2010 júniusi babák (beszélgetés)
Még mindig várunk Évi:)
Ja, és jó reggel mindenkinek!
Nyugi, nncs semmi baj, ha lenne, mondta volna, és nem küldött volna a vérvételre, oda csak akkor küldenek, ha ok az uh!
Jo reggelt!!Nyugodj meg minden rendben lessz!!Itt is rossz az idő!!
Biztos minden okés lesz, nyugi.
Szia!
Én nem csináltattam. Csak kérdeztem, mert én is 25000-et hallottam.
Bár én is fogynék inkább.
Jóreggelt!
Drukkolunk,de tuti nem lesz semmi gond!!!
Ezért nem kellett fizetni,ha megyek 16 hetesen a másik tesztre akkor arra kell 25 ezret.
Jaj nekem a hasam viszket nagyon,meg a lábam,és annyira rossz,hihetetlen!
Én fogytam 4 kilót,de jobb is :))
Neked jó lett a teszt eredménye?
Jó reggelt Mindenkinek!
Egész éjjel nem aludtam.:(
Ma megyek 12 hetes uh-ra+kombinált tesztre.
12+3 vagyok,remélem minden oké lesz.
Szebb napot mindenkinek,nálunk sötét van és esik.:(:(:(
Szia! Én voltam még szerdán. Hétfön megyek újra uh-ra meg genetikai vérvételre. Aggódok,mert mikor megnézte,csak annyit mondott,hogy 10 hetes 5 napos,meg,hogy hétfön menjek újra. Remélem nincs semmi baj.
Szia Évi!
Mi volt az orvosnál? Remélem minden o.k.
Írj majd ha lesz időd:)
A vonalzó kódját kivágod és az adatlapodhoz bemásolod!
Hogyan tudom felrakni a terhes vonalzót?
Na, ez jó hír. Neked kellett fizetni?
Nekem is viszket a bőröm, de főleg a lábszáram, meg a nyakam. Nem a hasam, hogy nyúlna a bőr.
És én is 3 kg-ot híztam. :-(((((
Ha azt mondom: nem, megnézed a táblázatban, vagy az adatlapomon :-))))))))))
Amúgy 14+2.
Szióka
Sziasztok!
Képzeljétek megjött a kombinált teszt eredménye és negatív!!!!!Úgy örülök!!!!
Szép estét kismamik!!!
Azért kellene már a kép mert karácsonykor jelentjük be a bébibogyót. 15 hetesen megyek uh-ra,szerintetek akkor már látszik hogy mi lesz?
Helló lányok! Visszakell fognom magam kaja ügyileg,1 hónap alatt 4 kg,de ruhástóllettem mérve meg ebéd után,pedig a legjobb enni a világon,persze csak a bébi után.Jó felvételt tudtál csinálni telefonnal??? Nekem még nincs képem róla,csak mikor nagyon pici volt,egyszer nem volt nyomató,egyszer meg kifogyott a dokinál a patron,ha legközelebb sem ad akkor tényleg én is telefonnal fogom,még vizsgál mondom majd apukának vegye fel.
Nem, visszakerestem, tegnap volt, ha volt. :) Mindegy, csak gondoltam, megkérdezem! Előbb utóbb biztosan jelentkezik!
Szép napot Nektek!
És kösz, jól elterelted a figyelmem:)
Kapok mindig:) Szia:) 18.10-re megyek.
Évi, ne felejts el képet kérni, mi telefonnal vettük fel, és feltettük a gépre, olyan jó nézni:)
Lassan elköszönöm, megyek felvágom a kulófot, és indulunk, nyár óta nem láttam a kis unokahugit.
Jaj, bocsi, hányra mész?
Szorítok Neked.
Estyty meg még valaki ment szerdán.
Ne vadíts!:) Mmmmm.
Azt én írtam Neked tegnap, h ma megyek, és majd pénteken írok. Azért is lógok itt ma ennyit, h tereljem a figyelmem. De a gyomromban hangyák vannak.
Hát a Baba nem hagyja magát, kiköveteli ami Neki jár:)
Én is éreztem már, hogy ölnék is....előtte meg kint működtem egész hétvégén a kertben, délután négykor úgy parancsolt be a sógornőm enni, hogy kiszedtem a kajád, menj már be. Rendszeresen.
Szia, ma még nem jelentkezett, nem pénteken megy?
Ja, elég fura ez a tempoóóó, padlófék:) Na de Mazsiért bármit. A kuglófban van egy kis csalás, mert kuglóf formába tettem muffin tésztát, és isteni, sok csokival, mazsolával, és egyik részében kakaóval.
További ajánlott fórumok: