, hogy van egy weblap ahol egybe vannak a cukorbeteg receptek a feliratos filmekkel és ez jó egy így? Vagy mit szeretnél?
Egyszerre írtunk! :) Én pont egészséggel kapcsolatos írásokat olvasok.
Mostanában többnyire tudományos referenciákat és klinikai vizsgálatokat böngészek.
Amiket a szavazáson felsoroltál nagyrészt szórakozás témakör. Ezzel van tele például a Tik Tak és a Face Book. Legyünk ennél igényesebbek! Legalább az egészség terén, ha másban nem.
Az utolsó mondatot gondolom a mobilon lévő automata javító írta át. Nem baj, értjük. Azért olvasd át, mielőtt küldöd.
játékok, sztárhírek, horoszkóp
azt kérdezi mi fog meg egy weboldalon
attól függ hogy mi a tematikája a weboldalnak
Ha vmi érdekel arra rákeresek nem böngészek zagyva oldalakat.Minden másra meg persze a hoxa :)
Igen szívesen:)Tessék,,,,,,,,,,,
Szerintem vesszőt adna kölcsön Libikóka, neki van egy csomó :)
Kinek van weblapja? Szeretnél te is egy weblapot, vagy miért kérdezed?
"Egybe" van a te írásod is. Kellene pár vessző, nagybetű, meg értelmes szavak.
Van egy weblap ja egybe vannak a cukorbeteg receptek egy és a sima receptek egybe vannak a filmek a feliratosak és a nem feliratosak ugyanígy a sorozatoknál is valamint zene aztán tv tv újság és újság aztán ai könyvek és háztartási receptek. titeket mi fog meg egy weblap van?
További ajánlott fórumok: