2010 júniusi babák (beszélgetés)
Mostmár muszáj vagyok hinni benne, hogy jól döntöttem, és hiszek a gondolatok teremtő erejében. Szerintem mindenki aki döntött, így vagy úgy, próbáljon benne hinni, hogy úgy volt jó.
Én előtte rettegtem bárhová bemenni, egy vérvételen meg vannak ezren.
így van nem könnyű dönteni bármi is lesz a választás...
és valóban nem lenne szabad tv.-nünk..én tegnap este néztem a storyn jakupcsek műsorát ott szintén a H1N1.-ről volt szó.
czeizel endre volt a vendég remélem jól írtam a nevét meg csonka andrás meg egy másik ember akit nem ismerek...ő volt ellene a doki pedig mellette voksolt.
igazából nem tudott nagyon meggyőzni az ellenérvekkel az az ember viszont endre bácsi nagyon értelmes válaszokat adott..én azt mondom most ebben a pillanatban nem bántam meg hogy mellette döntöttem.
Köszönöm neked is!!!!:)
Bár én is ilyen pozitívan tudnék hozzáállni a dolgokhoz!:(
Zsuzsika,Bibócska!
Köszönöm,hogy ilyen gyorsan válaszoltatok.
Mindkettőtöknek igaza van.
Sajnos nem tudhatjuk mi a jó.:(:(:(Senki sem.
Végül is azért döntöttem az oltás mellett,mert csak a kismamákról beszélnek(pedig biztos más is elkapta),és csak van egy 28 hónapos kisfiam,akit szeretnék még felnevelni.
Viszont a pocilakót is féltem.
DE REMÉLEM MINDENKI JÓL DÖNT,AKI NEM OLTAT NE KAPJA EL,AKI OLTAT AZ SE,DE A BABÁJA SE LEGYEN BETEG SOHA!
ÉN MINDEN KISMAMINAK EZT KÍVÁNOM,TISZTA SZÍVEMBŐL!
szia:) ne legyél magad alatt:) én is beadattam, szinte 8 hetesen, azóta kétszer láttam UH-n, szemmel láthatóan jól volt, növekszik, szép vékonyka nyaki redővel, amit eddig tudok róla:)
Nem nagyon volt más választásunk, ha nézünk tv-t. Nekem ráadásul körzeti, és nőgyógy. is határozottan javasolta...mit javasolta, zavart. Ráadásul mivel nálunk céges oltás volt, láttam, hogy a kismamák mást kapnak, mint a többiek. Ne aggódj, az lehet, hogy többet árt:)
szia amina...
nem tudom jó döntés volt-e de én is beadattam holnap lesz két hete szóval bízom benne hogy a védettség kialakult már.sőt nem csak az újat de még a szezonálisat is megkaptam.
és semmi panaszom nem volt vele eddig.még a két karom sem fájt ahova a szurikat kaptam...
én így döntöttem és bízom benne jól tettem mert csakis a babámat próbáltam ezzel védeni.
Szia!
Én is vívódtam sokáig, de végül az első megérzésemre hagyatkoztam és nem adattam be. Nem mondom, hogy ez a jó döntés, de nem vagyok hajlandó minden nap ezen parázni, hogy mikor döntök jól. De Te is biztosan jól döntöttél, szóval mostmár csak ebben higyj és akkor biztosan nem lesz baj. Én meg abban hiszek, hogy nekem meg így nem lesz bajom. És ennyi. Ne aggódj! : )
Sziasztok!
Segítsetek,mert nagyon magam alatt vagyok.
Nem bírtam tovább idegekkel,amit a média művel velünk(kismamákkal),és most beoltattam magam.
Ma töltöttem be a 13.hetet.
Félek,hogy rossz döntést hoztam,de ettől az egésztől már idegileg kivagyok.:(
Ti beadattátok,ha igen,hány hetesen?
Tudom,hogy uncsi a kérdés,de kérlek válaszoljatok!!!!!
Köszönöm!
Szia!
Biztos minden rendben.
Ha jó a gép, meg a doki szeme, és ha épp mutatja a ... , akkor meg tudja mondani. Én is ma vagyok 15 hetes.
Sziasztok!
Bocs, hogy most válaszolok a tegnapi kérdésekre, de nem sok időt töltök gép előtt. A babát jún. 5-re mondta a doki. Én fiút szerettem volna, mert a családunkban az elmúlt 60 évben mindenki csak lányokat szül, hát úgy látszik most én sem bontom a sort. Persze az ismerőseim közül többen is jártak már úgy, hogy más lett a végeredmény, mint amit elsőre mondtak. Örülök a kislánynak is, csak azért furi, mert eddig végig fiúként gondoltam rá.
Szia!
Mi pont 1 hét múlva megyünk, az lesz a 14. hét. Pontosabban nem tudom, mert eddig mindig nagyobb volt kicsit, mint a kora.
Jujj, biztos nagyon izgi lesz:)
Mi is megyünk 4Dre holnap este, már nagyon várom:)
Ti mikor mentek?, és mennyi idős vagy?
Üdvözlet és gratulálok az újaknak.
Sunny1 te is júniusra várod a babát?
Mojocska, és a többiek akik még nem küldtek adatokat várom a szülés várható időpontját, kórházat, orvos nevét, hányadik baba, és ha van már tuti befutó névválasztás, akkor azt is. Tudjátok, a baba táblázatba szeretném, ha minél többen fent lennénk. :)
Sziasztok!
Jól tették, biztos elbírnak vele. Átírtam az időpontodat, ezzel a 2. helyre kerültetek. :)
Sziasztok!
Sunny Ti lányt szerettetek volna?
Persze, tudom a lényeg, hogy egészséges legyen, de azért mégis.
Én majd 18 hetes UH-on bízom benne, hogy megmutatja magát.
Zsuzsika, mennyi egy 4D UH?