2010 júniusi babák (beszélgetés)
nállam is ez van reggelire egy szendvics 2-3bögre tea egy kis eurókrém és utánna semmi például tegnap egy szendvics sok-sok tea és se ebédelni se vacsizni nem birtam ma azért remélem jobb lessz főzök krumpli levest meg sajtos tészta azért csak ezt mert délután munkaakció szombattol tüzelni fogunk megyünk anyumékhoz fáé meg a kályhát is elhozzuk
Az evéssel,pedig úgy vagyok,hogy alig eszem valamit,ami kissé zavar is.
Például nem tudom megenni a húst.Semmilyen formában.Pedig a terhességem előtt,húst hússal ettem.
Jó reggelt!
Hát nagyon jó Nektek. Én már nagyon türelmetlen vagyok. De azt hiszem min. három hétig még nem fogom érezni. Én egész nap ennék, hogy érezzem. Ja, hülye vagyok. Egész nap eszem most is.
de jó:) ez az érzés Nekem sose ment...nem is értettem, honnan tudják, akik így vannak, ha nem próbálták:)
Jó reggelt minden mamának és babának.
Baba mocorgás?Ohhh IGEN.Nekem a kicsikém,mindíg evés után mocorog jobban.Ha eszek,utána néha érzem,hogy ébren van és talán Ő is eszik. :)
hát pontosan nem tudom, de ha jól sejtem, Neked lázat, és ezáltal fejlődési rendellenességeket a magzatnak. De mindenhol írják, hogy terhesség alatt nem szabad elhanyagolni a fogakat.
igen, ő lehet már előtte felismerte a mocorgást, és az volt neki lepkeszárny szerű, és lehet neked utána jött a bökés:) De jó, hogy írjátok, meg nekem az is, hogy ő mondta, mert könnyebb lesz megismerni:)
szioka meg kérdezhetem mennyi idös terhes vagy?szioka
mióta az agyamat tudom babát szeretnék és annak minden velejáróját
Az jó érzés, kivéve néha a végén. Mikor egyet bukfencezik, a hasad meg 10 cm-rel arrébb költözik. Ha nem vigyázol ,még az egyensúlyodból is kizökkenthet. Meg mikor lefelé rúg, szúrást érzel. De biztos jel, hogy jól van. Most csak reménykedünk, de az szinte kézzel (hassal) fogható.
ezt nem is tudtam mit okozhat nekik??
Hát igen, már tudom milyen.
Bár lepkéhez köze nem volt, csak egy bökés volt. De szuper. Épp vacsiztunk, a család hirtelen nem tudta miről beszélek. Akkor tudatosodott csak bennem is, hogy délelőtt is mocorgás volt. De este már Emesém a hasamat akarta fogni ő is érezhetné-e. Mondtam, lehet én se érzem talán egy hétig se.
hát jó lenne mert nagyon várom már rugkapáljon
szia, te biztos tudod, mert nagyon gyakorlott vagy már:) Nekem védőnő olyan lepkeszárny verdesés szerű érzést mondott. Nagyon várom már.
Nem a nőgyógyász utalt be, de úgy tudom a várandósoknak alap a rendszeres fogászati ellenőrzés, mert egy góc komoly problémákat okozhat a babának. Én magamtól járok, és magán fogorvoshoz, mert nagyon félős vagyok, de benne bízom, nemrég úgy volt, hogy a várandós anyukáknak ingyenes, de nézz utána, nehogy hülyeséget írjak.
Szia!
Gyógyulj meg!
Tegnap én is 99 %-os bizonyossággal állítottam, hogy leheletnyi mozdulást éreztem belül a pocimban. 2X is. Beléptünk volna a mozgalmas időszakba?
:-))))))))
Jó reggelt mindenkinek!!Ki hogy van??Én taknyosá változtam meg akkorának érzem az orrom mint egy lufi ugyhogy estére teszek disznózsirt az orromba!!Most,h itt ülök éreztem valamit a pocimba olyan érdekes mintha valaki belülröl picit megnyomot volna érdekes buborékot éreztem már de ilyet még nem!!
Nekem majd reggel töltenek papírt, de én is éhgyomorra megyek a biztonság kedvéért. Na meg szendvicseket.
Én az előző terhességem alatt 4 fogamat tetettem rendbe, mert ingyen volt. 1 gyökérkezelés is volt, és mindet érzéstelenítették, semmi baj nem lett.
Szia! Téged a nőgyógyász utalt be? Engem még nem küldött el, de már gondoltam rá, h el fog, persze egyből fel is fedeztem, h az összes tömésem kirepült... Ettől a dologtól tartok egy kicsit, nem is maga a fájdalom miatt, hanem, hogyha mindet betömik (így hirtelen 2-3-ról érzem, h mintha kiesett volna), az úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú. Gondolom, fizetni is kell érte.
Sziasztok!
Nekem is hasonlóképp. :) De vagy 5millió oldalt kinyomtattak vérnézésre, szerintem jól meg fognak fejni. :) Ami inkább zavar, h éhgyomorra kell menni. Szerintem viszek magammal egy fél marhát, hogy utána fel tudjam tölteni a készleteket. :) Meg véletlen észrevettem, h majd vizeletet is néznek a laborral együtt.
szia, én nem voltam, de mennem kell napokon belül, betömték egy fogam, de fáj, valószínű hogy gyökérkezelni kell:(
én meg eddig csak azt hallottam, hogy menni lehet, sőt kell, és hogy ez nem hatol el a babáig. Ez a kedvencem most, hogy mindenre mindenki mást mond:)
Azért kapok ennyi ruhát, mert már mindenkinek van gyereke a baráti-ismerősi körben, és már senkinek nem kell. Nincs olyan barátunk, ahol még nincs kisgyerek. Talán egy pár.(32)Nem volt ennyire fontos részlet, de már így kifejtettem.
Sziasztok!Szép estét lányok!
Jár valaki fogászatra,vagy volt valaki azóta amióta kisbabát vár?Nekem az tanácsolta a védőnő,hogy inkább majd miután szültem,mert az érzéstelenitő árthat a Babónak.Remélem megúszom még egy darabig a tömést-fúrást.
Én is épp 16 hetesen megyek AFP-re dec. 22-én. Akkor a dokimmal nem is találkozok.
UH nekem is csak 18 hetesen lesz. Az eredményt is kell vinnem.
Néha kis kaparászást érzek,ami szerintem már a kicsikém mocorgása.Mivel a másodikat várom,azt mondta a védőnő,hogy korábban érezhetem mint akinek az első babája lakik a pocakjába.
Hihetetlen.
Megjöttem az orvostól,aki teát és sok narancsot,citromot ajánlott.Semmi mást,aminek nagyon örülök.
Ja és jövőhét hétfőn megyek csak dolgozni. :)
a naplómban találsz képeket a pocimról
ja, meg a korom miatt itt már mindenki szült:)
az igaz. De én már arra gondolok, hogy ezt a pénzt is eltehetem rá:) Rám is nagyjából jók. Én átlagoskás méret vagyok, azt a kicsit meg nézzék el Nekem, ami nem passzos. Terhes vagyok, nem díszlet, na:)
További ajánlott fórumok: