Luca 20 perce alszik, én megyek mosogatni, meg egy kis rendet csinálni, csak bekukkantottam.
3-ra megyek dokihoz, nyaki Uh-ra, megnézik, hogy mi lehet a pajzsmirigyemmel, met már lassan 3 hónapja itt ez a gombóc a torkomban, és a véreredményem is rossz lett. :-(
Az egyik nem sikerült, indok túl messze lakok. Szerintem meg inkább, hogy gyerekem van. A másikról jövőhéten kapok választ, de szerintem hasonló eredménnyel.
Az szép! Végül Milán is aludt 3 órát és ő sem aludt már többet de jól bírta, ma meg aludt déltől másfél órát, aztán most aludt el fél7kor, úgyhogy vagy 11ig biztos fenn lesz! :( Én már jobban örülnék, ha csak 1x aludna, mert ez így tiszta dili.
Voltunk vidéken, tudod Szandi az az egyetemi csoporttársas találka, ami kb. 2 havonta van, és szept. 3-án lett volna eredetileg, de egyik lánynak nem volt jó, így ma volt. Fél 1-től fél 7-ig voltunk ott, fél órája értünk haza. Szuper volt. Az egyik csaj szüleinél voltunk (ő is még otthon lakik részben, még nincs férjnél, de itt Pécsett dolgozik, ezért itt lakik hétköznap albérletben). Babgulyást ettünk, és kemencében sült kuglófot, meg almás pitét, és gitároztunk, vagyis mi hallgattuk, ahogy az egyik csaj játszott. :-)
Apát bevittem fél 8-kor a kórházba az ügyeletre, mert begörcsölt valamije (az epéje körül, de nem tudni). Vért vettek tőle, meg EKG. Most hazarohantam megszoptatni Lucát (anyum most fürdeti), aztán megyek vissza apáért.