2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Amúgy sziasztok! Ma barátnőméknél voltunk egész nap. Sajnos tekla most nem élvezte annyira, nem értem miért lett ilyen mimóza :(((
Hazafele bementünk Apáért, útközben majdnem ütköztem egy köcsöggel aki kiabált hogy feltartom a sort, jelzem egy kocsi jött mögöttem, plusz ez a bunkó és 50-el mentem lakott területen belül, ez a hülye meg akart előzni jobbról a busz sávban és meg befékeztem mert azt hittem nekünk jön, enyhén ideges voltam :((( Hátul 2 gyerek, ablakon jelzés hogy Baba az autóban!!!
Sziasztok!
Boldog névnapot Teklának!
Ma Fanni is sokat aludt 3 órát, én addig megjártam egy állásinterjút. Majdnem haza is értem mire tesómmal felkeltek.
Betegeknek jobbulást!
Hello mindenkinek!
Megyünk sétálni babakocsival.
Triciklivel már voltunk lent.
Nem, ez még a 2. Prevenar. Nem biztos, hogy jól írom, valami ilyesmi volt a neve.
Szóval nálunk ilyen minnél kevesebb gyógyszert és oltást adó dokinéni van, aki homeoval is foglalkozik, ezért ő később adja be. Ezt máshol talán 4 hónaposan adják. Így mi mindig csak egy oltást kaptunk, ezt meg később. Ismerősök is hordják hozzá a gyerkőcöt és eddig úgy látom, hogy bevállt a módszere, hiszen igazán 2x volt Milánnak kisebb homloküreg-gyulladása eddig, de az is fogzáskor.
Sziasztok!!!
Boldog névnapot Tekla!!! :))
Sziasztok.
Azaz, Meningitec, vagy mi......
Sziasztok! Ez az agyhártya gyulladás elleni? (meningi..valami?) Nálunk is csak 1 éves kor után adják.. Én most fogok utánajárni az oltásoknak, hogy miket adassak be, mondta a doki, hogy utána szóljak, beadja bármikor.
Ja, tegnap csináltam egy hőmérő tesztet :) Bercinek rendeset mért, este nekem meg 35, valamennyit :O A lényeg, hogy ha lázas, azt mutatja.
Sziasztok!
Ma megkóstolta Nóri a pudingot,nem jött be neki.
Csináltam Máténak való palacsintát (lekváros)
Verának is csináltam ebben már tej is volt. (kakaós)
Nem is volt bent a barátnőm. :-( Tök mérges vagyok, írtam a naplómban. :-(
Milyen palacsintát sütöttél?
Jaja. :-)
Amúgy sziasztok!
Mindjárt aludni fog Luca, aztán megyünk, kipróbáljuk a triciklit. .-)
Sztem én is olyan 1,5 évesen fogom levenni a rácsot,előbb semmiképp!
Csajok,én mostantól,hogy ilyen nagyok már a gyerekek,nem tartom számon a hófordulókat,remélem nem gond!
Sziasztok!
Ma voltunk védőnőnél, Nóri 8830gramm és 73 cm.
Az a szép, hogy ő 71-et mért, de nem merte beírni, mert a múltkor a dokinál 73-at mértek:-S
Amugy semmi okosat nem mondott:-(
Bercel!Boldog 1. szülinapot!!!