2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Mi jövő héten megyünk 4D UH-ra. Azt mondta a telefonba a doktornő,hogy akkor már meg tudja mondani a nemét, ha minden jól megy. Már alig várom!Nem csak baba mozi lesz, hanem mindenét átnézik tetőtől talpig. Remélem minden rendben lesz.
Nincs itt valaki esetleg?
Nem tudok aludni.:(:(:(
Sziasztok, lányok és babák! :D Mindenkinek köszi a fogorvosos infókat! Hétvégén otthon voltunk és szétkutyáztam magam :), olyan jó volt. Nagyon szeretem a kutyikat, de nekem sajnos még nem adatott meg saját. Nade türelem rózsát terem. :)
A keresztelés témát jó, hogy felvetettétek, ideje ienen is gondolkodni. Nálunk én nem vagyok megkeresztelve, de egyházi esküvőnk volt és a pap bácsi, aki összeadott bennünket, nagyon szimpatikus. Szerintem, ha megkérjük, biztosan megkeresztelné a porontyot.
Szerintetek 18 hetesen már meg lehet látni a baba nemét? Mi nagyon kíváncsiak vagyunk rá. :) Nameg őrá magára is, hogy mennyit nőtt. Utoljára 12 hetesen láttam és januárig nem is leszek uh-közelben, be vagyok sózva. :) Én mintha halványan úgy emlékeznék rá, hogy oan 26 hét felett javasolják a 4D-t, ha az élményanyag miatt szeretné az ember, mert akkor már jó nagy a baba és sokmindent művel odabenn. :)
Találtam egy nagyon szép idézetet,bemásolom nektek!
Gyereket akarni igen nagy elhatározás. Ilyenkor dönt úgy az ember, hogy élete végéig a testén kívül dobogjon a szíve.
Olyyyan szép!!!
Még nem döntöttük el, de az infóid tudatában nézünk majd utána, ha mellette döntünk.
Köszi
Szia!
Én a múlt hét szerdáig nagyon nagyon rosszul voltam, és kb. 2 hétig egyfolytában fájt a fejem, és az utolsó napok voltak a legrosszabbak, én akkor kb. ugyanannyi idős voltam... Egyik pillanatról a másikra elmúlt! Most a napokban újból néha kergetem vukot...:)) De nem vagyok egész nap rosszul, így már elviselhetőbb! Én is azt éreztem hogy már több napot nem bírok ki úgy... Az orvosom azt mondta, hogy olyankor veszi át a sárgatest szerepét a méhlepény, és az járhat ilyen rosszulléttel, és utána elmúlik, vagy enyhül... Biztos Neked is lesz jobb! Kitartás!:)
Hát,én nem tudom megyünk e.Fiammal voltunk,de az egész 2D-be ment,mint a rendes uh,a fiam meg aludt,így nem mutatta az arcát se.Csak a hátát láttuk,na meg a "nagy kukiját":)Erről kaptunk egy képet,és ki kellett fizetni a 4D árát,pedig ki van írva,hogy ilyen esetbe nem kell.
Kecskeméten esetleg nem tud valaki jó 4D-t?
Az előbbi Szolnokon volt.
Amúgy mi 32 hetesen voltunk.
Jó reggelt Mindenkinek,olvastam a hsz-kat,köszönjük,hogy gondoltatok ránk.
Pénteken voltunk a 12 hetes uh-on,minden rendben volt.:)
Csak úgy mocizott a kicsi,na és 1 hét alatt olyan sokat nőtt.:)
BPD:22 mm,CRL:61 mm,nucha:1,5 mm.
A dokinő 13 hetesnek írt.
Levették a vért is,de a laborban olyan bunkók voltak,hogy nem mondták meg,hogy mikor lesz meg az eredmény.:(Azt mondták,ők nem tudják,az uh-on biztos elmondták.Hát nem.
Nektek mikor lett meg az eredmény?Be kell menni érte,vagy hogy fogom megtudni?
Nektek nem keményedik a hasatok?
Én beoltattam a fiamat is.De már megbántam.Magamat viszont nem.A gyerekorvosunk elmondta csütörtökön,hogy mi lehet.Így nem.Viszont szednem kell Vigantolt,napi 2 cseppet.
Mi megkereszteljük a picit,fiam is megvan.Bár a 2 bátyám gyerekei közül csak 1 van megkeresztelve,az iker tesóm lányát megkereszteltük.
Én hiszem,hogy ez kell.....
A fiamat 8 hetesen kereszteltük.
Cirmestopika!
Én megvagyok keresztelve,férjem nem.Esküdtünk templomban.Fiunkat megkeresztelték.
Ikertesóméknál ugyan ez a felállás,de ők élettársi kapcsolatban vannak.Megkeresztelték a gyereküket.
Bátyámékat viszont Szolnokon elutasították,mert nem esküdtek templomba.DE ez nem jogszerű,MINDEN gyereket meg KELL keresztelniük,akit meg akarnak.
Nekem egy Kanonok mondta,aki minket adott össze.:)
Ja,és keresztszülő is lehet olyan aki nincs megkeresztelve,mi is vagyunk,csak én be vagyok jegyezve,a férjem meg csak tanúnak.
Remélem segítettem.
Szia Vikoka!
Én is itt vagyok.:)
Sziasztok!
Jóreggelt!
Én vagyok csak ilyen hajnali kakas mindig? :)
30.hét körül,vagy előbb,de még kitudja!
Nálatok mennyibe kerül?DVD-t is kaptok,vagy képet?
Szia!
Jól vagy?Rég beszéltünk!
Gondolom,hogy a Picur mozgott,de ha nem kivárom :)
Csak azért kérdeztem a keresztelőt,mert mi a Párommal nem szeretnénk,de rajtunk kívül mindenki ezzel cukkol minket.
Mikor mész UH-ra legközelebb?
Merre jártál eddig? :)
Szép estét!
Szia Drága!
Jajj, de jó eked, hogy éreztál valamit:)
Mi szerdán töltjük a 15. hetet, lehet hogy lassan én is érzek majd valamit?!
Már nagyon várom.
Mi biztosan megkereszteljük majd a törpét!
Miért kérdezted?
Sziasztok!
Elvileg most hétvégén töltöm a 12. hetet, de a hányingeres tüneteim rosszabbak, mint valaha és hozzá 2 napja fáj a fejem. Van valaki még így? El fog ez múlni valaha? Vagy így lesz 9 hónapig? : (
Sziasztok!!Még szép,h keresztelünk katolikus család vagyunk igaz nem járunk minden héten templomba de minden nap imátkozunk!!Nállunk ez kihagyhatatlan esemény!!
Igen nagyon örültek a nagyszülők!!
Szia!
Szerintem valamennyi drukk mindenkiben van, míg a kezébe nem veheti a pici babáját, ha van oka félni, ha nincs.
Én a lakóhelyemen elsőként oltattam be magam, mint várandós anyuka. És semmi bajom, remélem odabant is minden okés. Ennek lassan 3 hete. Drukkolok nektek.
Sziasztok Kismamik! Tudom, unjatok mar, de ezennel eljott az oltonap itt Tuusulaban. Menni kene... vagy ne? :S Meg mindig itt tokolok!!!
Anyu is es parom is gyozkodnek, hogy igen, de en hulye fejjel "tulkepeztem" (sok hulyeseget is beleertve) magam a temat illetoen az internet altal.
Mindenesetre biztos kemkedek egy darabig, hogy ketlabon jonnek-e ki az emberek az oltas utan. Es hogy lesz-e valaki pocakos.
Drukkoljatok legyszi, hogy ne legyen baaaaaaj a picurkammal!!! :S (Meg jo, hogy az elozo hsz-emben ezt kijelenteskent irtam, de azert a drukk nem art! ;) )
Puszi Nektek!