2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Szerintem ne aggodalmaskodj és tartsátok meg a bulit nyugodtan. A vírus úgyis megtalálja azt, akit csak akar.....
Nálunk Ruben is elkapta és én is. És Doni meg Szofi nem, pedig egy légtérben vagyunk ugye.
Csak Verára vigyázz, a többi nem lényeg. Jó bulizást előre is! :)
Sziasztok!
Mégsem fogacska hanem vírus. Piros a torka Máténak.
Le kéne fújnom a holnap délutánt de már kész a torta. Szerintetek? Anyuék évente 1x ha jönnek hozzánk, és ez csoda, hogy az unokájuk születésnapi délutánjára eljönnek.
Hát, még betegecskén vagyok, de azért egy nap alatt is rengeteget javultam szerencsére. :) Ruben már jól van. :)
Jobbulást Máténak, és írj, mit mondott a doki....
Sziasztok!
Viki!
Beteg vagy? Jobbulást neked és Rubennek is.
Máté lázas. Már tegnap este is lázas volt és hajnalban is adnom kellett lázcsillapítót neki. Hamarosan indulunk a doktor nénihez hogy mondjon vmit.
Veránál is volt ilyen, hogy alig tudtuk levinni a lázát amikor a 4 foga jött 1x-re.
Köszi Bettus, én is nagyon örülök neki. :)
Azért sokkal jobb kipihenten egy gyermek.....
Viki itt válaszolok a naplós kérdésedre.
9-18 kg-ig van az ülés. Nagyon féltem tőle, mert volt olyan (másik márka) ami 25 kg-ig volt, azt ugye tovább lehetett volna használni, azzal kihúztuk volna kb. 7-8 éves korig, és utána már csak egy ülésmagasító kellett volna, így meg lehet, hogy kell még egy ülés, bár amilyen pehelysúlyú az én lánym, van rá esély, hogy 18-20 kg-nál nem lesz több 7 évesen se, és akkor nem kell mésik ülés. Merthogy ez nem volt olcsó (57 ezer Ft), persze relatív, de nekünk drága volt. De ennek lett az egyik legjobb töréstesztje az idén.
Sziasztok!
Örülök Viki, hogy tudott a kis drága pihenni éjjel.
Sziasztok!
Máténak 2 napja adtam joghurtot tegnapra meg piros megint a combija :((((
Nálunk most 9 fok van.felhős az idő....
Sziasztok. Mindjárt indulunk is az isibe.....mondta tegnap a tanító néni, hogy ma jön reggeli után a városi tv az osztályba forgatni. ;) Utána pedig usziba mennek. Szofi írtózik a merüléstől.:( Már mondtam a tanítónak.
Basszus, 7 fok van!
Basszus,annyira idegesítő!!!
De Doni hősiesen viseli!!!pedig mennyi "szekálással"jár:-(
Hát, van rá esély.......:)
Remélem pár éven belül igen, mivel elvileg a kezeletlen tüdőgyuszi váltotta ki.
Most olvastam,mi a nagy helyzet Donival:-((
de kinövi?
jaja:)
Ő az én szőke kishercegem. Van már 1 fekete királyom:)
:-DD
Köszi!