2010 júniusi babák (beszélgetés)
Igen az nekem is volt,akkor derült ki hogy vashiányos vagyok.Tudod mit nem értek hogy te 29-re vagy kiírva én 26-ra,és te mégis elöbbre vagy mint én. Ma vagyok 11 hetes.Ez is fura ,mert eddig szerdán volt a forduló.
Bocsánat, sima vérvételem volt!
A monitort szintén felém sem fordította, de én felültem kicsit, hogy jobban lássam, ő ezt nem vette észre, csak azon csodálkozott, hogy nem jól látta a babát :) Aztán megkért, hogy feküdjek vissza :)) Később felém fordította a monitort :)
9 hetesen volt vérvételem, az eredményt még nem tudom, 22-én kérdezek rá. Ingyenes volt.
Ugye? Olyankor félek, hogy a babának rosszat csinálok. Vajon mit érezhet ebből...?
Ne aggódj, nekem is csendesen nézte a doki az Uh-t, közben néha kiadott furcsa hangokat, én meg alig mertem rákérdezni, hogy azért ugye minden rendben?
De hál' Istennek rendben...
Nekem megmondták 13 hetesen milyen nemű lehet...
Nekem valami olyasmit mondott egy UHs(talán genetikus) orvos, hogy az integrált tesztet csak 1971-től született anyáknál érdemes megcsináltatni, mert előtte úgy is kihozzák, hogy a kor miatt menni kell hasszurira... Ha fizetősre menne az ember lánya, nem éri meg a pénzkidobást...
De még ma sem értem mi a fenének szeretik a kismamikat kínozni ezzel a hasszurival és miért nem találtak már ki végre valami humánusabbat... :(
Szerintem ne aggódj!Ha baj lenne,az orvosnak kutya kötelessége szólni!!!
A 12 hetes ultrahang után kinek mikor lesz a következő uh?
Mert nekem csak 19 hetesen és az még nagyon messze van.
Csak az aggaszt,hogy olyan furcsán nézte a monitort ,és meg sem mutatta,pedig meg szokta. Meg én úgy tudom hogy a genetikai vérvétel a 12. héten van,és én hétfön 11 hetes 2 napos leszek. Neked volt ilyen vérvétel? Úgy tudom ez nem mindenhol ingyenes,nálunk nemrég vezették be.
Amióta megvan a baba, azóta az én orvosom sem olyan beszédes mint volt. 6 hetes UH-kor csak annyit mondott, hogy a méhemben lát egy elő babát és hogy még nem kell róla beszélni, mert bármi történhet. Ennyi. Nem beszélt többet, mondta, hogy 2,5 hét múlva megint menjek UH-ra. Voltam. Akkor sem volt bőbeszédű. Talán ő úgy gondolja, hogy a 12. hétig még bármi történhet...? Én 22-én megyek a 13.hetes UH-ra.
Szia! Nekem is szokott így lenni,és nagyon rossz érzés.
Szia!
Fekvés közben ha erősen köhögök, tüsszentek vagy nevetek, akkor nagyon beleszúr, görcsölve.
Köszi lányok a biztatást,de igazából majd csak hétfön fogok megnyugodni.
Szia, úgy általában mindenkit kérdeztem :)) Minél több hozzászólás, annál jobb :)
Milyen pocakkrémmel kenegeted? Valami speciális krémet használsz? Én még nem híztam, hasam se nőtt, csak egy picit, de nem látni.
Sziasztok!
Tegnap gyakran éreztem szúrást ott lennt. Én még csak 11 hetes és 3 napos vagyok, szerintem még nincs kapcsolatban a mozgással. Akkor mitől lehetett?
Annyira megkívántam a sütit,hogy sütök én is egy kis maffint.
Szia.
Én még mindíg az ágyat nyomom,ez már a harmadik napja.A torkom már nem fáj,csak nagyon köhögök és csöpög az orrom.Remélem ez is hamar elmúlik.Neked is jobbulást kívánok.
nekem volt már, hogy amikor nagyon köhögtem beleszúrt a hasamba és amikor tüsszögök, akkor is előfordul.
Jaj lányok hogy én mikor gyógyulok meg!!??Ugy félek, h a baba is érez valamit!!Köhögök is mostmár az előbbi köhögésemtöl már szurt a pocim!!Volt már valakinél igy??
jó sütkérezést hm összefut a nyál a számba
Megyek is készülődöm, mert él fele indulunk, húha..
Szép napot minenkinek:)
Egyébként ma is sütök, most a férjem tesójáékhoz megyünk, még jó, hogy ez egy egyszerű, gyors recept:)
Jól, köszi, tesóméknak most jelentettük be a nagy hírt, úgy örültek. Nekik most 1,5 éves a kislányuk-mintha most született volna...
Nektek jól sikerült a látogatás? Biztos mind megették a sütit...:) Még mindig gondolok rá:)
kösz, most még izgatott vagyok, nekem valahogy ez a vizsgálat volt az, ami után el merem hinni...))) és olyan jó:)
Jó reggelt:) Látom itt senki sem izgulja túl a dolgokat, így voltam én is tegnap:) Majd falra másztam:) Holnap már te is itt írhatod vidáman a méreteit:) Mindenki szorít. Ennyi drukkerrel már csak jól lesznek a magzatkák:)
Ez szuper!!!! Akkor most egy picit megnyugohatsz:)
Gratulálok:)))))))))))
Szia, szerintem nincs semmi baja, az én orvosom se beszéli túl a dolgokat, amikor én voltam a nyaki redő előtt, nekem is csak annyit mondott, jó a méret, a terhesség halad előre, és kész:)Most is néztem az arcát, míg vizsgált, láttam, hogy nagyon komolyan néz, meg voltam ijedve, de minden ok. Csak számolt:)
Jó reggelt:) Kicsit muszáj voltam úgy tenni, mintha a munkám is érdekelne néha:) Minden ok, 51 mm, a nyaki redő 1 mm, korának megfelelő minden. Majdnem sírtam:) Tényleg ficánkolt ahogy mondtad, egész más volt, mint eddig. Láttam kiskezet, bár kicsit noszogatni kellet, nem akart jól láthatóan feküdni. Hihetetlen. Most kezdem felfogni, hogy igazán laknak bennem:)
További ajánlott fórumok: