2010 júniusi babák (beszélgetés)
Te már érzel vmit? Szerintem karácsony körül már biztos megmoccannak ezek az Édes Babák!
Mondjuk a ruha téma a legkevesebb, csak egészséges legyen!!!
Én sajni nem tudom hordani más nadóját, mert max. bokáig érne, picit magasabb avygok az átlagnál, a párom is nagy, és Mazsink s nagy:))))))))
Hát én sajnos nem vagyok karcsú, az a kis derekam tünt el elsőnek, ami volt. Eleve nem olyan az alakom. Most krumpliszsák szerű:) Én se akartam beruházni, nagyon nem. Néhányan hoztak szatyrokat, barátnők, kollegák felesége, és voltak benne szoknyák meg nadrágok. Az a ruhatáram.
Én sajnos nem érzek semmit, de én még csak a 12. ben vagyok. A pocakom nagy, de szerintem fel vagyok fújódva. Türelmetlen is vagyok:) Te már érzed?
úgy tudom az oka az alhasi vérbőség:) nekem is ilyen:)
Nézegettem is kismamabandázst, gondoltam nem ruházok be kismama nadóra, amíg a régiekben kényelmesen elférek, szóval kitaláltam, hogy az egyik szűk polóm tetjét levágom, és beszegem az alját, és kész is házilag. Ma próbáltam a boltban is 2-t, de nagyon vékony hozzá a derekam, az itthon készült jobb lesz, mert " karcsúsított".
Rugdodást nem érzek, néha kis "kaparászást", de az még lehet a levegő is a belekben, ki tudja. Pocak már van, a hétvégén látványosan nőtt, olyan kis szép:) Már egy szűk felsőben észre vehető.
Igen,nekem is szokott ilyen lenni.Szerintem,ez normális.
Ki érzi már,hogy rugdos a baba?
Na és nagy már a pocakotok?
Kicsit olyn is, mint mikor vártam, hogy megjöjjön. Azért köszi, ez megnyugtat, hogy nem csak én érzek ilyet....
Tényleg olyan néha, mint mikor -nem t'om máshogy írni- felizgul az ember, és ez most olyan fura...
Na legalább erre én is válaszolhatok. De szokott. Gyakran.
Lehet, hogy nem elég szép a szemem:) Nem tudom én sem. Jó, köszi, majd pénteken megírom, mert este megyek. Remélem élménybeszámoló lesz, nem más. Áhh, nem is gondolok így erre. Minden ok lesz.
Nektek nem szokott olyan furcsa érzés lenni a hasatokban...? Mintha wc-re kéne menni, meg mint szex közben ilyen fura vmilyen érzés, na ezt jól leírtam...
Érdekes, hogy van ahol 30ezer, van ahol meg ingyenes... Vajon ez mitől függ?
Drukkolok holnapra, majd írj:)
ja, az már megvolt. Vérvétel+labor+EKG. Ott minden rendben volt. Holnap megyek a nyaki redő vizsgálatra. Kombinált tesztet nem kértem, az itt 30 eft, de nem azért nem kértem. A fontosabb felét megcsinálja dokim, ha meg gond van, úgyis küld tovább. Csak ne legyen. És kösz a válaszokat.
Tamtum verdét szopogatok én is,de úgí tünik ez sajnos kevés.
A mézes Hols cukor nekem nagyon bevált, meg a Tantum verde is jó- kismamáknak is. A párom pnt most volt influenzás, szerencsére én nem kaptam el, régebben 2x is voltam, vagy 10 éve, hát nem kívánom senkinek, de most úgy látszik ez a két korábbivédettséget adott. Csak a torkom fájt egy picit, meg köhögtem, de már jobb.
Hát hogy féltem az nem kifejezés.... De amikor láttam ahogy mocorog:))))))))))
A 12 hetes vérvétel nem tudom Neked milyen lesz. Vagy nagylabor-ami ugye mindenkinek kell- vagy egy spec. vvt-el, amivel a fejlődési rendellenességeket szűrik: intergált teszt, vagy kombinált. Nekem ezért 9000ft-ot kellett fizetni, van ahol ingyenes, ban ahol több.
Ha kicsit túl leszek a feszültségen, biztos az lesz. Nagyon jó lenne, ha minden rendben lenne, és látnám már:)
Köszi, és ha gyanús, akkor mi történik tovább? Ezt a három mm-t jól megjegyzem. Te nem féltél előtte? Kicsit sokat kérdezek, tudom, de minden vizsgálat előtt bezsongok. Eddig orvoshoz se jártam soha.
Mindent megteszek,mert aludni sem tudok annyira fáj a torkom.
Nekem a védőnő állítja ki a papírokat és a beutalókat.Nem tudom miként számolja az időpontokat.
A 12 hetes vérvételnél a magzatról is szól? Nem csak a mi vérképünk?
Rögtön megtudod. 3mm felett gyanús. Olyan jó lesz, nagyon szép kis baba formájuk van már ilyen korban, mocorog, rugkapál, nagy élmény:)
Remélem hamar jobban leszel, aludj egy nagyot, és szerintem a "mindenre orvosság" fokhagymát is próbáld ki, elűzi a bacikat, vírusokat, serkenti az immunrdsz-t.
sziasztok, olyan furcsa, hogy ugyanarra a hónapra vagyunk kiírva, és a végén kullogók, köztük én is, még csak most megyünk a nyaki redő vizsgálatra. Nem mintha ettől kevésbé izgulnék. Inkább nagyon. Ha az érték nem normális, ott rögtön megmondja az orvos?
Neked uh alapján számolták, hogy mikor kell menni? Én 19-én megyek, ma vagyunk 14 hetes 4 naposak.
Down-kór és nyitott gerinc szűrés. Aztán az eredménnyel kell menni a 18 hetes uh-ra.
köszönöm a jó kívánságokat.Én 28-án megyek AFP-re,Miről i szól ez a vizsgálat?Ultrahangra is mentek?
Érdekes, én úgy tudtam be kell tölteni a 16. hetet, mi meg ép hogy kezdjük, és ugye pár napos eltérés is más eredményt ad, na mindegy, főjön az orvos feje, ha nem jó:)
Jobbulást kívánok! Remélem hamar meggyógyulsz.
További ajánlott fórumok: